Здравейте.Иксам да попитам колко горе долу струва един татос който е толкова голям/е не същия, но на тази големина/
http://2.bp.blogspot.com/_lUPBGJxY_G...400/tattoo.jpg
И верно ли е, че као си татуираш място където кокала е по показан повече боли, а ако е по меко мястото по - малко боли?
Мии в Перник пича ше ти я направи за 15-20 лева , на други места е по-скъпичко..доста![]()
Иначее за кокала е вярно..И мен на кокал ме болеше повече.
горе долу 25-30 лв .. и да повече боли понеже на кокъл кожата е опъната повечеПървоначално написано от foreverr
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Не е задължително това с кокала. Давам ти пример - отстрани на врата кокали няма, а там боли адски многоП.С: като ще си правиш татУс, направи го в лицензирано студио, а не където е "най-оферта" според някой си
на !во място разбира се поставям здравето, но съм сигурен, че ако ти се прецака картинката ще си не по-малко разочарована.
Бившия го е обзела мания за татоси и е като луд / за сега има 5-6 в направени в рамките на 1 година/ Мисля че не са скъпи..за тая големина ще ти вземат около 15-20 лева..За тва с кокала не съм сихурна,но мисля че няма голямо значение..
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
30/35 може би![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Епа у Пеуник всички са гъзари.Първоначално написано от CfEtii
Зависи къде ще отидеш.Някой може да ти вземе 15 ама да ти я направи супер некадърно.Имам един познат,който такъв татус го прави за 35 лева.Татуса е малък тъй,че ако искаш да си го правиш най-много 60 си приготви.