.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: татос

татос

Здравейте.Иксам да попитам колко горе долу струва един татос който е толкова голям/е не същия, но на тази големина/
    http://2.bp.blogspot.com/_lUPBGJxY_G...400/tattoo.jpg
    И верно ли е, че као си татуираш място където кокала е по показан повече боли, а ако е по меко мястото по - малко боли?

Мии в Перник пича ше ти я направи за 15-20 лева , на други места е по-скъпичко..доста
    Иначее за кокала е вярно..И мен на кокал ме болеше повече.

Град
    Шумен

Re: татос

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Здравейте.Иксам да попитам колко горе долу струва един татос който е толкова голям/е не същия, но на тази големина/
    http://2.bp.blogspot.com/_lUPBGJxY_G...400/tattoo.jpg
    И верно ли е, че као си татуираш място където кокала е по показан повече боли, а ако е по меко мястото по - малко боли?
    горе долу 25-30 лв .. и да повече боли понеже на кокъл кожата е опъната повече
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Около 40- 50 лв. ще т я направят най- качествено. И не, там не боли толкова.

Не е задължително това с кокала. Давам ти пример - отстрани на врата кокали няма, а там боли адски много П.С: като ще си правиш татУс, направи го в лицензирано студио, а не където е "най-оферта" според някой си на !во място разбира се поставям здравето, но съм сигурен, че ако ти се прецака картинката ще си не по-малко разочарована.

Бившия го е обзела мания за татоси и е като луд / за сега има 5-6 в направени в рамките на 1 година / Мисля че не са скъпи..за тая големина ще ти вземат около 15-20 лева..За тва с кокала не съм сихурна,но мисля че няма голямо значение..
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

30/35 може би
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Защо се филмирате толкова.. на врата изобщо не боли много...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Мии в Перник пича ше ти я направи за 15-20 лева , на други места е по-скъпичко..доста
    Иначее за кокала е вярно..И мен на кокал ме болеше повече.
    Епа у Пеуник всички са гъзари.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Зависи къде ще отидеш.Някой може да ти вземе 15 ама да ти я направи супер некадърно.Имам един познат,който такъв татус го прави за 35 лева.Татуса е малък тъй,че ако искаш да си го правиш най-много 60 си приготви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си