- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате да знаете близкото бъдеще?
Гледайте Bumfights!Всъщност, не го гледайте ако имате дори капка морал или чувство за приличие.Вероятно на някои хора дори им харесват тия филми.Не става въпрос за просяците и скитниците, които явно трябва да са основния сюжет във филмите.Става въпрос за откровените идиоти които изпращат клипове, които да бъдат включени във филмите.Абсолютни дебили!Някакъв си забива габърчета в челото!Друг пък си приковава ухото към летва.Трети се мъчи да се претрепе скачайки от високо.Нещо като джакасс, но с разликата, че там са си определени идиоти, които правят неща със самите себе си, докато в тия филми би трябвало да участват обикновени тийнове, които в най-честия случай гледат без причина да пребият някого или да се млатят взаимно до "последна капка кръв" (образно казано).
Единствената ми надежда е чичко Дарвин да е прав, генетичния фонд някак си (дай Боже!) да се подобрява от само себе си, а горепосочените говеда да изпукат в страшни мъки, докато всъщност сами се опитват да го сторят.
Само това може да попречи да съм прав, а в близкото бъдеще тия неща да се считат за нещо нормално, щото честно казано съм свидетел на е*ати дегенерацията в световно равнище.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
^^
Има го в замундата, ама няма субтитри.
Иначе бях гледал някакъв документален филм, даваха за тоя дето го е направил тоя филм.
Първоначално написано от AnincetoSexy