Ситуацията е следната:
От средата на май се зарибявах с едно момче,той е на 18,а аз на 16,познаваме се от повече от 10 години,но никога не е имало нищо повече от "здравей-здрасти",даже от 2 години учим в едно даскало.В началото на тази учебна година страшно много се заяждахме,обиждахме и т.н.Това продължи до началото на 2ри срок,тогава даже здрасти не си казвахме.Априлската ваканция започнах да излизам с неговите приятели,които станаха и мой приятели.Започнахме често да излизаме в обща компания,да се прибираме всички заедно след даскало и т.н.И така през май бяхме на кафе преди даскало няколко човека и той беше там.Аз споменах че ми трябват едни теми и той каза,че знае къде да ги намери и ще ми ги даде.Още същата вечер ме намери в skype и ми ги прати и толкова.След няколко дни той имаше класна и беше излезнал до тоалетната да си снима пищовите,срещна ме и ме помоли да му взема листовете иии когато ми ги даде незнам какво стана ноо ... след това цял ден мислих за него.От този ден почнахме по цяла вечер да си пишем,чак до сутринта,когато ходехме заедно на кафе.Той все ми казваше,че ме харесва,правеше всичко за мен,говореше ми толкова мило,както никой никога не ми е говорил.Ходи на екскурзия в Турция и донесе подарък само на мен от компанията ни (нямал пари за всички ) Когато свършихме училище стана още по-хубаво-по цял ден не спирахме да си говорим по телефона,вечер се виждахме (но никога не сме оставали сами) и т.н.И той продължаваше да ми повтаря,че ме харесва,аз също го харесвах,но не правехме нищо по въпроса.И така до 12.07 когато дойдох в Англия за около месец.До края на юли си пишехме пак по цял ден и си беше същото.
И идва моментът,в който незнайно как всичко се промени.Изведнъж той започна много рядко да влиза в skype,пишехме си по половин час на ден преди 3-4 дни го попитах защо така се промени всичко без причина,а той каза,че просто няма време да ми пише,защото учи теми по история,ходи на шофьорски курсове и тренира.И от тогава не сме си писали,а той доста често влиза в skype но аз няма да му пиша първа защото ми писна само аз да го търся.
Питах всички от компанията ни да не ходи с някоя или да няма нещо друго,всички казват,че той излиза само с тях и на курсове,никъде другаде не ходи.
Кажете ми според вас кое го накара така изведнъж да спре да ми пише и защо всичко се промени
Ужасно е,защото много се привързах към него,харесвам го,заради него скъсах с приятеля ми,с който бях 2 години.И сега какво-без никаква причина всичко свърши незнам дали когато се върна в БГ всичко ще е както преди,предполагам,че не.
Защоо????
P.S.:Благодаря на тези,който прочетоха историята ми и се извинявам ако съм ви отегчила,но ми е кофти и исках да си го излея