- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нюанс червено
С червена си супер и с очите много ти пасва.Не се прави руса/ти си го имаш леко русото/.
<3forbidden taste is the sweetest<3
първата снимка мн кефи, ще ти отива но и последната не е зле![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ехаа, точно такова искам! <3Първоначално написано от KoRnFlAkE
Естественият ти цвят подобен на моя ли е?
Хмм, направо да се боядисвам с боя... Ама ме е страх, че ще си прееба косата.![]()
Мхмм, мерси мноого. Май ще се правя с твоята боя.
http://beautycosmetic.biz/londa-lond...m-pi-1852.html
От тези, нали?
Ще изглеждаш много яка с червена коса.![]()
Ама последноо..
къна или боя?
Лондата е силничка и не се отмива така лесно, се пак това е снимка, аз ти препоръчвам Лореал, която до няколко седмици ще избледнее, но поне ще видиш дали наистина ти отива, иначе от тия изброените аз съм за 1-то, но съм малко субективна, моята коса беше такъв цвят, ако почнеш веднъж с боя, особено както е в твоя случай толкова различна от твоя си цвят, после ще трябва сравнително често да се боядисваш,защото като ти израснат корените, не е мн естетично
Ааа не дей с тази! Гори косата! Вече писах да си вземеш Loreal Casting, безамонячна е и не гори!Дори да не си вземеш кастинга си вземи друга на Loreal, много по-качествени са.Цената е около 13-15лв.Първоначално написано от Bianca
No MaN, No CrY!!!
\m/
Аз пък мисля, че рижа и къса ше ти отива мн![]()
недей с къна, после няма махане и недей с мн силна боя, вземи си примерно на Велатон, имат мн хубави нюансиПървоначално написано от Bianca
има една-череша, но е малко по-тъмно от това на 1-та снимка, но цветовете им като цяло са мн наситени и не падат толкова лесно, както другите, особено като се има предвид, че червеното е адски неблагодарен цвят и мн лесно става един "примит" цвят, но аз като цяло, пък и не само аз, от велатон съм мн доволна![]()
ееееми според мен ще ти отива такова като моето.
http://i27.tinypic.com/ifsbgi.jpg -> къна хербал бургунди.
само че не се къносвай,щото после..трудна работа е променянето на цвета.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Я ми обяснете тая работа с къносването.Първоначално написано от guinessgirl
Ако се къносам, след известно време какво става? Пада къната и си връщам стария цвят? Или?
^ емм, някои падат, ама по- силните и тъмните....
Майка ми преди време се беше къносала с махагон и след около месец косата й изветля, стана почти като естествения й цвят (светло кестеняво), но като й израстна косата си личеше разликата. Къноса се с русо (по-скоро оранжево) и разликата се махна.