- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение
--
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
м според мене няма от какво да се притесняваш, когато дойде времето да ти идва ще ти дойде, спкс. И аз бях така, доста дълго имах бяло течение и накрая ми дойде![]()
чакай да ти дойде, щом гинеколог ти е казал значи е така, няма какво да се притесняваш. (:
---
Ам към авторката....не се притеснявай за бялото течение сигурно наистина ще ти дойде,но според мен щом си на почти 14 е най-добре да поговориш с гинеколог дори и без преглед.Казвам ти го това,защото имам една приятелка и когато тя беше на твоите години се притесняваше,че не и идва ,а имаше бяло течениие...та тя се консултира с гинеколок и се оказа ,че единия и яйчник е поликистозен/тоест пречи на идването на цикъла/ и трябваше да го предизвикат за да се нормализира положението,защото според лекарят не беше нормално тя да има такова течение вече почти 2 години,а да не и идва.Ако искаш се консултирай с лекар,той може да ти каже с точност ние тук не сме лекари и няма как да го гадаем товаАйде успех от мен
надявам се да съм ти помогнала мъничко,а и не забравяй,че всеки оргънизъм е индивидуален.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Не се притеснявай излишно, мила. На мен ми дойде на 15, а имах бяло течение от 2-3 години![]()
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !
--
а може ли това да е проблем ако ти закъснява с примерно 3,4 месеца след първия или втория път??Първоначално написано от Anabel
ако не водиш сексуален живод .. няма за какво да се притесняваш че ти закаснява .. с колкото и да е време ... а бяото течение е нормално .. аз до колкото знам всички са имали докато им дойди за 1 път
Първоначално написано от fluffka1
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Чесно да ти кажа нямам никаква представа дали е нормално,че ти закъснява след първият път,ако сте го направили с пръзарватив и без гафове може да е по вина на много различни външни факториПървоначално написано от fluffka1
Ако съм ти разбрала въпроса правилно де
![]()
Не се плаши, попринцип това е сериозно, но в повечето случаи се получава от настинка, не трябва да си с гол кръст и да се намръзваш, защото така започват главоболията, колкото и изтъркано да звучи.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Имах пред вид дали е нормално след като ти дойде за първи път цикъла да ти закъснява по 3,4 месеца до втория път и пак толкова и повече до третия?? Може ли това което казваш за яйчника да е проблемът и проблем ли е изобщо? Нормално ли е по толкова много да закъснява отначало?( без да е воден сексуален животПървоначално написано от Anabel
)
Извинявай не те разбрах първият пътПървоначално написано от fluffka1
. Та значи мисля,че не е нормално да ти дойде после 3-4 месеца да не дойде и така да си идва когато си поиска
Знам,че във първите 2-3 години цикълът е много нередовен,но този интервал е доста големичък.А и може и яйчникът да играе няква роля в цялата тази работа.Попринцип като ти идва те се пречистват,така стана и с приятелката ми-дойде и и се пречистиха самите кистички от единия яйчник.Но пак казвам-не мисля,че е нормално да не ти идва в такъв интервал от време,може би единия яйчник не функционира много добре,но не съм лекър и не мога да ти кажа с точност,ако искаш консултирай се с гинеколог или с майка ти тя знае най-добре, а и гинекологът може да ти даде съвети без да те преглежда щом си девствена
![]()
Ох стига сте психирвали излишно момичето! На мен ми дойде когато бях на 14 и 3 години преди това постоянно имах бяло течение, мои приятелки също бяха така. Не се притеснявай може да ти дойде и чак след година-две, но бялото течение не е повод за притеснение!![]()