.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Миризма при пишкане

Здравейте на всички!
    Много съм се уплашила
    Днес сутринта влязох в тоалетната и като се изпишках много силна миризма се появи .. а много ми се пишкаше цяла нощ,но ме мързеше да стана.. Дали не е от това,че съм стискала ?
    И също така днес следобед като пишках пак се появи същатата гадна миризма.. Никога не ми се е случвало такова нещо.
    Но сега вечерта всичко си беше наред.Възможно ли е да е от снощен секс и тем подобни.
    Случвало ли му се е на някого..?
    Благодаря предварително !

Заглавието на темата трябва да е описателно!
    krem4et0

Повече от фен
    Сексът няма нищо общо с пишкането. Ако тази миризма продължава, просто отиди на лекар.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на ameli
    ^^ ... и не се стискай, че ще си донясеш още проблеми
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    дЖигитАй xD
    да и аз знам,че от стискане стават големи проблеми трудно лечими...просто не стискай
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Повече от фен Аватара на stayh1gh
    Град
    I'm from where it's forever sunny
    Цитирай Първоначално написано от jujit0
    да и аз знам,че от стискане стават големи проблеми трудно лечими...просто не стискай
    Примерно да ти отидат бъбреците...

Според мен не е нищо сериозно и на мен ми се е получавало след като съм стискал.

Град
    дЖигитАй xD
    Цитирай Първоначално написано от stayh1gh

Според мен не е нищо сериозно и на мен ми се е получавало след като съм стискал.
    Ами примерно незнам за бъбреците но една френдка имаше такъф проблем и май още го има...значи като и се допишка отива да пишка ии пишка само по капк/две/три и неможе повече но и се пикае...ии ходи на лекар и й казаха че това е само от много стискане щото тя като малко много стискаше ии не ходеше почти до WC-то иии там некфи неща са тряя да прай много време за да се излекува напълно,но не съм наясно точно какви....НО едва ли е приятно непрекъснато да ти се пикае а да неможеш
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Здравейте пак..
    Май нещата станаха по-зле
    Вече урината не ми мирише.. Но като ида да се изпишкам пишкам и като не мога вече отвътре някак си ми пари и започва ме боли и накрая капят капчици кръв..
    а и имам чувството че постоянно ми се пишка..
    Все си мисля че това е от секса,щото с приятеля ми оная вечер малко прекалихме... въпреки че майка му е лекар ме е срам да питам... ще изчакам и утре и ако пак капе кръв..
    то е съвсем малко кръв... розовичко ама мен си ме притеснява

Цитирай Първоначално написано от Цитат от интернет
    Права сте - ако е възникнало веднага след страстен секс, състоянието най-вероятно е предизвикано от механично протриване и на предната част на уретрата/под клитора/.
    Ако имате само следи от кръв в урината, без друга симптоматика - едва ли трябва да се притеснявате - състоянието би трябвало да премине спонтанно.
    Все пак, трябва да знаете, че уретрата на жената е по-къса и евентуална инфекция лесно може да премине по нагоре към пик.мехур. Пийте много течности - чай мечо грозде, яжте цитруси/грейпфрути и т.н./, въздържайте се известно време от полови контакти, правете тоалет със смрадлика/други недразнещи, неутрални дамски препарати. Ако се появят други симптоми като парене, смъдене, чести позиви за уриниране + кръв/мътнина в урината - бегом при лекаря, защото тогава вече ще се нуждаете от лекарства.
    Успех!

Вземи си от аптеката Уринал.
    Отпуска се без лекарско предписание и бързо облекчава неудобството в пикочните пътища.
    Пий много течности - най-малко 1,5л. вода на ден и чай от мечо грозде е полезен.
    Ако не отмине отиди на лекар да ти изпише лекарства за цистит.
    А може и да имаш песъчинки в бъбреците. Но тогава болките са силни.
    И все пак, ако не ти мине от Уринала (на мен ми минава до няколко минути) може да отидеш на доктор.

Град
    в света на приключенията ..
    otidi na lekar
    moje da imash problem s bybrecite ili cistit
    gledai da ne te myrzi da stavash do toaletna,zashtoto e mnogo vredno da zadyrjash yrinata
    ne pii lekarstva bez preporyka na lekar
    uspeh!

(sory za latinicata )

Град
    da dopulnq che moje da e i infekciq

a moje i nishto da ti nqma .. ))

(molq nqkoi moderator da mi prati LS s link na kirilizator,zashtoto ne smqtam da naryshavam pravilata na foryma ...... ))

Град
    Los Angeles baby ;]
    Аз гледах преи около 2-3 месеца по ТВ-то че миризмата при уриниране както и цвета на самата урина са пряко свързнаи с това какво е ял и пил човек преди това. Ако пиеш някакви лекарства също може да има миризма лоша ... абе не е плашещо ... не се притеснявай :P
    A single chance is a galaxy of hope !

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Вероятно имаш цистит пий много течности.И ние все пак не сме лекари тъй че ако се засилят симптомите просто отиди на истински лекар.

Най-вероятно имаш цистит.Майка ми ми е казвала,че минава ако се миеш със сода разтворена във вода.Но все пак има едни хапчета Нелидикс посъветвай се с майка си или с лекар.Не го пренебрегвай проблема
    Got me feeling like extaZy...

Здравейте !
    Ходих още в понеделник на лекар,но нямах нет за това не писах..
    Да,оказа се че имам цистит.
    болките отминаха.
    В момента пия антибиотик и болкоуспокояващи.
    Благодаря на всички за информацията !

Град
    Цитирай Първоначално написано от withoutbreaking
    Здравейте !
    Ходих още в понеделник на лекар,но нямах нет за това не писах..
    Да,оказа се че имам цистит.
    болките отминаха.
    В момента пия антибиотик и болкоуспокояващи.
    Благодаря на всички за информацията !
    пожелавам ти да се излекуваш бързо

Бързо оздравяване

Цитирай Първоначално написано от ameli
    ^^ ... и не се стискай, че ще си донясеш още проблеми
    ++
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Цитирай Първоначално написано от stayh1gh

Да се пръсне пикочния мехур... Ааам щом е минало значи... е ок

бързо оздравяване

Цитирай Първоначално написано от withoutbreaking
    Здравейте пак..
    Май нещата станаха по-зле
    Вече урината не ми мирише.. Но като ида да се изпишкам пишкам и като не мога вече отвътре някак си ми пари и започва ме боли и накрая капят капчици кръв..
    а и имам чувството че постоянно ми се пишка..
    Все си мисля че това е от секса,щото с приятеля ми оная вечер малко прекалихме... въпреки че майка му е лекар ме е срам да питам... ще изчакам и утре и ако пак капе кръв..
    то е съвсем малко кръв... розовичко ама мен си ме притеснява
    имаш цистит. Ако си толкова твърдо решена да не ходиш на лекар ще ти кажа едни антибиотици Ципрофлоксацин пият мисля на 12 часа, 1 седмица, но не знам дали вече и за тях няма да ти искат рецепта, но малко се съмнявам. Също така против цистит помага пиенето на чай от мечо грозде, като цяло пиенето на много течности и в никакъв случай пикантна или тежка храна.

Опа не видях, че вече си ходила на лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си