- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми добро пиърсинг студио?
здравейте!
мисля да си дупча носа, от доста време се каня.. наскоро четох в един форум за пиърсинг за самия пиърс.. гледах клипче, щях да умра от ужас, дори не го догледах.. на дупчене не нос.. сигурно не боли много, ма след тая гледка с тоя абокат, ме хвана шубето.. и все пак.. искам да ми препоръчате някво добро студио, защото ще бера страх, но ще го направя.. след морето, накъдето змаинавам утрезатова ви моля да ми препоръваче, че като се върна да знам директно къде да ида..
някой ако има пиърс на носа, моля да ми сподели цени г/д, как се промива първите месеци /и колко са тези месеци/, какво прави като хване хрема, че ми е мн интересно хахах.. иии ест. ако реша да махна обицата, остава ли белег и зараства ли бързо.. изобщо каквото се сетите, оля да споделите.. и дали е по-добре с пистолет или с абокатщото ако е с абокат - искам упойка, не мога иначе хаха
мерси предваре![]()
Аз самата поне в 50 теми съм отговаряла на същите въпроси. Айде търсачката...
Saatana vittu perkele hate crew!
ади ади ама като не бачка ..Първоначално написано от Boot
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
нещо не бачка наистина.. търсих.. излиза "няма намерени резултати"
Приема се.
С абокат е по-добре да те дупчат. Упойка не ти трябва, няма да те боли.
Студио - Трип Хаус.
е то хубаво Тирп Хаус, ма ако мо каже и адрес, няма да ти се разсърдязнам само, че имаше някво студио на графа, а аз ИМАМ ОГРОМНА КОНСКА МУХА НА МОНИТОРА.. ОИТВАМ ДА Я УБИЯ
ул.цар Асен 52
Трип Хаус и Маниа са добри. Аз лично пиърсинг съм си правила в Маниа при един пич на име Миро...много е готин и всичко обяснява. Което и от двете студиа да избереш няма да сбъркаш.
А що се отнася до адреса(понеже предполагам че ще питаш), намира се на Витошка точно до пицария Уго![]()
На тъмно мисля
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Трип Хаус е най-добро според мен. Аз си дупчих там езика и съм много довона. Руди се казва този, който прави пиърсингите и е голям пич. :P
Пробих си носа преди месец два и беше с абокат. Всеки трябва да го прави с абокат. Първо и най-важното от пробиването с пистолет може да има много лоши последици. Второ, когато се пробива с пистолет, се слага обица за ухо и е ужасно.
Няма от какво да те е страх не боли [е аз бях с лидокаин].
Ммм мисля, че белег не остава, но наистина не съм сигурна.
На мен ми взеха 20 лева + обицата.
Промивах я с кислородна вода. Момичето не ми каза колко време, затова я промивах, докато свърши кисл. вода.
Хремата няма да ти пречи. В смисъл хубаво е да е сега, защото зимата ако решиш и настинеш ще е много кофти с незаздравяла дупка и хрема. Ама иначе гадното е, че като си бършеш носа и все я закача... скъсани салфетки абе изобщо какво да ти обяснявам!
Ами аз на 1 седмица я загубих два дена не зарастна ама се беше стеснила и я вкарах трудно.
![]()
Ако има нещо питай и не се притеснявай!!! Успех!![]()
благодаря ви за отговорите, бях на моренце, затова не писах.. сега събирам страх и се готвя да отида тези дни да ме продупчатсамо ако може да ми кажете къде са тези студиа, защото аз нямам идея.. някой по-нагоре ми спомена, ще потърся в нета сега в картите улицата да се ориентирам, иначе на графа съм виждала табели за разни пиърсинг студиа, ма нямам идея нито кои са, нито добре ли работят там.. и все пак значи може да ми сложат упойка, за да не пукна от страх с тоя абокат, нали? бе страхлива съм си на тема дъпчене и т.н...
а иначе ако някой ден реша да махна тая обица дали ще остане белег, дали дупката изобщо ще зарасне? тва ме касае доста и обицата за носа, която ще ми сложат предполагам мога да си я избера.. ама след колко време ще мога да я сменям вече? а за скъсаните кърпички не е проблем.. само да не боли много като си духам назото, че гадничко.. а да и промивката как става? без да се маха или като се маха обицата? и веднъж на ден или? бе аз ще питам и в студиото тия работи, ма по-добре да ми кажете и виемерси рпедваре пак
![]()