благодаря ви за отговорите, бях на моренце, затова не писах.. сега събирам страх и се готвя да отида тези дни да ме продупчат само ако може да ми кажете къде са тези студиа, защото аз нямам идея.. някой по-нагоре ми спомена, ще потърся в нета сега в картите улицата да се ориентирам, иначе на графа съм виждала табели за разни пиърсинг студиа, ма нямам идея нито кои са, нито добре ли работят там.. и все пак значи може да ми сложат упойка, за да не пукна от страх с тоя абокат, нали? бе страхлива съм си на тема дъпчене и т.н...

а иначе ако някой ден реша да махна тая обица дали ще остане белег, дали дупката изобщо ще зарасне? тва ме касае доста и обицата за носа, която ще ми сложат предполагам мога да си я избера.. ама след колко време ще мога да я сменям вече? а за скъсаните кърпички не е проблем.. само да не боли много като си духам назото, че гадничко.. а да и промивката как става? без да се маха или като се маха обицата? и веднъж на ден или? бе аз ще питам и в студиото тия работи, ма по-добре да ми кажете и вие мерси рпедваре пак