- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много Зъл проблем !!!
говори с нея.. все пак не може да те контролира вечно![]()
Просто аз
убий майка си
бъзикам се
бАзззззззззззззззз бАзззззззззззПървоначално написано от jevels
п.п. спирам вече просто не се сдържах
п.п.2 авторът има много готина майка![]()
Пич майка ти е точно като моятаПовярвай ми има ли желание има и начин! Щом не можеш да разговаряш с нея, тогава я принуди да те слуша. Тя те "боде" по ахилесовата пета- давай и ти така! Ако не и знаеш слабото място открий го, но най- вероятно си ти самият. Започни да маниполираш, изнудваш, дори заплашваш, но само ако си способен наистина да извършиш заплахите си. Говори и с монотонен, тих глас. Бъди равнодушен или поне се преструвай, че си. Подбирай внимателно думите си. А когато защитаваш приятелката си- аргументирай се!!! Докажи на майка си, че може да вярва както на теб, така и на жена ти. Стискам ти палци
![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
не,не ми се е случвало майка ми да ми земе ключа ..
съжелявам![]()
in defense of our dreams...
Ехееееееее .. ти ше кажеш не говориш за майка си, ами за някакъв смъртен враг, бе човек. Яяяя релакс малкоПървоначално написано от JustAnotherGirl
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Звучи грубо наистина ама тя моята нее човекПървоначално написано от Priceless
Пък неговата щом му е взела ключа...абе ддз може и да прибързвам с заключенията
![]()
![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Майка ти се притеснява за теб, помисли хубаво дали, на нея нещо и хлопа или наистина приятелката ти е к***а. Обърни по- голямо внимание на държанието и (на гаджето имам впредвид).
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
love is gone!
Мненито на майка ти си е мнение на майка ти,звучи тъпо но е факт,тя сама ще си го промени като види,чче няма смисъл да упорства излишно..
бахти и майката дето имашама така е .. майките дарпат за синчетата си пак таткофците за щерките си
![]()
Дам така е...Първоначално написано от zagadkataa
Пък мой съвет: Извади си нов ключ и не обръщай внимание на майка ти![]()