.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Град
    [На Метри От Земята]
    говори с нея.. все пак не може да те контролира вечно
    Просто аз

Град
    СОФИЯ!
    убий майка си

бъзикам се

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от jevels
    убий майка си

базикам се
    бАзззззззззззззззз бАззззззззззз

п.п. спирам вече просто не се сдържах

п.п.2 авторът има много готина майка

Пич майка ти е точно като моята Повярвай ми има ли желание има и начин! Щом не можеш да разговаряш с нея, тогава я принуди да те слуша. Тя те "боде" по ахилесовата пета- давай и ти така! Ако не и знаеш слабото място открий го, но най- вероятно си ти самият. Започни да маниполираш, изнудваш, дори заплашваш, но само ако си способен наистина да извършиш заплахите си. Говори и с монотонен, тих глас. Бъди равнодушен или поне се преструвай, че си. Подбирай внимателно думите си. А когато защитаваш приятелката си- аргументирай се!!! Докажи на майка си, че може да вярва както на теб, така и на жена ти. Стискам ти палци
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    не,не ми се е случвало майка ми да ми земе ключа ..
    съжелявам
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Пич майка ти е точно като моята Повярвай ми има ли желание има и начин! Щом не можеш да разговаряш с нея, тогава я принуди да те слуша. Тя те "боде" по ахилесовата пета- давай и ти така! Ако не и знаеш слабото място открий го, но най- вероятно си ти самият. Започни да маниполираш, изнудваш, дори заплашваш, но само ако си способен наистина да извършиш заплахите си. Говори и с монотонен, тих глас. Бъди равнодушен или поне се преструвай, че си. Подбирай внимателно думите си. А когато защитаваш приятелката си- аргументирай се!!! Докажи на майка си, че може да вярва както на теб, така и на жена ти. Стискам ти палци
    Ехееееееее .. ти ше кажеш не говориш за майка си, ами за някакъв смъртен враг, бе човек. Яяяя релакс малко
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Ехееееееее .. ти ше кажеш не говориш за майка си, ами за някакъв смъртен враг, бе човек. Яяяя релакс малко
    Звучи грубо наистина ама тя моята нее човек Пък неговата щом му е взела ключа...абе ддз може и да прибързвам с заключенията
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Майка ти се притеснява за теб, помисли хубаво дали, на нея нещо и хлопа или наистина приятелката ти е к***а. Обърни по- голямо внимание на държанието и (на гаджето имам впредвид).

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Добре ве имаш си свой личен живот Как може да позволиш на майка ти да те контролира като 5 годишен.Вярно майка ти е трябва да я уважаваш,но не може да взима личните решения вместо теб. Говори с нея ако трябва и покрещи малко ,за да и се набие в главата
    love is gone!

Мненито на майка ти си е мнение на майка ти,звучи тъпо но е факт,тя сама ще си го промени като види,чче няма смисъл да упорства излишно..

бахти и майката дето имаш ама така е .. майките дарпат за синчетата си пак таткофците за щерките си

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    бахти и майката дето имаш ама така е .. майките дарпат за синчетата си пак таткофците за щерките си
    Дам така е...

Пък мой съвет: Извади си нов ключ и не обръщай внимание на майка ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си