- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закачки с ануса по време на секс и френска?
Я кажете дами обичате ли обичате ли по време на секс или орална да ви търкат ануса(без проникване) или проникване с пръст в дупето? Кое предпочитате и кажете нещо за първия път , в който опитахте...
М не в никакъв случай![]()
ахьххахьа баси якото заглавие ... Закачки с ануса по време на секс и френска? ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Някой ако ми пипне анусчето бати шута ще изяде![]()
![]()
![]()
Що бе .. може ида ти хареса??Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Темата е за дами но карай..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
На мен лично ми е приятно.![]()
И на Алокин му е приятно но го е срам да не го помислят за гей.
На мъжа Г точката е там. Не съм чувял мъж да му е неприятно. Стига да се прави правилно а не да се бърка като с четка в тоалетното казанче![]()
Не.. не мисля всъщност ми е все тая какво мислите дали съм гей или не.. прсото ануса* ми не е за пипане или бъркане.. от там серЪ и не искам да го пипа никой .. гъзЪ може да се пипа но не и да ми се бърка! мисля че ме разбра а ?![]()
Защо не!Може да се окаже доста приятно!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Защото анусът ми не е направен за да се пипа.. освен от тоалетна хартия !
Така говорят непросветенитеПървоначално написано от AlokiNn
Накарай някой дето разбира от свирки да ти бръкне само 1 см. Не повече. Мога да се хвана на бас, че ще ти хареса повече от вагиналния сексЗнаеш ли, че има мъже които се празнят само от стимулация там. Без да си пипат члена. Не случайно има толкоз педерази
![]()
Ако много държиш на тоалетната хартия - докато лъскаш пробвай с тоалетна хартия да видиш, че ще ти хареса. Но после от гордост ще те е срам да си признаеш тук![]()
Пич само като си го представя ми се повръща сеш се че всеки е различен и точно това ме отвръщава...ти ако искаш си бъркай свършвай си в чашка.. прави си фреш и го изпий ма не ми ги бутай тия на мен !
еи тва вече си е весела тема а относно до мен още не съм правил секс но като гледам к'во е писал AlokiNn смятам засега да остана на негова страна![]()
![]()
![]()
Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
Ч.Чаплин
кво бре men да не остана без думи![]()
![]()
![]()
Ч.Чаплин
Одобрявам![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз съм на същото мнение не бих позволил на някоя мадама да си вре пръстите в ануса ми...![]()
![]()
![]()
Да, да и аз подкрепям Alokin. Идеята изходът ми да стане вход не ме влече.![]()
На мен лично ми харесва..а и ме възбужда...айде нека да си запазят някой мненията за себе си.... ....като например...Sir9Maximilian....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
"amk933" тва за изхода и входа звучи доста весело![]()
![]()
![]()
Ч.Чаплин
...мне не ми се вярва да ми хареса![]()
![]()
![]()
Значи предпочиташ да ти влезе през входа (устата) вместо през изхода ?Първоначално написано от amk933
Аз още се чудя дали ще ми хареса