- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кондом
Такам.. здравейте![]()
Довечера с приятеля ми мислим да го направим за първи път(в нашата връзка).
Аз не съм девствена.. преди около години ми беше сефтето..и го направих само 2 пъти.
И та въпроса ми какъв по точно презерватив да използваме сега.. ?
И моля.. не казвайте само Durex или Sportex... ако може да кажете кой вид по точно![]()
на по 18 сме![]()
Е какво общо има презерватива и това колко пъти си го правила? Вземете нещо, което ви допада. На мен ми допада Durex Pleasuremax.
Дурекс Перформа ще ви свърши добра работа според мен![]()
Ахаааа викаш преди 4-5-6 години беше за парви пат ама само 2 пъти...Еми много хубаво, ама нещо маглива история ми се вижда тая работаА пак за презервативите не си харчете парите, една торбичка и ластичка и проблема е решен.
![]()
![]()
![]()
Не се крийте бъзливци...
ха ха.. много сте забавни ...![]()
Благодаря на другите![]()
Еми ние поне сме забавни, а ти си направо за-бавна!![]()
![]()
Не се крийте бъзливци...
Първоначално написано от Spiridon
![]()
Пфф.. тоя форум на нищо не прилича вече.. човек да поиска съвет.. и ще получи всичко друго ама. ще си остане без съвета..
Се тая... може да заключите темата.
Ваааааа правописната полиция дойде![]()
![]()
Можем само да им го дадем да го засмучат!
![]()
Не се крийте бъзливци...
+1Първоначално написано от Zaharinka
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Не колкото Дюрекс Перформа...Първоначално написано от Zaharinka
![]()
Мисля ,че Durex Elite Ако не се лъжа бяха лилави най ми бяха допаднали.Рядко използвам,но тези мисля,че бяха най тънки и почти не се усещатПриятно първо чук-чук
![]()
Бъркаш се...Първоначално написано от Midi4ka
Перформа-та са с течност за задържане на еякулацията, което няма нищо общо с лубрикант
Елит-а са като ultra thin, но са с повече лубрикант, което автоматично ги прави номер 1, поне в моята класация.