- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПOMOЩ МОЛЯ
Здравейте. Много съм отчаяна, направо не знам какво да правя. Имам приятел с който се обичаме вече от няколко години и всичко е супер, винаги съм му давала всичко, което е поискал в леглото и то с удоволствие. Гълтам му, давам му да ми свършва на лицето, обличам перверзни дрешки за него, анален секс и т.н. но напоследък се е фиксирал изключително много на тема анален. Нещата стигнаха дотам да ми заяви наскоро, че му било омръзнало вече вагинален и иска отсега нататък само в гъза. На мен по принцип ми харесва, но естествено вагинално ми допада повече. Направо не знам какво да правя, какво бихте ме посъветвали.
Първоначално написано от sexitaa
Ми казваш му така; Ще се редуваме,2 пъти анален и след това 1 път вагинален... Сори,ама не се сещам за друго,щот' съм мноо прост,ама чесТно..
Едит: Ако си търсиш момче само за секс,и то вагинален само свирни...![]()
Като го вади му пусни малко от вълшебния анален секрет ....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Може би когато ти каже "Искам еди-какво си" ти вместо да се съгласяваш веднага и после да се чудиш и притесняваш какво да правиш, трябва да му кажеш "Аз пък имам желание за еди-какво си" . Разговорът в една(голяма) част от случаите помага.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Изсери му се на уЯ няколко пъти и му накльопай чаршафите да видим дали ще иска после пак![]()
Станислава
Е какво толкова... вади вазелина и почвайте... ще правите 4-5 пъти у газо, па накрая ще писне, ще видиш.
Първоначално написано от iwancho
Верно си много проС![]()
Остай го малко на рачички и да видим после дали ша му е умразнало....Първоначално написано от sexitaa
Не му давай квото иска и когато си поиска.( немога повярвам че го казвам ) Такива момичета много бързо ни омръзват.
Но така както си почнала, трудно се обръщат нещата въпреки че не е невъзможно.
а, btw iwancho до там ли стигнахме е момче да се предлагаш така![]()