- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- що за хора
Сега един по-сериозен въпрос към съфорумците че да не ми махнат темата пакТа какво мислите за момичетата и момчетата,които след като са правили секс започват да се отварят и да разказват на всички колко са добри..малко детинско а?
Много са добри, няма що... за т'ва гаджетата им все закъсняват за среща - ми нормално като ги лъжат, че 30 секунди са 2 часа....![]()
тоя лаф е по-добър от този,че блондинките все се блъскат при паркиране,защото ги лъжат колко е 20 смПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
иначе мисля,че това са детинщини
П.П. По умрялата тема: Да тъпо е , детинско е и го правят защото търсят внимание и за да се изфукат...Но не са много тези които го правят ..... Все още темата ми се струва тъпа ....
--------------------------------------------------------
и нещо против децата , против мен ли имаш ся? 1во съм дете и 2ро като правя секс как няма да кажа бееееееееееееееееее... Мама трябва да знае![]()
Станислава
По темата: Ами глупаво е, да..
Изтрих правописния спор на lololilitka и РЕДОВНИЯ BlueFace и го моля отново да придобие някво чувство за мярка.Thank you.
Правят го от желание да изглеждат скандални и интересни. Имах една съученичка, която обясняваше с подробности на момчетата от класа с кой и как правела секс...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Щото са сдухани го правят.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Твърдо против съм такива изказвания, щото можеш да кажеш 1 млн. глупости, за да се правиш на интересен, отколкото да говориш за супер лични и интимни неща, които засягат освен теб и някой друг.Темата не е толкова, тъпа lololilitka.
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
ми нека си се фукат кв0 се едно ме инт .. да живеят .... недорасли идиотчета ....![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от cHooOpiHka___
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
изключително точно изказване
+1Първоначално написано от malkotoo
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
На такива хора им се казва Хвали ПръцкоОт веднъж и айдееее суперопитния е и е страшен любовник/любовница в леглото!
Смешки
![]()