.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: що за хора

Hybrid View

що за хора

Сега един по-сериозен въпрос към съфорумците че да не ми махнат темата пак Та какво мислите за момичетата и момчетата,които след като са правили секс започват да се отварят и да разказват на всички колко са добри..малко детинско а?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Много са добри, няма що... за т'ва гаджетата им все закъсняват за среща - ми нормално като ги лъжат, че 30 секунди са 2 часа....

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Много са добри, няма що... за т'ва гаджетата им все закъсняват за среща - ми нормално като ги лъжат, че 30 секунди са 2 часа....
    тоя лаф е по-добър от този,че блондинките все се блъскат при паркиране,защото ги лъжат колко е 20 см

иначе мисля,че това са детинщини

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    П.П. По умрялата тема: Да тъпо е , детинско е и го правят защото търсят внимание и за да се изфукат...Но не са много тези които го правят ..... Все още темата ми се струва тъпа ....

--------------------------------------------------------

фукат се децата

Мега фен Аватара на t0d1t0
    и нещо против децата , против мен ли имаш ся? 1во съм дете и 2ро като правя секс как няма да кажа бееееееееееееееееее... Мама трябва да знае
    Станислава

Град
    ВаРнАаАа
    По темата: Ами глупаво е, да..

Супер фен
    Изтрих правописния спор на lololilitka и РЕДОВНИЯ BlueFace и го моля отново да придобие някво чувство за мярка. Thank you.

Повече от фен
    Правят го от желание да изглеждат скандални и интересни. Имах една съученичка, която обясняваше с подробности на момчетата от класа с кой и как правела секс...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Щото са сдухани го правят.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Който прави секс заради секса, а не заради чувства към партньора си, говори после разбира се... и считам това за скучна глупава показност.

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Твърдо против съм такива изказвания, щото можеш да кажеш 1 млн. глупости, за да се правиш на интересен, отколкото да говориш за супер лични и интимни неща, които засягат освен теб и някой друг. Темата не е толкова, тъпа lololilitka.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

ми нека си се фукат кв0 се едно ме инт .. да живеят .... недорасли идиотчета ....
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    ми нека си се фукат кв0 се едно ме инт .. да живеят .... недорасли идиотчета ....
    изключително точно изказване

Град
    незнам
    ТФА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПО
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от malkotoo
    фукат се децата
    +1
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    Момини Цици
    фукат се пред приятлите си.. но не доказват

Цитирай Първоначално написано от TiffLacey
    Който прави секс заради секса, а не заради чувства към партньора си, говори после разбира се... и считам това за скучна глупава показност.
    което в крайна сметка не доказва нищо,освен това,че още не са дорасли...

*Стар ник - sladkata_bebz

На такива хора им се казва Хвали Пръцко От веднъж и айдееее суперопитния е и е страшен любовник/любовница в леглото! Смешки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си