Това беше историята от преди година:

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3475919

От тогава се случиха доста неща.

Накратко: Явно не се промени.

В началото на годината беше командировка, където била и някаква негова колежка, която го харесвала. Та така се случили обстоятелствата, че еднa вечер той се изгубил в града, срещнал я случайно и прекарали нощта в хотел заедно без да правят нищо (според неговите думи).
След това като се върна не спря да ми говори за нея - била много свестен човек, много готина. Бяха се снимали заедно. Тя дори му беше подарила пръстен, който той с цялата си наглост носеше. Признала му, че е влюбена в него й му казала, че не му пречи, че си има приятелка ...
Известно време след като се върна от командировката изчезна за една нощ. И само ми изпрати съобщение да не го търся, че той щял да ми се обади, когато може. Обади ми се чак на следващия ден следобяд. Измисли някаква нелепа история за оправдание... Но случайно в телефона му видях, че същата вечер /когато изчезна/ е звънял 3-4 пъти на някакъв номер, пратил е СМС, а името беше същото като на колежката. Каза, че това била друга колежка ...

Наскоро друго нещо се случи.

Бяхме се събрали компания. По едно верме се обръщам към него и виждам, че държи за ръката едно момиче /гаджето на наш приятел/. След малко станаха и отидоха уж до тоалетната. После тя ми каза, че я бил прегърнал. Той отрече да е било така. Стана голям скандал.

Реших, че ще приключим всичко. Няколко дни не исках да го виждам, въпреки молбите от негова страна. Видяхме се, за да ми върне нещата, които бяха у тях. После ме изпрати до нас, а аз избухнах в сълзи. Той ме гушна, каза, че ме обичал ...

И в крайна сметка пак сме заедно. И отново същите обещания, на които дори не вярвам ...

Не знам вече. Омръзна ми от компромиси. Омръзна ми от нерви и сълзи ... И все пак, нещо отвътре не ми дава наистина да приключа всичко ... Явно съм доста глупава и търпелива ... Шибана работа ...

Кажете ми, до кога човек трябва да прави компромиси в името на любовта? Какво мислите? Бихте ли търпяли такова нещо?

Благодаря за отделеното време.