- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Balsam za prava kosa
Zel sam si nqkav balsam za prava kosa ama ne znam koga da go slagam po vreme na kapane ili sled kato se izkapq i po kolko da slagam ???
Mi to trqa da pi6e na opakovkata, 6tot e mnoo otnositelno da kaje6 "nqkav balsam za prava kosa".Ina4e az imam na sunsilk i si slagam sled banq, dokato kosata mi e o6te vlajna, no ne mokra
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
bi trqbvalo da si ima opqtvane..oba4e 6tom pita6 zna4i moje bi nqma...emi pitai nqkoi poznat...![]()
ABe to ako pi6e6e ne6to po vaprisa edva li 6tqh da pitam tuka ! Ine4e balsama e sunslik v nqkva lilava opakovka
Имам абсолютно същия и разбира се има упътване!
Първоначално написано от Sunsilk-чо
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Има опътване прочети отзад хубаво ...зависи какъв е балсама ако е с отмиване значи го слагаш след шампоана,а ако е без отмиване слагаш в/у влажна или суха коса без да я миеш![]()
Ei ama vie ste stra6ni hora zna4i , i da ima opatvane na tova koeto az go imam nqma nikade , POVTARQM NQMA OPATVANE DANO RAZBERETE VE4E.Mislite li 4e sam tolkova glupav i ne sam proveril za opatvane ako ima6e ne6to takova sas sigornost da ne sam vi pital , taka 4e ako nqkoi moje da mi pomogne a ne da mi kazvate kakvo ima i kakvo nqma.
Ти четеш ли к'во ти се пише ?!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Има опътвания бе..Вместо за всяка глупост да правите тема си размърдайте мозъците...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Темата е от 3 години и половина..![]()