- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пиърсинг без вашите да разберат?
Такам.. тъпо.. и така или иначе винаги става.. но според вас как може да си сложиш ( давам определени примери които искам да направя ) .. пиърсинг на пъпа или езика без вашите да разберат?Пиърсинга на пъпа крие много инфекции и т.н. .. а на езика.. фъфлиш седмици наред.. колебая се.. защото нашите не го одобряват.. но в краина сметка си е за мен..!Какво мислите?
Кой ти каза, че ще фъфлиш седмици наред?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ти не искаш да се пробиеш личи си..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Щом се притесняваш от родителите ти, от инфекции и фъфлене... хич не се пробивай.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да, при условие, че си имаш някви бъгове в плана, не получаваш пиърс...
Аз не бих го направила без разрешение на нашите.
Както и да е.
Ако искаш направи си,но после да не съжеляваш.
Една позната си направи на устната без майка и и баща й да знаят...Като се прибра баща й дори не забеляза,само майка й.Вдигнало се скандал и замалко да я изселят.![]()
![]()
като не искаш да го овидят си пробий сливата, майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пиърсинга е толкова вредно,че няма накъдее просто и е грозно и на пъпа да ти виси няква като играчка,не се занимавай с глупости
не случайно познавам хора,чиито езици кървят от прословутите обици на езика,а пиърсинга е вреден на пъпа при жените заради бременноста!
ейй професоре,по-добре замълчиПървоначално написано от graceless
![]()
![]()
пък по темата- пробивай се какво ти пука.ваще после ще ти махнат обецата ли ?! иии надявам се не си на 10![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами то без разрешение от родител ще ти направят само в някоя долнопробна дупка.Истинските професионалисти искат поне да имаш 16 години.Дори,когато ходих да си правя индъстриал пиърсърът искаше да се обадя на майка ми,за да говори с нея.Каза,че си имал неприятности с родители.Първоначално написано от YouCantStopMe
А и да имаш 16 години,авторке,щом си тръгнала да пускаш тема...няма смисъл.Гаранция,че припариш ли само до вратата на студиото ще се върнеш обратно у вас.![]()
буташ парите майна, и нищо нема ти кажатПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Първоначално написано от hardball
Ами един приятел беше така..
Първоначално написано от POLLINA
Хммм ами ако баща ми разбере.. най мн да ми я отскубне и после да ме изсели от нас.. И въпреки това искам пиърсинг!
![]()
Хмм не не съм на 10.. но пък и нямам нужните години за пиърсинг.. но изглеждам доста по голяма за годините си.. много хора са ми го казвали.. Някакви .. препоръки.. в кое студио няма да искат.. ''да звънят'' на родителя и тем подобни ?![]()
Първоначално написано от KoRnFlAkE
Лична карта не са ли ти поискали?![]()
Пффф то и на мен в Маниа ми го правиха.Ходих с една приятелка,която ги познава там всичките пиърсъри и татуисти и казахме,че съм и братовчедка.Иначе искаха да се обаждам на майка ми.Не,че тя не знаеше ами просто щеше да изкука
![]()
Нали![]()
ебете се с тия пиърси!!! рисувайте се, изживяването е божествено!!!
Да,много е хубаво...Направо си умирам всеки ден да си слагам по един пиърс.Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Къв ти е проблема?
откога в Аушвиц има интернет??Първоначално написано от IrrieSkyline
На тебе мисля, че ти е време вече да ядеш пишки. Тик так.Първоначално написано от tuzaro
Едит: Таак, таак, тики тики таак