.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Моето е сърцевидно , ама като гледам не си го дала по-нагоре .. Ако иска някой ще му постна,защото доста съм чела по въпроса
    Моето също е сърцевидно и досега съм била с какви ли не прически, дори с каре дооста късо. Мисля да си пускам косата дълга, защото сега ми е до раменете, но не знам как ще ми отива. Ъм, впрочем косата ми е чуплива и не мога да разбера какво ще ми стои най-добре като се има впредвид формата на лицето ми и това, че бретона ми е на една страна но винаги е леко повдигнат нагоре, защото имам някаква чупка и изобщоооо не знам какво да я правя тая коса
    The best part of me is hidden..

Пълно е с такива теми!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Хубава тема.Има и други такива, но точно в този е събрано всичко.Съветите за прическите и обема много ми харесаха.Даже ще си сложа една отметка, когато ми трябва д влизам да си чета.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    съжелявам ако не е излязло дано да стане така http://prikachi.com/images/741/2822741L.jpg
    Първо си изтъни веждите, ама при козметик. Имаш хубаво лице и ще изглеждаш много по-добре според мен с по-тънки вежди. За прическата може си направиш бритон, но само ако е настрани А надолу може би на етажи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си