.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Той я усити, ама ти май не усети неговата...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Край, разкрита съм

Не вярвах, че няма да усетиш иронията ...
    ти не виждаш ли,че акъла му е като на 2 годишно....защо изобщо се очудваш,че не е схванал?! Ще порастне,ще си намери майстора и друга песен ще запее дИтето

темата е предимно за момчета но гледам че и момчетата който пишат са се изпедарастили

момичетата да ме извинат за темата

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    за крадец не ставаш синееее.... жик так.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ай ся всички момичета да се нахвърлят върху автора, щот е казал истината, малко е преувеличил, но всичко това го е направил без уважение към момичетата. Еми сори, ама наистина голяма част от написаното е вярно. Просто човешката психика си е такава. Нека всяко момиче да се замисли дали не се е поддавала на такива евтини свалки? Сега половината ще кажат не съм такава ала бала, дрън че пляс. Тъй тъй, ама когато човек е наранен или напипаш слабото му място наистина можеш да го манипулираш. Айде викайте и кряскайте, показвайте че ви е обидил.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Валхала
    Покажете на автора женската си омраза

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Покажете на автора женската си омраза
    Сега ви се е паднала възможността не я изпускайте

--------------------------------------------------------

големи злобарки има в тоя сайт :P

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Съжалявам, обаче много такива "анти-женско" теми се навъдиха
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на fenasf
    Хаха човек да пуснеш такава тема тук е все едно да ритнеш кошер ! Лично аз те поздравявам за което Малко си пресилил някои неща, но други са напълно верни.Абе изобщо една от малкото по-смислени теми. Само дето сега всичко що е момиче, метро/хомо/би-сексуално момче ще ти се нахвърли.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Не ми се чете и викам дай малко да поспамя :P .

fenasf аз от комплексарки не се притеснявам те щом обиждат сами се издават какви са иначе поздрав с : Niksan - Pich Ot Klasa.mp3

Убеждавам се, че трябва да ме направят ПОТРЕБИТЕЛ НА ДЕНЯ :P
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Момчета...Нека ви кажа 1 нещо. Няма смисъл на тази възраст да се влюбвате и да се правите че обичате. Гледайте на момичетата като на сексуални играчки. Чукайте ги, заебавайте ги и минавайте към следващата. Въобще не се обръщайте назад и гледайте с непукизъм на техните смс-и да се върнете при тях. Не бъдете глупави и не издавайте слабите си места пред тях. Те може да ви казват че може да им вярвате не се хващайте, защото това 1 ден ще ви изиграе лоша шега. "

... пак ше си говорим мамин златен ...

П.С. Изобщо не си напраих труда на долу да го прочета ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    "Момчета...Нека ви кажа 1 нещо. Няма смисъл на тази възраст да се влюбвате и да се правите че обичате. Гледайте на момичетата като на сексуални играчки. Чукайте ги, заебавайте ги и минавайте към следващата. Въобще не се обръщайте назад и гледайте с непукизъм на техните смс-и да се върнете при тях. Не бъдете глупави и не издавайте слабите си места пред тях. Те може да ви казват че може да им вярвате не се хващайте, защото това 1 ден ще ви изиграе лоша шега. "

... пак ше си говорим мамин златен ...

П.С. Изобщо не си напраих труда на долу да го прочета ...
    от коментара ти личи дали сиго прочела :P :P :P

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Подкрепям го, той не е лошо момче ...

Happy now?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Апфф загубих си 10 минути от безценното време, за да ти прочета темата просто, защото ми стана интересно ... и сега е мой ред ...

" И такаа...как да направим от 1 момиче бройка. Първо да отчета нещо като нота бене. Не се захващайте с девстеници. Едно че в леглото ще ви е по - трудно, друго че кървят като прасета и най много да оклепате чершафите на мама и татко и третото е че ще ви отнеме много време докато въобще ги вкарате в леглото. Характерно е за тях че те ползват 3 думи : "Спри" , "не" и "недей" "

Първо ... кръвна обида ...

Второ ... пишеш го просто, защото знаеш, че не можеш да се справиш с тях ... хммм кофти а ?

"Всичко се опира до тайминг или да кажеш точните думи в точния момент.

В никакъв случай не я търси. Тя е човекът който да те търси.

Аз в момента ( на 19 съм ) като говоря на момичетата и те придобиват афинитет към мене и на 4-5 вечер ги вкарвам в леглото.

Ако се справяте като хората и да не е кучка момичето пак може да ви пусне за около 10-15 дена.

Вкарвате я в леглото вършите си работата , триете и номера и повече въобще не се занимавате с нея.

1 мъж/момче никога няма да преспи с всички момичета/жени на света, но трябва да се стреми към това !"

Ето ти 6 грешки, от които мога да направя извода, че си се превърнал в адския женкар ... + това не знаеш кое е истинското в живота и не говоря за тъпия секс и тъпите бройки ... когато го усетиш някъде в ляво пак ше си говорим ....

П.С. Рано или късно всички женкари падате в ръцете ни ... повярвай ми ... личен опит!!!

П.С.2 Нещу имаш ли да ми казваш ??

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Учението ще ви застигне висчките!!! [-o< [-o<

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Апфф загубих си 10 минути от безценното време, за да ти прочета темата просто, защото ми стана интересно ... и сега е мой ред ...

" И такаа...как да направим от 1 момиче бройка. Първо да отчета нещо като нота бене. Не се захващайте с девстеници. Едно че в леглото ще ви е по - трудно, друго че кървят като прасета и най много да оклепате чершафите на мама и татко и третото е че ще ви отнеме много време докато въобще ги вкарате в леглото. Характерно е за тях че те ползват 3 думи : "Спри" , "не" и "недей" "

Първо ... кръвна обида ...

Второ ... пишеш го просто, защото знаеш, че не можеш да се справиш с тях ... хммм кофти а ?

"Всичко се опира до тайминг или да кажеш точните думи в точния момент.

В никакъв случай не я търси. Тя е човекът който да те търси.

Аз в момента ( на 19 съм ) като говоря на момичетата и те придобиват афинитет към мене и на 4-5 вечер ги вкарвам в леглото.

Ако се справяте като хората и да не е кучка момичето пак може да ви пусне за около 10-15 дена.

Вкарвате я в леглото вършите си работата , триете и номера и повече въобще не се занимавате с нея.

1 мъж/момче никога няма да преспи с всички момичета/жени на света, но трябва да се стреми към това !"

Ето ти 6 грешки, от които мога да направя извода, че си се превърнал в адския женкар ... + това не знаеш кое е истинското в живота и не говоря за тъпия секс и тъпите бройки ... когато го усетиш някъде в ляво пак ше си говорим ....

П.С. Рано или късно всички женкари падате в ръцете ни ... повярвай ми ... личен опит!!!

П.С.2 Нещу имаш ли да ми казваш ??
    дам струваш ми се неопитна и сладка такива като теб ми заинтригуват вниманието!

а иначе за грешките аз не съм в час по български така че ако искам и на латиница ще си го напиша ?! какъв е проблема ?

нещо ако има да ми кажеш на ЛЦ не тук!

АМАН от прости ора

Цитирай Първоначално написано от RuLzZz

АМАН от прости ора
    ... Джъст лайк ю
    - Ама то няма духове...

Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3

АМАН от прости ора
    ... Джъст лайк ю
    много си оригинален... няма що...

Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3

АМАН от прости ора
    ... Джъст лайк ю
    много си оригинален... няма що...
    И не забравяй - винаги може да е и по-зле
    - Ама то няма духове...

а иначе за грешките аз не съм в час по български така че ако искам и на латиница ще си го напиша ?! какъв е проблема ?

нещо ако има да ми кажеш на ЛЦ не тук!

АМАН от прости ора
    Първо такива като мен сам каза, че не те вълнуват ... а именно девствени, сладки (особено с това неконтролируемо начално изчервяване) ... и както съм написала на скайп untouched ... ако ме разбираш ... таа въпроса ми е защо си противоречиш??

Второ ... имах предвид грешки като начин на мислене ... не като правописни ... ии както казваш ти "аман от прости ора" ...

И трето .. аз пък искам тука да го напиша нещата пък ... а ЛС-то после ... нали трябва първо малко да се кротнеш ... ??

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Долу ръцете от нея

Мисля че е време темата да бъде заключена от модовете,защото излиза от контрол,пък и доста оффтопик стана.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Долу ръцете от нея

Мисля че е време темата да бъде заключена от модовете,защото излиза от контрол,пък и доста оффтопик стана.
    абе еи сулио кой си ти че да даваш акъл ?!? най големия спамер ... 1000 мнения и отгоре имаш в форума и 1 смислено няма!

за тва ще помоля да си затвориш мирилзивата уста че мирише!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си