Апфф загубих си 10 минути от безценното време, за да ти прочета темата просто, защото ми стана интересно ... и сега е мой ред ...
" И такаа...как да направим от 1 момиче бройка. Първо да отчета нещо като нота бене. Не се захващайте с девстеници. Едно че в леглото ще ви е по - трудно, друго че кървят като прасета и най много да оклепате чершафите на мама и татко и третото е че ще ви отнеме много време докато въобще ги вкарате в леглото. Характерно е за тях че те ползват 3 думи : "Спри" , "не" и "недей" "
Първо ... кръвна обида ...

Второ ... пишеш го просто, защото знаеш, че не можеш да се справиш с тях ... хммм кофти а ?
"Всичко се опира до тайминг или да кажеш точните думи в точния момент.
В никакъв случай не я търси. Тя е човекът който да те търси.
Аз в момента ( на 19 съм ) като говоря на момичетата и те придобиват афинитет към мене и на 4-5 вечер ги вкарвам в леглото.
Ако се справяте като хората и да не е кучка момичето пак може да ви пусне за около 10-15 дена.
Вкарвате я в леглото вършите си работата , триете и номера и повече въобще не се занимавате с нея.
1 мъж/момче никога няма да преспи с всички момичета/жени на света, но трябва да се стреми към това !"
Ето ти 6 грешки, от които мога да направя извода, че си се превърнал в адския женкар ... + това не знаеш кое е истинското в живота и не говоря за тъпия секс и тъпите бройки ... когато го усетиш някъде в ляво пак ше си говорим ....
П.С. Рано или късно всички женкари падате в ръцете ни ... повярвай ми ... личен опит!!!
П.С.2 Нещу имаш ли да ми казваш ??