- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си жинъ
Ъ? има ли някоя лоша модераторка, дето ще ме нашляпа че пускам тема
значи си търся и аз жУна, щото последната дето зех исках да готви и да може да пере, а тя зе че ми гепи печката и пералнята са нема на кво да си сготвя една
чорбЪ
сега искам само да може да мие тенжери и чинии, щото съм закрепил мивката с винкел да не мое да я отнесе и нея пък и чушмята е здраво у стенЪта....та да ми
измие едно кастронче да си сваря малко бобеЦЦЦЦ та да си тръцнем кат человек бе деа маааму!
пишете ми тука че се метам от балконя инак... жалко че съм на партера и само че си посиня гъзО
ако нема интерес ше ви покажа с ква талига мога да ви карам първо да правите компания на резервната гума, пък после може и отпред )
енжой! неделя вечер - тайм фор спам - дет са вика у мойто село
то смех , ма и я съм човек, и аз за прехраната мисля.... и ние у наше село обичаме попарка със сиренье
и накрая ако темата ви е харесала цъкнете тук за да помогнете и на мен -> ЦЪК ТУК
Вас кой ви пусна от Кофата?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
още търся момЪта на мойте мечти - трябва да може да носи кюмюр с две кофи, да може д ми плете тарлъци за зимата, и да мие на кравата вимето - че не мога да барам толкова цици като се задомя с нея!
Какво ли би казал другаря Сталин за теб?
''нет человек,нет проблем''
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
страдам от нескопосан хумор в действие. Май е хронично
ебахти момите... много сте сладки еи сладурихахахахаха
темЪтъ е за МОми![]()
![]()
![]()
![]()
Ето меее намери меееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
каНдидЪтките да прИлОжъТ сниМкъ
На профила ми е бря![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
т. 11
марш у кофата