.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Iskam da go iznenadam! HELP!

zdraveite..znachi s priqtelq mi nishto ne e nared.. vse se karame..i toi po4na da stava bezrazlichen kym men,nz kakvo da pravq. naistina go obicham i ne iskam da go zagubq. ot dve godini sme zaedno i me e strah
    da ne bi ve4e da ne me obicha.... ;(
    Pravila sam mu vsqkakvi podaraci......golemi,skupi malki..kato zapo4nem ot drehi do plusheni igra4ki.
    Sega,kogato naistina me e strah da ne go zagubq..iskam da napravq neshto po specialno..neshto s koeto da razbere kolko mnogo zna4i za men.
    Molq vi,daite mi saveti .. toi e vsichko koeto imam.
    I bez komentari,zashto ne pisha na bg ..prosto nqmam kirilica
    aide blagodarq vi predvaritelno ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Материалните неща нямат значение.Ако те обича ще е с теб ако не има ли смисъл да сте заедно...Може вече да е загубил интереса си към теб и повярвай подаръците няма да го задържат...

П.П. Ако не те обича недей стой с него не ти трябва такава връзка ...

--------------------------------------------------------

Град
    Валхала
    Изненадай нас като пропишеш на кирилица ЕДИТ>Изненадай нас като си изтеглиш Флекс тайп лал

FUNKYZEIT!!!!

еми аз незнам какво харесва той.. но материалното не винаги може да покаже колко го обичаш ... съберете се във вас или във тях и му сготви тортичка а после сладко сладко си я изяжте двамката .. или му купи 1 каса бира .. мъжете знаят защо

stiga ste me ot4aivali..ami napishete neshto az da go napravq puk da stava kakvoto shte !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Винаги съм се чудел как се готви торта

--------------------------------------------------------

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Винаги съм се чудел как се готви торта
    30 минути на 220 градуса.

FUNKYZEIT!!!!

Ох, едвам те прочетох, ама карай.....
    Какво искаш да ти напишем? Как да му покажеш, че държиш на него ли? Ми ти за 2 години ако не си успяла, мислиш ли, че с някакъв подарък ще промениш нещата? А дори и да е спрял да те обича, какво ще направиш, то тия неща насила не стават. Чак пък да е всичко което имаш...... много драматизираш ми се струва. А защо се карате?

mi ... prosto za gluposti. kogato az iskam da govorq s nego.toi malchi ili ne mi otgovarq... obicha me uj...no se zamislqm dali e taka.
    bqhme se razdelili za nqkolko dena i snoshti bqhme zaedno.
    i prosto mi se iskashe neshto da napravq,neshto drebno
    za da razbere 4e durja na nego.:} kato ne stane / ne stane.
    no iskam da opitam. a kazvam 4e e vsichko koeto imam,
    da..tova e toi zashtoto toi e edinstveniq koito e uspql da spe4eli surceto mi.toi e slunchicetooooooooo v moq mra4en den..: moga cql den da pisha kakvo e toi za men! pomagai4e,4e trqbva da izmislim neshto..az kato gledam kak sa se razpisali vsichkiiiii mai shte si ostana bez hubavi komentari

Слънце в мрачен ден ли Ох, на колко си години? На 15-16... чак такива генерални заключения..... единствен, незаменим, абе няма такова нещо.
    Ми не се карай с него за глупости като за начало, това също е начин да му покажеш, че държиш на него.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Материалните неща нямат значение.Ако те обича ще е с теб ако не има ли смисъл да сте заедно...Може вече да е загубил интереса си към теб и повярвай подаръците няма да го задържат...

П.П. Ако не те обича недей стой с него не ти трябва такава връзка ...

Re: Iskam da go iznenadam! HELP!

Цитирай Първоначално написано от Alabala16
    zdraveite..znachi s priqtelq mi nishto ne e nared.. vse se karame..i toi po4na da stava bezrazlichen kym men,nz kakvo da pravq. naistina go obicham i ne iskam da go zagubq. ot dve godini sme zaedno i me e strah
    da ne bi ve4e da ne me obicha.... ;(
    Pravila sam mu vsqkakvi podaraci......golemi,skupi malki..kato zapo4nem ot drehi do plusheni igra4ki.
    Sega,kogato naistina me e strah da ne go zagubq..iskam da napravq neshto po specialno..neshto s koeto da razbere kolko mnogo zna4i za men.
    Molq vi,daite mi saveti .. toi e vsichko koeto imam.
    I bez komentari,zashto ne pisha na bg ..prosto nqmam kirilica
    aide blagodarq vi predvaritelno ..
    Ще те зареже скоро,ако нещо коренно не се промени между вас... Повярвай ми по-добре ти го направи сега отколкото той след 2-3-5 месеца ще боли повече... Случвало ми се е...

Сори бейб, латиница не чета
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

dano da ne si prava....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    http://5ko.free.fr/bg/cyr.html

Мързела ли ти е повече или какво?

Да ти имам измислената история...той те е зарязал отдавна, просто още не го знаеш.

Как може да сте толкова безхаратерни мама му...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Alabala16
    dano da ne si prava....
    Права съм... На 99%... Знам че боли, но тогава ще ти е 100000000000000 пъти по-гадно... Така е длгите връски само вредят...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    Така е длгите връски само вредят...
    Каза момичето с едногодишна връзка...

Абе, нервя се вече, няма да пиша в тая тема.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Добре дошла.

Моля те, изненадай ме като пропишеш на Кирилица.

Уважавай тези, които се стараят да пишат на БГ и си губят времето в сравнение с теб

Хвърли и 1-2 очи ;д на ей тия писанки:
    http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си