.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Важно ли е да си тру?

Питам?

Вчера спорихме, дали е тру да топиш залци хляб в сока от салатата. А дали е коректно да топиш, докато все още не е доядена?

Изобщо защо трутата толкова не се разбират с не-трутата? Каква е разликата между трутата и уонабитата?
    Grumpy old madman

Важното е да си трухед фор лайф.

^ А няма ли такива, които кибичат на "ънтру" цял живот? Задължително ли е да минат към фаза "тру"?
    Don`t think so.

Да де, нямах предвид цял живот. Просто не мисля, че винаги ънтрутата стават трута.
    Така, разбрах.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Всеки започва от някъде...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Хубаво, де... а какво разбираме под "тру"?

За някои това е да обругаваш девственици и гробове, за други да спиш под пейките, залят със собствената си повърня, а за трети просто да си се кефиш на нещо и да не си даваш много зор.

не съм сигурна за какъв вид тру-товщина говорите, затова си избрах класическа тема

Аз топя хляба направо в тенджерата, няма по-trve от мене!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    питай атакабг, той лепи етикети най-много от форумците

А за тия дет не са тру - не им прави чест

Ако си истински, значи си достигнал необходимото социално развитие, за да започнеш да градиш ИСТИНСКИЯ си живот

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Ееех...
    Говорете си вие, ама друго е като стигнеш ТРУвана.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Да си тру значи да си себе си, а не да влизаш в някакви измислени филми.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    няма

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Много е важно да си trve kvlt
    И не е тру да си топиш залъци в сока от салата, защото, извинете, тру-тата не ядат салати, duh!

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    И не е тру да си топиш залъци в сока от салата, защото, извинете, тру-тата не ядат салати, duh!
    Какво ядат тру-тата?

Как да стана тру?
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

трута не трута какви са тия трутканици така и не разбрах за какво се говори вв тая тема ако се чудите кой хора си топят залци хляб в сока от салата просто попйтаите а не да използвате некви не разбираеми тъпи термини иии ако може някои да обясни или да даде линк ако има обяснено в друга тема или да направи нова ам МОЛЯ ОБЯСНЕТЕЕЕ

Цитирай Първоначално написано от vikatavili12
    трута не трута какви са тия трутканици така и не разбрах за какво се говори вв тая тема ако се чудите кой хора си топят залци хляб в сока от салата просто попйтаите а не да използвате некви не разбираеми тъпи термини иии ако може някои да обясни или да даде линк ако има обяснено в друга тема или да направи нова ам МОЛЯ ОБЯСНЕТЕЕЕ
    не си тру!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не съм запозната с тру-тата ама не е възпитано да топиш в салатата!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    не си тру!
    офф искам само да ми обясните не да ми развивате теории ако може де

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Доктор Алу
    TRVEнология

Човешкото тяло е мистерия и медицината,дори на съвременното си високо равнище,не може да обясни функцията на определени негови части. Сега,нека ви разясня един дял,който все още е тера инкогнита за масата от мои колеги. А именно - TRVEнологията.
    Не веднъж съм обяснявал и говорил за TRVE. Но всичко това си има ясна анатомична и физиологична основа. А именно - клетките TRVEноцити. TRVEноцитите са нетипични овални клетки със цитоплазмени израстъци,напомнящи не до толкова на псевдоподи,колкото на шипчета. Тяхния размер варира от 600 до 666 нанометра и са единствените клетки,за които е изяснен абсолютно цвета - черен. Те са толкова Тру,че ведната се забелязват,независимо от малките си размери. Това се дължи на факта,че те просто не могат да се слеят с масата от другите клетки.
    Основната функция на TRVEноцитите е да синтезират и секретират TRVEнозин в кръвоносната ни система. Той влияе силно на лимбичната система на индивида,а от там и на поведенческите му реакции и на характера му.
    Но от къде всъщност идват TRVEноцитите? Колкото и невероятно да звучи- невроните,изграждащи кората на крайния мозък имат уникалната способност да ги синтезират и те се включват в кръвния ток чрез венозната мрежа,изхождайки от кортекса.
    Противно на началната масова заблуда,всеки човек синтезира TRVEноцити. Тук обаче идва и тънкия момент - клетките unTRVEнокласти. Те са клетки убийци за TRVEноцитите,образуващи се от гръбначния мозък,в следствие на смъртта на твърде много клетки от главния мозък. Съдържат ензимът чака-ракарозин,който лизира TRVEноцитите. Освен това,unTRVEнокластите извършват ритмични съкращения на клетъчната мембрана,чрез множество нишки идващи от ендоплазменият им ритиколум,като съкращенията стават в ритъм "дуфци-дупце-дуфци".
    Какъв е по-общия ефект на TRVEнозина над организма - развитие на мозъчната кора,нарастване на площта и гънките и,респективно увеличаване на умствения капацитет на индивида,ускорен растеж на космите на косата,придобиване на способност за издаване на дрезгави ниски и високи тонове (дране),поява на механични възвратно-постъпателни тикове на врата при наличие на музика.
    Признаци на понижено количество ТRVEнозин в организма - смърт на неврони в церебралния кортекс,загуба на представа за вкус,стил и прочие,в следствие на 1-вия факт,тъй като се засягат важни центрове,заченки на хомосексуализъм,изявено либидо,придружено с крайна полигамия. Метод на лечение - бой,много бой,grindcore до скъсване,още бой. В краен случай субекта да бъде кастриран,за да може патогенността да не се предаде на следващо поколение.
    Признаци на повишен TRVEнозин в организма - негативизъм, странно увлечения по масово неизвестна и нехаресвана музика,безинтересни geek stuff,може да доведе до неприятни ситуации на моногамия,нетрезва преценка,безкрайно раздразнение от социялния му статус и липса на личен живот,повишено желание за полемика и психологическо доминиране над по-слабо интелектуални индивиди от самия него. Лечение за съжаление не е открито,тъй като страдащите го отхвърлят под предтекст,че са твърде 1337.
    Само за монгамията не съм точно съгласна.

сега като го прочетох ще ти отговоря според мен НЕ Е ВАЖНО ДА СИ ТРУ пхаххахаааа ВАЖНОТО Е ДА СИ СЕБЕ СИ

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    За мен тру в музикално отношение е: (независимо дали слушаш емо, рок, пънк, чалга)

- да слушаш музиката и наистина да ти харесва.

Всички са тръгнали отнякъде и са минали през различни стилове - от Мадона и Бекстрийт бойз, през Еминем и Снууб дог, през Кристина Агилера и Бритни Спиърс, през Андреа и Преслава, през Гънс енд Роузес и Металика..

Всички са чували по няколко от най-извесните песни в различните стилове искат или не искат.

В един момент ти откриваш кой те привлича най- много, кой те кара да настръхнеш , кой ти дава енергия, кой слушаш когато си сам..(съжалявам за баналностите)

Започваш да задълбочаваш, да се интересуваш , да търсиш нови изпълнители, разновидности, под- стилове, запознаваш се с хора, със същите предпочитания и си разменяте песни..

Но най-важното е че си открил своя стил и другите са ти безинтересни.

- да ходиш по концерти и да подкрепяш сцената.

Така показваш уважението и любовта си към група или изпълнител.Признателност за творчеството им, както и :

- купуването на оригинални дискове, тениски и тн.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Какво ядат тру-тата?

Как да стана тру?
    Ако си тру-метъл ядеш хора, как какво?!
    ако си кежуъл ядеш токати
    и т.н. и т.н.

Saatana vittu perkele hate crew!

Какво ядат тру-тата?

Как да стана тру?
    и т.н. и т.н.
    да w3e
    а ако си откачалка ставяш тру ии си труткашш

Супер фен Аватара на Riot
    Аз съм тру дипломат
    Моля ?!

Какво ядат тру-тата?

Как да стана тру?
    и т.н. и т.н.
    да w3e
    а ако си откачалка ставяш тру ии си труткашш
    Колега, затапиха ви.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...