- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Важно ли е да си тру?
тия сърми за нищо не стават!!!Първоначално написано от hardball
Пак ли ще спорим по тоя въпрос?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ха тъй!Първоначално написано от plmn
те т'ва е.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
верно е нема смисъл, щото знаеш, че имам по-добър вкус от тебПървоначално написано от hardball
![]()
Важно е да си тру,разбира се!
Без да прекаляваш обаче.За салатата не знам...може би ако успяваш да топиш без да оставяш трохи вътре е коректно и преди да е доядена.Защо не се разбират...на първо място,защото се раждат и живеят в инкубатори.И все по-зле става.На второ - комплексарщина.Мислят си,че като не пърдят и не ядат шкембе са секси.
(салатата - много сол...бе,направо един бял слой,много оцет,
та направо да кашляш като хапнеш и малко олио)
Изхвърли се якоПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
В пощенски плик и вече пътува към вас![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Да си тру (във всякакво отношение) означава да си ПОЗЬОР в онзи смисъл на думата, в който натрапваш на всеки срещнат предпочитанията си, в по-голямата си част към пълни изродщини. Позата на това да изтъкваш, да се хвалиш без да са те питали, да носиш кубинки на плажа или да се разхождаш с най-яката си тениска къс ръкав на Гънс на -10градуса в центъра на града, за да се 'покажеш' колко си тру. Това е поза, в грозен вариант.
Защото, говорейки си за музика, малко хора разбират въобще през живота си, че музиката се носи в сърцето, а не на гърба или нозете.
А да си тру в не музикален смисъл, или поне в по-горния левъл на конкретна социална принадллежност е още по-фрапиращо за някои обособени групи.
Въобще, да наречеш себе си ТРУ е вече престъпление. Престъпление към личността. )
..демек позьор с покритие.
п.с. те и позьорите истински се наслаждават на 2-та научени текста от песни на Гънс и яките тениски. Няма причина човек да прави нещо, на което не се наслаждава истински.
мачок,и аз не ги обичам позьорите с покритие,т.нар. псевдоинтелигенти.И изобщо е ...ограничено да спадаш към някаква определена социална група,защото просто така.И понеже,обаче,защото (точно по тази причина) всички млади са - черни,розови,зелени и т.н.Но това не е толкова голямата беда - те си знаят.Ако са щастливи,значи няма нищо притеснително.Аз не си спомням изобщо някога да се съм се вживявала кой знае колко в позьорство.Ако някой иска да си носи кубинките на плажа - добре.Не е ли поза да дебнеш позьорите?Нека си позьорстват,за чий..
Нещо не те разбирам.Мислех си,че тая мода с позьор,тру и анти.позьор.крю е отминала.Ако обичам да си топя в салатата това не ме прави тру,а човек който обича да си топи в салатата.И ако на някого му харесва да употребява тази дума - ок.Важното е мир да има.