- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет
Здравейте набориТей да започвам.Наскоро се запознах с едно момиче което е по голямо от мен с 3 години.Та още отначалото я харесах,от нейна приятелка разбрах че и тя ме харесала.Разменихме си телефоните,дори и една лека целувка си изпросих.В близките дни мислим да излезем,обаче малко е конфузно първо че е по голяма от мен,мм с малко по височка и по едричка
И ми се върти нещо из главата че зареди това няма да се получат нещата,ще ми е малко гадно да не би да я излагам и се колебая дали да действам смело и да се боря за нея.Съжалявам на неграмотното и чакам някой съвет
...намери си някой от твоя набор. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щом е по-голяма като се срещнете вкарай някой лаф от типа: "Хванах си кака, ама дали ще ме отрака?" или пък "Како, аз съм малък и не разбирам... трябва да ми покажеш това онова.." с лека усмивка. Има шанс да си изпросиш секса. Има някои, които обичат по-малките заради доминацията и се правят на секс учителки. За връзка... забрави според мен няма шанс, но може от време на време да я ръчкаш.
Temet Nosce
벨야카
Мене не ме влекат по-големи.
Ако стане, стане...
Във всеки случай, ако не пробваш, няма да разбереш дали ще стане. Пък ако не стане... ще го преживееш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
за какво да я излагаш бе ?? глупости ... ако си се харесате си бъдете заедно ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами аз съм съгласна с umri -пусни някои лаф и мое те угрее.. но за вруска моето мнение е че момичетата не се кефат много с по-малките [от опит] но мое ти провърви - пробвай се![]()
Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]
КОПЕЛЕ ТОЙ Е ДЕТЕ!Първоначално написано от umri
КЪВ СЕКС БЕ!![]()
пссст..
Дай ми номера на майка ти, да й кажа да ти забрани да гледаш телевизия поне един месецПървоначално написано от umri
![]()
По темата: абе, не знам какво е твоето момиче, но мен лично наборите и по-малките от мен не ме привличат по никакъв начин. Не че се правя на голяма, но някак просто не се получаваИ все пак се опитай да я заговориш, но не по някакъв просташки начин като на човекът, когото цитирах, така само можеш да й паднеш в очите, големите момичета не се впечатляват от клишета и тъпи лафове. Бъди мил и джентълмен, на мен не би ми направило добро впечатление някакво отворено пичлиме да ми се прави на големия плейбой..
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Вземай я, не бой се!Сега е така модерно!
Лично аз досега, странно защо, не съм имал подобно вземане-даване с по-малки от мен.Е, предполагам зависи и ТИ на колко си.Примерно 13-16 е малко шантаво, ама няма лошо.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Хаха аз ако имах приятелка с 3 години по-голяма, щях да я накарам да съжелява, че не е по-малка![]()
Юркай я че е по-голяма и т.н. Шоу да става...
Еми ще рискувам пък каквото стане,в крайна сметка нямам какво да губя.Колкото до годините аз съм на 18,тя е на 21.
Бурният ми хилеж, след гледката от аватара ти не спира вече 3ти час....Уникат е!Първоначално написано от Dimana99
![]()
пссст..
Авторче - абе я виж къв си готин, избий си ония глупости от главата и действай С-М-Е-Л-О
Съдбата обича смелите![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тука съм съгласна с батко...готин си,така че я малко да ти скочи самочувствието...Първоначално написано от valdesbg
какви са тия-да не я изложа или от сорта?!!![]()
![]()
действай смело и да не ти пука...а щом мацката те харесва то всичко ще се нареди от самосебе си![]()
Просто пробвайте.
За една любов , граници няма. Ако се обичате - обичайте се.
Може да е малко по голяма от теб но важното е че сърцата ви се обичат. Това е най-важното в една връзка.
П.п. Сега не знам как ти действаш но бъди джентълмен и не прави глупости от сорта на 3-4тия ден и да си просиш екстрите.
Знаеш за кои екстри ти говоря
Абе каква любов познаваме се от 3 дена![]()
![]()
Относно тия екстри,въобще не ми е до тях.Девствен съм още и чакам подходящата за тази цел,не ми е в характера това което правят повечето "чук и бег"
![]()
Нищо не ти пречи да пробвате,аз не те разбирам какво имаш предвид под "да не я излагам"....избий си тия мисли от главата![]()
Браво.. това пример за мъж! Та.. като се харесвате.. не е проблем. Стига на нея да не й прави проблем.. Виждал съм в София едно момче приблизително на 15 ходеше с една видимо на 20.. и в трамвая изродската се мляскаха..Първоначално написано от Kukumicin111
Има още много да учишЛюбов братко е да осъзнаваш любовта по сърце. Любовта която събира две сърца. Да си знаеш чуствата. Като малък нали са ти казвали - гледам те в очите и ме лъжеш. Така е и в любовта. Трябва само да погледнеш очите,тялото на любимата и да разбереш - тя харесва ли те, имаш ли шанс с нея,изпитва ли страст към теб.
Разбира се има и много скрити козове които ти предстои да ги откриеш на срещите с нея. Просто наблюдавай движението на тялото.
Като ги разбереш тези движения ще разбереш за какво ти говоря.
Според мен не е нужно.Как момичетата можем да излизаме с по-големи момчета.Така и той може.А дали нещата ще се развалят заради годините,никой не знае.Зависи от хората и чувствата.Пък и дали ще се получи можеш сам да разбереш-няма какво да губиш,има само за печеленеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Щом се харесвате не виждам причина да не излезнете или да не бадете заедно.Ти няма как да я изложиш,защото се пак тя избира с кого да баде както и ти![]()
Имам познати, които момчето е по малко от момичет. Той е на 16, а тя е на 21 и е студентка, но се обичат много..вярно той се дразни, когато тя му каже лапе..ама се обичат наистина. Така, че зависи само от тебе и от нея..Първоначално написано от Kukumicin111
Успех