- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [УРОК]как да направим от 1 момиче броика? Забранено за моми
Ти не си ли от онези, които цял ден стоят на компите и дават съвети и мнения без да са излизали от тях?![]()
Слушай ,,Playboy'' писанало ми е от такива като теб.
Народа го е казал: ,, Не си никакъв мъж, ако не можеш да задържиш една жена до себе си.''
Всеки може да ебе, но не всеки може да задържи (особенно ей такива като теб) една истинска жена, която има достойнство и си знае цената (под цената нямам предвид пари, а себеуважение и принципи) !
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хахаха ей трябва да ги има и такива явно![]()
![]()
тука гледам някой са се опитали да мислят или по скоро да симулират мислене
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Нямам какво да добавя.Първоначално написано от umri
Тая тема стана олицетворение на цялата простотия във форума...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Аз на пук на всички момичета,които обиждат момчето и го псуват (момиче съм) ще кажа едно.Момичета,замислете се,че някоя от нас го е направила такъв.Някоя гадна к*чка ,в която той е бил супер влюбен,го е направила за смях.Може да не е била една,може и повече да са били.ДА,някои мъже са такива,защото ние сме ги направили такива,шото ние сме ги ранявали и в един момент те просто добиват защитен механизъм и не си позволяват да се влюбват повече.Затова се отнасят и към жените като секс играчки.
БОЛНИ МОЗЪЦИ!!!
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
НАЙ-ЯКОТО МНЕНИЕ В ТАЯ ГЛУПАВА ТЕМА...Първоначално написано от GreenMimss
п.п: няма ли кой да я заключи вече тая малОумна тема...![]()
/offtopic: малОумна!
Моля ви, бъркате ми в здравето с тая дума...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
доволна ли си редактирах го не, че не го знам просто не гледам като пиша, пак и не съм В ЧАС ПО БГ...Първоначално написано от LadyDi
![]()
това може да върже само тъпите и/или загорелите моми4ета.Досега не съм се хващала никога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не 4е не са ми се лепяли такива , просто моми4етата не сме вси4ките толкова тъпи за колкото ни смяташ
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Много съм доволна, благодаря ти.Първоначално написано от DeViLgIlrL16
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Наскоро бях чела,че днешно време точно мъжете стават бройките...
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Авторе, форумът от който си копирал текста е наистина хубав, но е трябвало да го изчетеш целия и да го разбереш. Неможеш да прочетеш 1 тема, да я постнеш и да си мислиш че това е ключа. Това е все едно да гледаш мача на Мухамед Али срещу Леон Спинкс и да кажеш че Али е слаб боксьор. Просто не е редно.
Идеята на този текст, не е да насажда омраза и ненавист към женския пол. Точно обратното. Това са просто едни насоки (и то изключително повърхностни) към мъжете, които даже несмеят да погледнат жена в очите, от срам! Това са момчета които до 17-18 години играят на Dota, Neverwinter Nights и WoW, вместо да общуват с връстници и естесвено връстнички.
Хората са социални животни, точно затова е необходимо качественото общуване, а когато по пътя се изгуби нишката, след това става много трудно.
Когато някой от този тип момчета, които споменах, покаже подобно поведение, хората които го познават, ще му се накефят. А сега си представи, ако някой от така наречените от вас "гъзари", се придържа към копираната от тебе рамка, колко грозно ще изглежда, даже просташки! Просто това е така субективно, като съдия в мач на ЦСКА и Миньор (Перник). Ето затова, повечето коментари бяха негативни.
И за финал, целта на тази тема не е кой колко бройки може да направи. Целта е да покаже на човек как може да общува нормално, без да се налага да е аутсайдер в компания. Идеята на темата е един вид надъхване към тези които нямат достатъчно самочувствие за да общуват с други хора (особено с непознати момичета).
А и дами, нека не се лъжем, чертите в началото, които е описал автора, до известна степен ви привличат нали ?![]()
аз само не разбрах...колко момичета са прецакали автора преди да стигне до този извод![]()
и да искам, по-добре не мога да го напишаПървоначално написано от Pupcho
![]()
temata e dobra makar e hubavo da ima i nqkoi do teb ne si se izrazil mn to4no sega mu e vremeto...a momi4encata koito sa dali otgovor ot takiva bqgame neka vi nalazi nqkoi da vi govori gluposti i za 2-3 dena 6te ste v legloto mu...a na moreto se otpuska po4ti vseki i za 2 4asa e v legloto
интересно ми е всички момичета какво се паHите тука автора го казва много точно(congratulations brother) такъв е света ...
ние не сме виновни че вие сте сте тъпи и лесно ви манипулират....![]()
и съм напълно съгласен с описанието на какво трябва да бъде Момчето...
трябва да бъде отворко Гъзар....... за да бъде,, интересен,, на момичето..
защото ако си нормален пич : които е мил грижи се за нея и не я караш да се чувства катo парцал не си интересен и следователно си тъп и скучен ...
докато ако си газар колкото повече : плюе6 едно момиче толкова : повече залепва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и не мога да разбера що като един пич описва кофаTA лайна в която живеят teenagers повечето му скачате ??? освен ако не сте над 18-19 : и виждате нещата тъй както би трябвало да бъдат......защото под 18 ПОВЕЧЕТО teenagers са такива ....и не разбирам що се прайте тука ..... : я да видим някоя от нас може ли да дай си признае че е била или че e парцала на някой пич? : и недейTE kазва че никоQ не е Била...: някога всяко момиче има чувството че е било парцала на nqkoi pich?
: или вие сте от тези още от тези които си ,,,,,мислят,,,че са влюбени и живеят мечата![]()
![]()
ДА ИМА ТОГАВА НЯМАШЕ ДА ЧЕТА темите на 15 годишните пикли които се чудят дали ще го преживеят или трябва да му простят : за изневярата
![]()
и ако някой трябва да ме храни да ми казва че съм комплексар ....просто не си хабете думите
Леко се изхвърляте, момчета, като си мислите, че по този начин можете да вкарате всяка жена в леглото.Ако искате кажете, че си фантазирам, но такива "МАЧОВЦИ" ги познавам от километри. И най-често като мине покрай мен толкова НАПЕРЕН ми става смешно. И не е вярно, че не можеш да им направиш мръсно на такива. Рано или късно всеки си намира майстора. Защо ли си мисля, че момчетата почват да мислят така, когато са адски влюбени в някое момиче, а момичето явно го е отрязала човека, защото чувствата не са взаимни? Не казвам, че ние сме перфектни, всякакви има.. Но просто е абсурдно да почнеш да мислиш така, защото някой ти е разбил сърцето. Такива неща постоянно се случват и то по милион пъти на ден. Да си мил и чувствителен, да можеш да обичаш и накрая само защото някоя ти е разбила сърцето да станеш пълен простак, който накрая ще си остане само с бройката. А ако не беше такъв сега можеше да имаш жената, която искаш, а?
И все пак всеки с мнението си..![]()
ставал съм свидетел на такива неща хайде момичета несте толкоз трудни брао на автора точно такава тема трябваше![]()
Искам темата на първа страница. Обичам да гледам сеир.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от RuLzZz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая тема рулира![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. posting in a legendary thread![]()
The Spark
заспах докато го четох
Що за мекотело трябва да си, за да измислиш такова нещо и що за безмозъчни същества биха действали по описаните начини. Направо ми е жал за вас /още повече за 19-годишния идиот написал темата/.