.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 225
    Супер фен
    Град
    България
    Ти не си ли от онези, които цял ден стоят на компите и дават съвети и мнения без да са излизали от тях?

Слушай ,,Playboy'' писанало ми е от такива като теб.
    Народа го е казал: ,, Не си никакъв мъж, ако не можеш да задържиш една жена до себе си.''

Всеки може да ебе, но не всеки може да задържи (особенно ей такива като теб) една истинска жена, която има достойнство и си знае цената (под цената нямам предвид пари, а себеуважение и принципи) !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хахаха ей трябва да ги има и такива явно тука гледам някой са се опитали да мислят или по скоро да симулират мислене
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Много ще се кефя,когато някое момиче пусне тема как да прецакваме такива като теб. И някакви лапета се вържат и започнат да правят точно т'ва с вас.Момчета,момчета... Жалко,че форъма пак е пълен с идиотски теми... Съжалявам,че пиша комент чак.
    Неможеш да прецакаш такъв тип мъж. Сега ще ти обясня вариантите. Първо не можеш да го прецакаш, защото той се прекрива и като го видиш няма да го сметнеш за такъв, а просто за "много готин пич със самочувствие, в който трябва да се влюбя". Второ не можеш да го прецакаш, защото каквото и да направиш на него не му пука за теб и ще премине към следващата бройка. Може би можеш да го накараш да чака, което той няма да направи и пак да ти разбие сърцето. Общо взето от момента, в който лапнеш стръвта си прецакана. Единствено, ако се влюби в теб би могла да го прецакаш, но ако се влюби няма да те зареже след като го направите и няма да разбереш какъв всъщност е.

Вие сте същите, що се отнася до отчаяно влюбените във вас добри и нежнички момченца, но някой да е казал нещо? Държите ги на сухо няколко месеца и после казвате, че има несходство в характерите или пък, че е "изчезнала искрата", което е доста по-гадно, защото те са изгубили много време и нерви за вас. Умните добри момчета се трансформират в подобие на горепосочения пример, а останалите си остават същите.
    Нямам какво да добавя.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Тая тема стана олицетворение на цялата простотия във форума...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Аз на пук на всички момичета,които обиждат момчето и го псуват (момиче съм) ще кажа едно.Момичета,замислете се,че някоя от нас го е направила такъв.Някоя гадна к*чка ,в която той е бил супер влюбен,го е направила за смях.Може да не е била една,може и повече да са били.ДА,някои мъже са такива,защото ние сме ги направили такива,шото ние сме ги ранявали и в един момент те просто добиват защитен механизъм и не си позволяват да се влюбват повече.Затова се отнасят и към жените като секс играчки.

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    БОЛНИ МОЗЪЦИ !!!
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Цитирай Първоначално написано от GreenMimss
    БОЛНИ МОЗЪЦИ !!!
    НАЙ-ЯКОТО МНЕНИЕ В ТАЯ ГЛУПАВА ТЕМА...

п.п: няма ли кой да я заключи вече тая малОумна тема...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    /offtopic: малОумна!
    Моля ви, бъркате ми в здравето с тая дума...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    доволна ли си редактирах го не, че не го знам просто не гледам като пиша, пак и не съм В ЧАС ПО БГ...

това може да върже само тъпите и/или загорелите моми4ета.Досега не съм се хващала никога не 4е не са ми се лепяли такива , просто моми4етата не сме вси4ките толкова тъпи за колкото ни смяташ
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    доволна ли си редактирах го не, че не го знам просто не гледам като пиша, пак и не съм В ЧАС ПО БГ...
    Много съм доволна, благодаря ти.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Наскоро бях чела,че днешно време точно мъжете стават бройките...
    КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
    ... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...

Авторе, форумът от който си копирал текста е наистина хубав, но е трябвало да го изчетеш целия и да го разбереш. Неможеш да прочетеш 1 тема, да я постнеш и да си мислиш че това е ключа. Това е все едно да гледаш мача на Мухамед Али срещу Леон Спинкс и да кажеш че Али е слаб боксьор. Просто не е редно.
    Идеята на този текст, не е да насажда омраза и ненавист към женския пол. Точно обратното. Това са просто едни насоки (и то изключително повърхностни) към мъжете, които даже несмеят да погледнат жена в очите, от срам! Това са момчета които до 17-18 години играят на Dota, Neverwinter Nights и WoW, вместо да общуват с връстници и естесвено връстнички.
    Хората са социални животни, точно затова е необходимо качественото общуване, а когато по пътя се изгуби нишката, след това става много трудно.
    Когато някой от този тип момчета, които споменах, покаже подобно поведение, хората които го познават, ще му се накефят. А сега си представи, ако някой от така наречените от вас "гъзари", се придържа към копираната от тебе рамка, колко грозно ще изглежда, даже просташки! Просто това е така субективно, като съдия в мач на ЦСКА и Миньор (Перник). Ето затова, повечето коментари бяха негативни.
    И за финал, целта на тази тема не е кой колко бройки може да направи. Целта е да покаже на човек как може да общува нормално, без да се налага да е аутсайдер в компания. Идеята на темата е един вид надъхване към тези които нямат достатъчно самочувствие за да общуват с други хора (особено с непознати момичета).
    А и дами, нека не се лъжем, чертите в началото, които е описал автора, до известна степен ви привличат нали ?

аз само не разбрах...колко момичета са прецакали автора преди да стигне до този извод

Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    Авторе, форумът от който си копирал текста е наистина хубав, но е трябвало да го изчетеш целия и да го разбереш. Неможеш да прочетеш 1 тема, да я постнеш и да си мислиш че това е ключа. Това е все едно да гледаш мача на Мухамед Али срещу Леон Спинкс и да кажеш че Али е слаб боксьор. Просто не е редно.
    Идеята на този текст, не е да насажда омраза и ненавист към женския пол. Точно обратното. Това са просто едни насоки (и то изключително повърхностни) към мъжете, които даже несмеят да погледнат жена в очите, от срам! Това са момчета които до 17-18 години играят на Dota, Neverwinter Nights и WoW, вместо да общуват с връстници и естесвено връстнички.
    Хората са социални животни, точно затова е необходимо качественото общуване, а когато по пътя се изгуби нишката, след това става много трудно.
    Когато някой от този тип момчета, които споменах, покаже подобно поведение, хората които го познават, ще му се накефят. А сега си представи, ако някой от така наречените от вас "гъзари", се придържа към копираната от тебе рамка, колко грозно ще изглежда, даже просташки! Просто това е така субективно, като съдия в мач на ЦСКА и Миньор (Перник). Ето затова, повечето коментари бяха негативни.
    И за финал, целта на тази тема не е кой колко бройки може да направи. Целта е да покаже на човек как може да общува нормално, без да се налага да е аутсайдер в компания. Идеята на темата е един вид надъхване към тези които нямат достатъчно самочувствие за да общуват с други хора (особено с непознати момичета).
    А и дами, нека не се лъжем, чертите в началото, които е описал автора, до известна степен ви привличат нали ?
    и да искам, по-добре не мога да го напиша

Град
    balgarsko
    temata e dobra makar e hubavo da ima i nqkoi do teb ne si se izrazil mn to4no sega mu e vremeto...a momi4encata koito sa dali otgovor ot takiva bqgame neka vi nalazi nqkoi da vi govori gluposti i za 2-3 dena 6te ste v legloto mu...a na moreto se otpuska po4ti vseki i za 2 4asa e v legloto

интересно ми е всички момичета какво се паHите тука автора го казва много точно (congratulations brother) такъв е света ...
    ние не сме виновни че вие сте сте тъпи и лесно ви манипулират....
    и съм напълно съгласен с описанието на какво трябва да бъде Момчето...
    трябва да бъде отворко Гъзар....... за да бъде,, интересен,, на момичето..
    защото ако си нормален пич : които е мил грижи се за нея и не я караш да се чувства катo парцал не си интересен и следователно си тъп и скучен ...
    докато ако си газар колкото повече : плюе6 едно момиче толкова : повече залепва

и не мога да разбера що като един пич описва кофаTA лайна в която живеят teenagers повечето му скачате ??? освен ако не сте над 18-19 : и виждате нещата тъй както би трябвало да бъдат......защото под 18 ПОВЕЧЕТО teenagers са такива .... и не разбирам що се прайте тука ..... : я да видим някоя от нас може ли да дай си признае че е била или че e парцала на някой пич? : и недейTE kазва че никоQ не е Била...: някога всяко момиче има чувството че е било парцала на nqkoi pich?
    : или вие сте от тези още от тези които си ,,,,,мислят,,,че са влюбени и живеят мечата ДА ИМА ТОГАВА НЯМАШЕ ДА ЧЕТА темите на 15 годишните пикли които се чудят дали ще го преживеят или трябва да му простят : за изневярата

и ако някой трябва да ме храни да ми казва че съм комплексар ....просто не си хабете думите

Леко се изхвърляте, момчета, като си мислите, че по този начин можете да вкарате всяка жена в леглото. Ако искате кажете, че си фантазирам, но такива "МАЧОВЦИ" ги познавам от километри. И най-често като мине покрай мен толкова НАПЕРЕН ми става смешно. И не е вярно, че не можеш да им направиш мръсно на такива. Рано или късно всеки си намира майстора. Защо ли си мисля, че момчетата почват да мислят така, когато са адски влюбени в някое момиче, а момичето явно го е отрязала човека, защото чувствата не са взаимни? Не казвам, че ние сме перфектни, всякакви има.. Но просто е абсурдно да почнеш да мислиш така, защото някой ти е разбил сърцето. Такива неща постоянно се случват и то по милион пъти на ден. Да си мил и чувствителен, да можеш да обичаш и накрая само защото някоя ти е разбила сърцето да станеш пълен простак, който накрая ще си остане само с бройката. А ако не беше такъв сега можеше да имаш жената, която искаш, а?
    И все пак всеки с мнението си..

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    ставал съм свидетел на такива неща хайде момичета несте толкоз трудни брао на автора точно такава тема трябваше

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Искам темата на първа страница. Обичам да гледам сеир.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Re: [УРОК]как да направим от 1 момиче броика? Забранено за м

Цитирай Първоначално написано от RuLzZz

Момчета...Нека ви кажа 1 нещо. Няма смисъл на тази възраст да се влюбвате и да се правите че обичате. Гледайте на момичетата като на сексуални играчки. Чукайте ги, заебавайте ги и минавайте към следващата. Въобще не се обръщайте назад и гледайте с непукизъм на техните смс-и да се върнете при тях.

Град
    \/!|)!|\|
    бахти и дивия спам

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    тая тема рулира

ps. posting in a legendary thread
    The Spark

Мега фен
    Град
    Earth...
    заспах докато го четох

Що за мекотело трябва да си, за да измислиш такова нещо и що за безмозъчни същества биха действали по описаните начини. Направо ми е жал за вас /още повече за 19-годишния идиот написал темата/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си