Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Цитирай Първоначално написано от Anabel
Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Колко сте глупави,ако си мислите,че темата е на сериозно,още повече и автора й.

П.П Трябваше да го каже все някъде.
П.П.П И сериозно...наистина ли прочетохте цялата тема?
момичетата като теб с сугорност са е препрочели няколко пъти сигорно
Лелеееееее ама колко сте заблудени чесно чак не мога да повярвам така ли не разбрахте,че по-умно,егоистично животно от жената НЯМА!И ако се правим на мн влюбени или заблудени не е защото сме такива Много малко момичета вече се оставят на момчета като вас-вече ние си ви въртим по няколко и не ни пука много много......а относно мочетата като вас-жалки сте ми много даже,защото точно вие сте тези които са носните ни кърпички и след време всичко си се връща на този свят и тогава колкото и да си преебал,някоя ще преебе тройно.

Aко такова ти е мисленето по въпроса, а не е просто реплика от раздразнение предлагам с RuLzZz да си се вземете. Той да те чука, а ти да му се правиш на влюбена и да си въртиш по няколко момчета на куп. Хем той ще е доволен, хем ти. Най добре ще е така. Хем разпоретините и плейбоите ще са си в кюпа, хем ще ни оставят нас вярващите в любовта да си живеем по добре.Съжалявам, но ако си такава каквато се изказа, ти наистина си к***а. А RuLzZz такива мними плейбойчета като теб пък най ме дразнят. Просто като се сетя на какви можете да се правите(истиинските таквива) и направо храната ми се връща обратно като си представя че можете да паднете толкова ниско само заради едното е**не. Да, в крайна сметка до това се стига- до секса. Но едно е да се стигне по съвсем нормален начин, друго е да се правиш на маймуна само и само да наебеш някоя и да се стремиш да си ги сменяш като чорапите. Това е гнусно. Пък някои се гордеят даже и какви ебачи били. Да ви имам и гордостта. Гордейте се с нещо по важно. И какво ще минеш един куп к**ви, може да закачиш и някоя по свестна без да изкаш и в крайна сметка ще си намериш майсторката, която не ти ще ебеш в прекият и преносен смисъл, а тя ще те е**, когато си пожелае или преди да си намериш вече ще ти писне. В най-лошият вариант на по преклонна възраст ще си останеш с великите спомени как си е*** наред, нямайки с кой да ги споделиш, защото си сам като пукел. Какво ли му трябва повече на човек? Направо идилия ако питаш мен. Ебаси и детското мислене. Наранили някой или някоя и айде давай, аз ще ставам курвар/к***а, защото съм по-велик/велика от останалите и искам на всяка цена да съм отгоре. Е, не става колкото и да ви се иска. Такъв е животът. Понякога си отгоре, друг път си отдолу.

Не исках с този мой пост да кажа,че винаги съм такава Исках да кажа,е когато с мен се подиграват и си играят и ме имат за бройка правя същото,защото на мен някой направи ли мръсно-връщам го по същия начин.Докато обича ли ме някой истински ,а не съм му секс играчка-отвръщам с абсолютно същото.И не обичам да ме мислят за курва-мнението ми е това,а от едно мнение не мисля,че може да се прецени каква съм.Пак повтарям момчетата специално аз ги сменям и ги лъжа тогава когато си го заслужат,попринцип не го правя,защото знам колко е неприятно някой да си играе с теб,но просто повечето прекаляват с разбирането ми и всичко друго.