.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 225

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Цитирай Първоначално написано от Krasencety
    Точно това което си описал-точно от това ние бягаме

БУУУЛШИТ!!!!
    +1
    -1
    Благодаря на автора за ценната тема,смятам да следвам съветите му
    Като те гледам така на снимката на кфо лайненце мясаш /с извинение пред нормалните хора/ надали някой със и без тези съвети ще ти обърне внимание бахти направо вече ви се чуда на акъла бе майна как може да мислите,че това ни привлича
    Май некои моми се засегнаха,нищо,май некой готин пич ги е изритал и ся избиват комплекси.
    Слушай си наркоманската музика и остави хората да си живуркат както им е кеф.А обидата за външния ми вид показва,че нещата казани от автора са верни,поне за теб

Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Колко сте глупави,ако си мислите,че темата е на сериозно,още повече и автора й.

П.П Трябваше да го каже все някъде.
    П.П.П И сериозно...наистина ли прочетохте цялата тема?
    момичетата като теб с сугорност са е препрочели няколко пъти сигорно
    Лелеееееее ама колко сте заблудени чесно чак не мога да повярвам така ли не разбрахте,че по-умно,егоистично животно от жената НЯМА!И ако се правим на мн влюбени или заблудени не е защото сме такива Много малко момичета вече се оставят на момчета като вас-вече ние си ви въртим по няколко и не ни пука много много......а относно мочетата като вас-жалки сте ми много даже,защото точно вие сте тези които са носните ни кърпички и след време всичко си се връща на този свят и тогава колкото и да си преебал,някоя ще преебе тройно.
    това говори че си к*рва
    Охоооо ем квото почукало такова се обадило не може само вие да сте мъжките к**ви и да си ни ебете най-спокойно ей така за бройката,а ние да си траем-не става тя тая работа.
    ми даи да се минем по 1 пат {} :*

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]

БУУУЛШИТ!!!!
    +1
    -1
    Като те гледам така на снимката на кфо лайненце мясаш /с извинение пред нормалните хора/ надали някой със и без тези съвети ще ти обърне внимание бахти направо вече ви се чуда на акъла бе майна как може да мислите,че това ни привлича
    Май некои моми се засегнаха,нищо,май некой готин пич ги е изритал и ся избиват комплекси.
    Слушай си наркоманската музика и остави хората да си живуркат както им е кеф.А обидата за външния ми вид показва,че нещата казани от автора са верни,поне за теб
    Не пич убиваш ме чесно ПЪРВО-няма за кво да се задягам от някфи небивали писаници нито пък в форуми.ВТОРО- не избивам комплекси щото нямам такива и така като те гледам на теб май ти липсват първите 7 годинки от живота щом се връзваш на такива простащини.ТРЕТО-точно пък мен никой готин пич не може и не ме е изритал щото не се хващам с такива простаци като автора.ЧЕТВЪРТО-ще си слушам каквато си музика искам ти не си човека,който да ми казва дали е наркоманска или не.ПЕТО-обидата за външният ти вид и верна,а истината боли мойто момче и тва което автора е описал няма как да кажеш,че се отнася за мен като грам не ме познаваш!
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Град

Лелеееееее ама колко сте заблудени чесно чак не мога да повярвам така ли не разбрахте,че по-умно,егоистично животно от жената НЯМА!И ако се правим на мн влюбени или заблудени не е защото сме такива Много малко момичета вече се оставят на момчета като вас-вече ние си ви въртим по няколко и не ни пука много много......а относно мочетата като вас-жалки сте ми много даже,защото точно вие сте тези които са носните ни кърпички и след време всичко си се връща на този свят и тогава колкото и да си преебал,някоя ще преебе тройно.
    това говори че си к*рва
    Охоооо ем квото почукало такова се обадило не може само вие да сте мъжките к**ви и да си ни ебете най-спокойно ей така за бройката,а ние да си траем-не става тя тая работа.
    ми даи да се минем по 1 пат {} :*

Мега фен
    Град
    <3
    Знаех си,че трябва да си взема пуканки.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Aicken

БУУУЛШИТ!!!!
    +1
    -1
    това не си ти на снимката
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Amen
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Niakoitam

Aко такова ти е мисленето по въпроса, а не е просто реплика от раздразнение предлагам с RuLzZz да си се вземете. Той да те чука, а ти да му се правиш на влюбена и да си въртиш по няколко момчета на куп. Хем той ще е доволен, хем ти. Най добре ще е така. Хем разпоретините и плейбоите ще са си в кюпа, хем ще ни оставят нас вярващите в любовта да си живеем по добре.Съжалявам, но ако си такава каквато се изказа, ти наистина си курва. А RuLzZz такива мними плейбойчета като теб пък най ме дразнят. Просто като се сетя на какви можете да се правите(истиинските таквива) и направо храната ми се връща обратно като си представя че можете да паднете толкова ниско само заради едното ебане. Да, в крайна сметка до това се стига- до секса. Но едно е да се стигне по съвсем нормален начин, друго е да се правиш на маймуна само и само да наебеш някоя и да се стремиш да си ги сменяш като чорапите. Това е гнусно. Пък някои се гордеят даже и какви ебачи били. Да ви имам и гордостта. Гордейте се с нещо по важно. И какво ще минеш един куп курви, може да закачиш и някоя по свестна без да изкаш и в крайна сметка ще си намериш майсторката, която не ти ще ебеш в прекият и преносен смисъл, а тя ще те ебе, когато си пожелае или преди да си намериш вече ще ти писне. В най-лошият вариант на по преклонна възраст ще си останеш с великите спомени как си ебал наред, нямайки с кой да ги споделиш, защото си сам като пукел. Какво ли му трябва повече на човек? Направо идилия ако питаш мен. Ебаси и детското мислене. Наранили някой или някоя и айде давай, аз ще ставам курвар/курва, защото съм по-велик/велика от останалите и искам на всяка цена да съм отгоре. Е, не става колкото и да ви се иска. Такъв е животът. Понякога си отгоре, друг път си отдолу.

П.П. Всъщност 19 годишен, плейбой,сваляч,ебач....абе ти да не си всъщност Alabalaportokala под друг ник. Само не казвай че си и от Бургас. Ако не си същият сподели с него малко опит и кажи кой е по ебач от двамата.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

Aко такова ти е мисленето по въпроса, а не е просто реплика от раздразнение предлагам с RuLzZz да си се вземете. Той да те чука, а ти да му се правиш на влюбена и да си въртиш по няколко момчета на куп. Хем той ще е доволен, хем ти. Най добре ще е така. Хем разпоретините и плейбоите ще са си в кюпа, хем ще ни оставят нас вярващите в любовта да си живеем по добре.Съжалявам, но ако си такава каквато се изказа, ти наистина си к***а. А RuLzZz такива мними плейбойчета като теб пък най ме дразнят. Просто като се сетя на какви можете да се правите(истиинските таквива) и направо храната ми се връща обратно като си представя че можете да паднете толкова ниско само заради едното е**не. Да, в крайна сметка до това се стига- до секса. Но едно е да се стигне по съвсем нормален начин, друго е да се правиш на маймуна само и само да наебеш някоя и да се стремиш да си ги сменяш като чорапите. Това е гнусно. Пък някои се гордеят даже и какви ебачи били. Да ви имам и гордостта. Гордейте се с нещо по важно. И какво ще минеш един куп к**ви, може да закачиш и някоя по свестна без да изкаш и в крайна сметка ще си намериш майсторката, която не ти ще ебеш в прекият и преносен смисъл, а тя ще те е**, когато си пожелае или преди да си намериш вече ще ти писне. В най-лошият вариант на по преклонна възраст ще си останеш с великите спомени как си е*** наред, нямайки с кой да ги споделиш, защото си сам като пукел. Какво ли му трябва повече на човек? Направо идилия ако питаш мен. Ебаси и детското мислене. Наранили някой или някоя и айде давай, аз ще ставам курвар/к***а, защото съм по-велик/велика от останалите и искам на всяка цена да съм отгоре. Е, не става колкото и да ви се иска. Такъв е животът. Понякога си отгоре, друг път си отдолу.

Не исках с този мой пост да кажа,че винаги съм такава Исках да кажа,е когато с мен се подиграват и си играят и ме имат за бройка правя същото,защото на мен някой направи ли мръсно-връщам го по същия начин.Докато обича ли ме някой истински ,а не съм му секс играчка-отвръщам с абсолютно същото.И не обичам да ме мислят за курва-мнението ми е това,а от едно мнение не мисля,че може да се прецени каква съм.Пак повтарям момчетата специално аз ги сменям и ги лъжа тогава когато си го заслужат,попринцип не го правя,защото знам колко е неприятно някой да си играе с теб,но просто повечето прекаляват с разбирането ми и всичко друго.

Град
    Островът на изкушението
    хахах съгласна съм

Цитирай Първоначално написано от loveisgonee
    хахах съгласна съм
    Me too =D>
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Когато някоя мацка,ама така яка,нахакана,дето всички и лижат задника те хване и после брутално отреже...

(щото тя нали и тя ше си играе на клъцни/срежи.. ако разбираш )

Ии ти дечко - влюбен да тичкаш след нея,а дано и тя пусне тема-
    "КАК да направиш едно момче бройка - ей кат тоя г*з пред вратата ми "
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Град
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Когато някоя мацка,ама така яка,нахакана,дето всички и лижат задника те хване и после брутално отреже...

(щото тя нали и тя ше си играе на клъцни/срежи.. ако разбираш )

Ии ти дечко - влюбен да тичкаш след нея,а дано и тя пусне тема-
    "КАК да направиш едно момче бройка - ей кат тоя г*з пред вратата ми "
    Това се опитах и аз да обясня вече 3 страници

Не исках с този мой пост да кажа,че винаги съм такава Исках да кажа,е когато с мен се подиграват и си играят и ме имат за бройка правя същото,защото на мен някой направи ли мръсно-връщам го по същия начин.Докато обича ли ме някой истински ,а не съм му секс играчка-отвръщам с абсолютно същото.И не обичам да ме мислят за к***а-мнението ми е това,а от едно мнение не мисля,че може да се прецени каква съм.Пак повтарям момчетата специално аз ги сменям и ги лъжа тогава когато си го заслужат,попринцип не го правя,защото знам колко е неприятно някой да си играе с теб,но просто повечето прекаляват с разбирането ми и всичко друго.
    Ти си знаеш най добре. Всичко в живота се връща само да знаят всички. Имах една съученичка, докато учех. Ходеше с двама. Един от моят град и един от София. Казах и: Ще паднеш от двата стола на земята.
    Еми не ми повярва. Така и стана. Вече е омъжена за друг и даже не излиза с нас като имаме сбирки, защото:" Бъзците и флиртовете били детска работа"

Друго момиче, с което съм отраснал. Ходеше с двама и отново падна от двата стола на Земята. Сега е омъжена и не се занимва с момчета. Така че не мога да кажа ти каква си. Не обичам да давам определения на хора, които не познавам. Рано или късно и курвите и курварите страдат или си намират майстора. Просто това твое мнение, което цитирах леко ме поиздразни, защото си представих как аз може да съм на местото на това момче влюбен и загубен, а момичето в случая ти спомена себе си да си дига краката на още 1,2,3,4 докато ми се прави на влюбена колкото мен. Е, това наистина би ме накарало да следват тези съвети. Поне някои и друг месец докато не ми мине и пак отначало.

Град
    Не исках с този мой пост да кажа,че винаги съм такава Исках да кажа,е когато с мен се подиграват и си играят и ме имат за бройка правя същото,защото на мен някой направи ли мръсно-връщам го по същия начин.Докато обича ли ме някой истински ,а не съм му секс играчка-отвръщам с абсолютно същото.И не обичам да ме мислят за к***а-мнението ми е това,а от едно мнение не мисля,че може да се прецени каква съм.Пак повтарям момчетата специално аз ги сменям и ги лъжа тогава когато си го заслужат,попринцип не го правя,защото знам колко е неприятно някой да си играе с теб,но просто повечето прекаляват с разбирането ми и всичко друго.
    Ти си знаеш най добре. Всичко в живота се връща само да знаят всички. Имах една съученичка, докато учех. Ходеше с двама. Един от моят град и един от София. Казах и: Ще паднеш от двата стола на земята.
    Еми не ми повярва. Така и стана. Вече е омъжена за друг и даже не излиза с нас като имаме сбирки, защото:" Бъзците и флиртовете били детска работа"

Друго момиче, с което съм отраснал. Ходеше с двама и отново падна от двата стола на Земята. Сега е омъжена и не се занимва с момчета. Така че не мога да кажа ти каква си. Не обичам да давам определения на хора, които не познавам. Рано или късно и к***те и курварите страдат или си намират майстора. Просто това твое мнение, което цитирах леко ме поиздразни, защото си представих как аз може да съм на местото на това момче влюбен и загубен, а момичето в случая ти спомена себе си да си дига краката на още 1,2,3,4 докато ми се прави на влюбена колкото мен. Е, това наистина би ме накарало да следват тези съвети. Поне някои и друг месец докато не ми мине и пак отначало.
    Първо-на влюбени момчета не изневерявам,само на такива където се подиграват с мен вече го казах забравих колко пъти,а и не съм уточнила с колко и не мисля да пропадам до такава степен,че чак пред 1,2,3,4 да си вдигам краката И мисля,че НЕ Е правилно да се лъже влюбен човек ако рабиразе той не е толкова влюбен на колкото се прави дано вече да е станало ясно,че мнението ми по темата-пълна простащина и че каквото почукало такова се обадило и друго мнение не точно по тази тема- да не се лъже човек,който те обича истински

Мега фен
    Град
    <3

Aко такова ти е мисленето по въпроса, а не е просто реплика от раздразнение предлагам с RuLzZz да си се вземете. Той да те чука, а ти да му се правиш на влюбена и да си въртиш по няколко момчета на куп. Хем той ще е доволен, хем ти. Най добре ще е така. Хем разпоретините и плейбоите ще са си в кюпа, хем ще ни оставят нас вярващите в любовта да си живеем по добре.Съжалявам, но ако си такава каквато се изказа, ти наистина си к***а. А RuLzZz такива мними плейбойчета като теб пък най ме дразнят. Просто като се сетя на какви можете да се правите(истиинските таквива) и направо храната ми се връща обратно като си представя че можете да паднете толкова ниско само заради едното е**не. Да, в крайна сметка до това се стига- до секса. Но едно е да се стигне по съвсем нормален начин, друго е да се правиш на маймуна само и само да наебеш някоя и да се стремиш да си ги сменяш като чорапите. Това е гнусно. Пък някои се гордеят даже и какви ебачи били. Да ви имам и гордостта. Гордейте се с нещо по важно. И какво ще минеш един куп к**ви, може да закачиш и някоя по свестна без да изкаш и в крайна сметка ще си намериш майсторката, която не ти ще ебеш в прекият и преносен смисъл, а тя ще те е**, когато си пожелае или преди да си намериш вече ще ти писне. В най-лошият вариант на по преклонна възраст ще си останеш с великите спомени как си е*** наред, нямайки с кой да ги споделиш, защото си сам като пукел. Какво ли му трябва повече на човек? Направо идилия ако питаш мен. Ебаси и детското мислене. Наранили някой или някоя и айде давай, аз ще ставам курвар/к***а, защото съм по-велик/велика от останалите и искам на всяка цена да съм отгоре. Е, не става колкото и да ви се иска. Такъв е животът. Понякога си отгоре, друг път си отдолу.

[color=indigo][i][b]Не исках с този мой пост да кажа,че винаги съм такава Исках да кажа,е когато с мен се подиграват и си играят и ме имат за бройка правя същото,защото на мен някой направи ли мръсно-връщам го по същия начин.

Пак повтарям момчетата специално аз ги сменям и ги лъжа тогава когато си го заслужат.
    И пак си оставаш... обобщено - еднаква. (Тва ще рече надута,правеща се на недостъпна кифла като всички останали.) Кво значи да те "имат за бройка"...щом те имат за такава значи наистина си позволила тва => си такава. Ха...а това е най-смешното и противоречиво от целия ти пост.

правя същото,защото на мен някой направи ли мръсно-връщам го по същия начин.[/quote]

За да те има за бройка едно момче,трябва да е обикновен прост курвар. (извинявам се за думичката^) Постъпките му трябва да са курвенски (отново се извинявам ^),следователно щом му връщаш същото по неговия начин...си същата като него. ^^

П.П Ех...вече ми става смешно като го казвам,но...Не се заяждам. ^^
    4XCOKИ

Първо-на влюбени момчета не изневерявам,само на такива където се подиграват с мен вече го казах забравих колко пъти,а и не съм уточнила с колко и не мисля да пропадам до такава степен,че чак пред 1,2,3,4 да си вдигам краката И мисля,че НЕ Е правилно да се лъже влюбен човек ако рабиразе той не е толкова влюбен на колкото се прави дано вече да е станало ясно,че мнението ми по темата-пълна простащина и че каквото почукало такова се обадило и друго мнение не точно по тази тема- да не се лъже човек,който те обича истински
    Ясно. Разбрах те.
    Проблема идва от това че не винаги можеш да разобличиш курвите и курварите ако са много опитни или си влюбен в тях. А понякога можеш да решиш че някои те лъже без това да е вярно и да искаш просто да си отгоре така или иначе да не си прецаканият. Ето тогава идва проблема с многото мъже или многото жени.
    Как да разбереш кога да отмъстиш? Да го направиш ли?Ами ако не си прав/а? Ами ако си прав/а и не го направиш? Да прецакаш въпреки всичко или да се оставиш евентуално да бъдеш прецакан/а? Ето това са трудни въпроси?Най лесно е човек да си ги сменя като чорапите или да е с много наведнъж. По трудно е когато се опитваш хем да не си прецакан, хем да не накажеш някой без да е виновен или без никаква причина само, защото евентуално ти е дал повод за съмнение във верността си. Ако грешиш?Ами ако не грешиш?
    Ето затова тази схема е малко сложна за изпълнение.
    Винаги може да се използва от човек с нечисти намерения, чиято единствена цел е да се оправдае по този начин без никой ни най-малко да го заподозре.

Голям фен Аватара на producenta
    ЖЕНСКИ БОЙ
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Град
    Ясно. Разбрах те.
    Проблема идва от това че не винаги можеш да разобличиш к***те и курварите ако са много опитни или си влюбен в тях. А понякога можеш да решиш че някои те лъже без това да е вярно и да искаш просто да си отгоре така или иначе да не си прецаканият. Ето тогава идва проблема с многото мъже или многото жени.
    Как да разбереш кога да отмъстиш? Да го направиш ли?Ами ако не си прав/а? Ами ако си прав/а и не го направиш? Да прецакаш въпреки всичко или да се оставиш евентуално да бъдеш прецакан/а? Ето това са трудни въпроси?Най лесно е човек да си ги сменя като чорапите или да е с много наведнъж. По трудно е когато се опитваш хем да не си прецакан, хем да не накажеш някой без да е виновен или без никаква причина само, защото евентуално ти е дал повод за съмнение във верността си. Ако грешиш?Ами ако не грешиш?
    Винаги може да се използва от човек с нечисти намерения, чиято единствена цел е да се оправдае по този начин без никой ни най-малко да го заподозре.
    Много си прав/а,но винаги трябва да се осигуриш ,че половинката те лъже аз поне винаги го правя и щом имам съмнения значи не си вкарвам филмите самичка.

Цитирай Първоначално написано от producenta
    ЖЕНСКИ БОЙ

иееееееее
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    ЖЕНСКИ БОЙ
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Ясно. Разбрах те.
    Проблема идва от това че не винаги можеш да разобличиш к***те и курварите ако са много опитни или си влюбен в тях. А понякога можеш да решиш че някои те лъже без това да е вярно и да искаш просто да си отгоре така или иначе да не си прецаканият. Ето тогава идва проблема с многото мъже или многото жени.
    Много си прав/а,но винаги трябва да се осигуриш ,че половинката те лъже аз поне винаги го правя и щом имам съмнения значи не си вкарвам филмите самичка.
    Да беше казала "да нямаш доверие на половинката си." ^^
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    огромни цитати фор дъ уин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Да се отблежи прав. Аз съм мъжко, което вярва в любовта. Нищо че на доста момичета им се струва че мъжете немогат да вярват в любовта и съответно да обичат.

И ето тогава идва проблема, който казах. Осигуряваш се че непременно те лъже. Може и да си права. Но ако не си права какво става? Отмъщаваш му с други момчета. Обаче той е невинен. Разбира и прас връзката ви се разпада и него го боли. Или страда по теб. Или иска да се съберете, но неможе понеже гордостта му е потъпкана. и.т.н . Всичко красиво между вас двамата умира, той е наранен, а ти евентуално съжаляваш за глупостта, която си допуснала разкайвайки се за това.Е, може и да си се понакефила преди това, но след това...какво?

Фен
    Град
    Sofia
    Ми темата действително е много мазничка, момчето си е казало 1:1 какво трябва да се прави и действително действа, колкото по-добър манипулатор си толкова по-лесно става цялата история и аз бях манипулатор и действително става номера, само,че има един момент, не съм щастлив от това, ама за 19 години и за задоволяване на нагона определно много добре е написано. Интересното идва от това,че жената няма как да разбере дали я лъжеш(манипулираш) или не, ако ще да се н****е, защото ти не я лъжеш напрактика а си съвсем искрен във всичко, което правиш, и на мене ми е забвано да ги разсмивам, това не значи, че трябва да казвам,че ги обичам и на тях им е приятно, к'во се оплаквате...е има и такива, които ще те тестват около месец, но те не си заслужават, нали ще има сумати други които им стига 1 седмица и по-малко... а при условие,че и повечето момичета не знаят какво искат, що поне да не ги мушне човек( и що да не си точно ТИ, защото ако не си ТИ ще е автора на темата), знам колко унизително звучи това и цялата тема и пост на автора ма т'ва е положнието....

- към автора -
    Иначе до някъде е загуба на време, защото има и по-лесен метод, да ги обичаш всичките истински и да се раздаваш и да се насочваш само към това което те привлича и да можеш да конторлираш любовта като емоция, тогава става много бързо и е безкрайно приятно за всички и всички са щастливи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си