Цитирай Първоначално написано от Anabel
Не исках с този мой пост да кажа,че винаги съм такава Исках да кажа,е когато с мен се подиграват и си играят и ме имат за бройка правя същото,защото на мен някой направи ли мръсно-връщам го по същия начин.Докато обича ли ме някой истински ,а не съм му секс играчка-отвръщам с абсолютно същото.И не обичам да ме мислят за к***а-мнението ми е това,а от едно мнение не мисля,че може да се прецени каква съм.Пак повтарям момчетата специално аз ги сменям и ги лъжа тогава когато си го заслужат,попринцип не го правя,защото знам колко е неприятно някой да си играе с теб,но просто повечето прекаляват с разбирането ми и всичко друго.
Ти си знаеш най добре. Всичко в живота се връща само да знаят всички. Имах една съученичка, докато учех. Ходеше с двама. Един от моят град и един от София. Казах и: Ще паднеш от двата стола на земята.
Еми не ми повярва. Така и стана. Вече е омъжена за друг и даже не излиза с нас като имаме сбирки, защото:" Бъзците и флиртовете били детска работа"

Друго момиче, с което съм отраснал. Ходеше с двама и отново падна от двата стола на Земята. Сега е омъжена и не се занимва с момчета. Така че не мога да кажа ти каква си. Не обичам да давам определения на хора, които не познавам. Рано или късно и курвите и курварите страдат или си намират майстора. Просто това твое мнение, което цитирах леко ме поиздразни, защото си представих как аз може да съм на местото на това момче влюбен и загубен, а момичето в случая ти спомена себе си да си дига краката на още 1,2,3,4 докато ми се прави на влюбена колкото мен. Е, това наистина би ме накарало да следват тези съвети. Поне някои и друг месец докато не ми мине и пак отначало.