Ми темата действително е много мазничка, момчето си е казало 1:1 какво трябва да се прави и действително действа, колкото по-добър манипулатор си толкова по-лесно става цялата история и аз бях манипулатор и действително става номера, само,че има един момент, не съм щастлив от това, ама за 19 години и за задоволяване на нагона определно много добре е написано. Интересното идва от това,че жената няма как да разбере дали я лъжеш(манипулираш) или не, ако ще да се н****е, защото ти не я лъжеш напрактика а си съвсем искрен във всичко, което правиш, и на мене ми е забвано да ги разсмивам, това не значи, че трябва да казвам,че ги обичам и на тях им е приятно, к'во се оплаквате...е има и такива, които ще те тестват около месец, но те не си заслужават, нали ще има сумати други които им стига 1 седмица и по-малко... а при условие,че и повечето момичета не знаят какво искат, що поне да не ги мушне човек( и що да не си точно ТИ, защото ако не си ТИ ще е автора на темата), знам колко унизително звучи това и цялата тема и пост на автора ма т'ва е положнието....

- към автора -
Иначе до някъде е загуба на време, защото има и по-лесен метод, да ги обичаш всичките истински и да се раздаваш и да се насочваш само към това което те привлича и да можеш да конторлираш любовта като емоция, тогава става много бързо и е безкрайно приятно за всички и всички са щастливи