Цитирай Първоначално написано от Anabel
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Да се отблежи прав. Аз съм мъжко, което вярва в любовта. Нищо че на доста момичета им се струва че мъжете немогат да вярват в любовта и съответно да обичат.

Много си прав/а,но винаги трябва да се осигуриш ,че половинката те лъже аз поне винаги го правя и щом имам съмнения значи не си вкарвам филмите самичка.
И ето тогава идва проблема, който казах. Осигуряваш се че непременно те лъже. Може и да си права. Но ако не си права какво става? Отмъщаваш му с други момчета. Обаче той е невинен. Разбира и прас връзката ви се разпада и него го боли. Или страда по теб. Или иска да се съберете, но неможе понеже гордостта му е потъпкана. и.т.н . Всичко красиво между вас двамата умира, той е наранен, а ти евентуално съжаляваш за глупостта, която си допуснала разкайвайки се за това.Е, може и да си се понакефила преди това, но след това...какво?
Исках да кажа,че бих му направила мръсно САМО ако имам "доказателства" ако мога така да кажа,срещу него не ако само си гадая.
Би ли обяснила ти как правиш ''мръсно'' на някой?
Като му отвърна със същото с което той ме е наранил до такава степен,че да се ядосам много за да го направя.Бих направила такова нещо,тоест бих му го върнала същото, само при изневяра /което момче през цялото време ми казва,че ме обича,а всъщност ме е лъгал/ в такива случаи просто му изневерявам правя така,че да го заболи колкото ме е боляло мен и просто го изхвърлям от живота си.
Тва е ужасно глупаво. ^^
Всеки има право на индивидуално решение и мнение-това е моето и го правя,защото като ме е прецакал ще го прецакам и аз
А да си се замисляла всъщност че по този начин прецакваш не само него, а и някое друго или други момчета без те да са ти виновни с нищо нито на него нито на теб. И замисляла ли си се че те да ти отмъстят на теб биха направили същото с други момичета без да ги обичат, ей така просто да са отгоре и като се тръгне по веригата не се знае до кой ще стигне, докато някой реши да не е отгоре, а да бъде прецакан или че просто не му пука и не иска на никой да отмъщава..Пък може и веригата да се върне отново към теб.