Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Цитирай Първоначално написано от Anabel
Не мисля,че ще нараня някой друг като тръгна с него И всеки има различно мнение по въпроса и на никой не мога да се сърдя,че не е съгласен с мен.Това е което правя-знам,че не е от най-хубавите неща,но съм такава и го приемам както хората около мен го правят.Просто всеки човек си има раазлична тактика за такива случаи.
Няма да го нараниш с това че си тръгнала с него, а ще го нараниш с това че не го обичаш, а си тръгнала с него само за да нараниш предишният. Така че получават любовните триъгълници,четириъгълниц и т.н.и става мазало.
Да не говорим че не е само твоя тактика, защото ако не на теб аз мога примерно да попадна на някоя силно разочарована от мъжете по твоята верига. Трудно забележимо, но факт. Тогава вече този проблем засяга вече и мен и то не само косвено, но и пряко.
Не мисля,че в една връзка човек се влюбва от първият ден или вторият За да тръгна с нов значи ще го харесвам малко или много,не да ми е само за играчка А и не,че съм намразила мъжете или много патила-такива случаи съм ги имала само 2 пъти и минаги е ставало това,което искам-да си го върна на момчето,а момчетата след тези 2ма ги обичах и двамата много както и те мен.