- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [УРОК]как да направим от 1 момиче броика? Забранено за моми
Първоначално написано от Bombshell
е и ?
виновни ли сме ,че така сме създадени
мислите още с бебешки мозък,ама кво да се прай .
както и да е ,не ми се спами повече![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами като е така защо тогава написа това
...след като знаеш, че е така, защо аргументираш????а тва беше идотско,тъпо ,глупаво ,безсмислено
как няя има спам е
осъзнай се
май от гората излизаш ..
СПАМ!!!!
БАН!!!!!![]()
пссст..
че да не съм единственна
трай си и точка .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Така е тя..като не сте прави и не можете да продължите спора се отметвате със заповеди и "е да не съм само аз"![]()
Отвращаваш ме! Жалка си!
И да...ще си замалча, защото НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАШ!
Както ти така и останалите кифли комплексирали се от темата...
Лека и приятна ((:
пссст..
Първоначално написано от Bombshell
Ти пък да не си кроасан?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Аз съм севън дейс МАКС.
йей...точното място/време да го кажа. ^^
Аз съм Щрудел. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Една дума - КАТИНАР.Толкова тъпа тема не бях чел от години,чудя се да плача или да се смея.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Самоубий саПървоначално написано от NamelessRomantic
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нямааааааааааааааааа....ААА АААА........УАЗАААААААААА.....Първоначално написано от haritov
окПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не ве копеле, Наполеонка съмПървоначално написано от producenta
![]()
![]()
пссст..
Хора, защо го нападате автора? Всичко, което е написал си е така и много момичета, които нямат опит лесно се връзват на подобни трикчета и не е нужно да са "лесни", тъпи и т.н., а просто да се надяват конкретният младеж да не е тъпо копеле, което иска да ги наебе и да си ходи. Жалкото е, че като се опариш е доста трудно да си върнеш вярата. Следователно когато автора и хората, които ще последват съветите му решат, че вече стават сериозни и моногамни, едва ли първата, на която попаднат, ще се окаже Жената, обаче доста голяма част от живота им ще е минал в бройкане, вместо в търсене на любов. Няма го тоя филм на млади години прави тва и тва, като улегнеш еди си кво![]()
Доста истини има в този урок, ако трябва да бъдем обективни. И мъжете трябва да се научат как да бъдат готини, а не смешници.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Не знам смешно ли е, трагично ли е...![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Тази тема НЯМА място тук! Бройкарството Не е любов!!
Това за мен си е чист секс. Как може да се ..... като няма любов.. ц,ц,ц... загуба на джентълменство и мъжественост
+1 от тъп по тъп злетак си мойто момче дано никога не топнеш чушкатаПървоначално написано от Krasencety
![]()
Добре ве.. като знаете, че вие не сте такива за какво се изнервяте?! Все едно да чуете две деца да се карат, едното да каже на другото "Глупак" и вие да се изнервите на първото детенце и да го псувате...Ми ако не разпознавате себе си в тея думи, за какво трябва да има толкова нерви и обиди в тая тема? Просто я подминавате и ТОВА Е !
Или .. може би сте изнервени, че някой успя да напипа слабото ви място ?![]()
А колкото до горния коментар .. Автора отдавна си я е топнал .. За това ти гарантирам![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
До автора:
Не разбра ли че колкото и теми да пуснеш,само падаш все повече и повече в очите на съфорумниците...И тия заучени фразички дето се опитваш да лансираш не минават тук-"не ти ли омръзва като ядеш едно и също".Въобще не се опитвай да правиш сравнения и да мислиш,защото си смешен.Едното няма нищо общо с другото.
Ай поздрави,с нетърпение чакам да пуснеш следващата тема,щом заключат тази.
Прайслесс това е форум,тук хората обсъждат нещата,не ти е някой информационен сайт на който да сложиш някаква информация и всички да я четат,без право да коментират.Първоначално написано от Priceless
Това беше най-най-най-глупавото от всичко...Първоначално написано от RuLzZz
Изобщо какъв е смисълът на тая тема? За какво пускаш такива теми... вместо да се учим взаимно как да се разбираме с половинките си и да не се нараняваме... И после се оплаквате от нас, че сме били такива и онакива и сме ви пре*бали... Мо докато има келешчета като теб и като описаните в темата ти ще продължаваме да ви пре*баваме!
Не всичко в тоя живот е секс - няма ли да се научите най-накрая...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Още ли не е заключена тая помия бе?Тц тц тц... -.-