- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода
здравейте, купих си вчера хининова вода на Milva и на опаковката пише само, че трябва да се втрива в основата след измиване и затова имам един въпрос- на суха или мокра коса трябва да се втрива![]()
хининовата вода може и на суха и на мокра коса.може да втриваш,да пръскаш,да мажеш..абе к'вото дойде
*Десетки теми за хининова вода,обзалагам се,че на следващата страница има поне 2
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
знам, че има супер много теми, като много от тях съм прочела, ама не се сетих някъде да съм видяла дали трябва на суха, или на мокра коса. мерси все пак
+1..Но аз по принцип си я пръскам на мокра коса :PПървоначално написано от tonie__
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз на мокра коса я слагах.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
По принцип се използва на мокра коса![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Без значение е ,но е по добре на мокра
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
На мокра коса- най-често след баня![]()
По- добре на мокра. Ако ти е суха косата - ще се омазни по - бързо.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ако ти е мазна: слагай я два часа преди баня
ако ти е суха: слагай я след баня
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
А тая хининова вода има ли някакви странични ефекти ,искам да кажа изтощава ли косата по някакъв начин![]()
![]()
![]()
Tomorrow never comes until it`s too late! :]
изтънява косъмаПървоначално написано от mystericalkid
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever