- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- целувка с език
15бях супер паниран в началото... 1-2 опит беше супер зле , ама после след като ми беше показано как - стана добре
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
14![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ами още съм нямала...![]()
12
с момиче на 14, а с момче на 15и в двата пъти беше супер яко и много ми хареса и никоа няма да го забравя!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
На 14, когато правих секс за пръв път, тогава.
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
na 13![]()
mn qko beshe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях на 15Първоначално написано от whitebunny
беше ....... hm...
![]()
Моята беше преди 2 години (била съм на 14 някаде) точно на нова година. Много забавно се получи защото и двамата бяхме попиинали а аз тогава се чудех как да му кажа че го харесвам и просто му се нахвърлих![]()
![]()
![]()
13![]()
![]()
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
На 9 Голям любофчия бях аз ама не се целувах с гаджето миа със гаджето на един мой фр
![]()
13![]()
Хаха стана ми доста интересно, че не си се бил/а целувал/а друг път, но иначе правиш секс. Няма логика, но все пак сме в XXI-ви век.Първоначално написано от nikity9926
По-темата : 13-14, ако кажа с точност ще излъжа.
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
11![]()
Ами ти може да си бил/а в детската градина към 12 годишен/наПървоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mN^ # aDDicTeD
na 13 be6e unikalna ..i do den dne6en mom4eto ne vqrva 4e mi e bila p1rvata.... kaza 4e sam bila unikalna :P
На 14 и то с момиче...ама ми беше готино
![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !