- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- целувка с език
на 14 бях ...беше първата ни среща той си ме изпрати до нас .и си говорехме.Аз му казах че трябва да се прибирам ии той ме гушна за чао ии после дойде целувката![]()
![]()
![]()
![]()
. Беше тъмно само някoлко лампи светеха пред входа беше романтично
![]()
![]()
![]()
![]()
`only God can judge me!
11![]()
На 12 ..![]()
Да нахлуем дружно в сектор Г,
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.. <3
30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3
Ами първата не помня...но най-хубавата ми целуфка беше на 14 ....![]()
![]()
Живота е суров, а аз съм пак пияна... Купона си тече, чуваш ли копеле ... ;dd
13-14 .. нещо такова.. стара,стара![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
мисля 13 ама не съм сигурна(може и по-рано да е била
![]()
)
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
аз бях на 9 или 10 с една деветокласничка н.з. ама ама изглеждах много тъпо като ме целуна. започнах да се смея и се прибрах вкъщи. От тогава с нея с целуваме за няма повод. Тя ме научи да се целувам. Сега е на 20 и е страшно секси и момчетата, като ме видят как 13 годишно момче се целува с такава мацка направо им идва да си изядат топките.![]()
Непомня но маи на 10
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
оо като гледам аз съм се целувала най-ранобеше нещо като експериментално и не веднъж хехе. някаде в децката градина, нешо като 6 годишна
на 12![]()
[/b]
13.. съвсем случайно стана![]()
Хора много , Човеци малко !
УлялЯ....Май ч3 на 12-13 ... н3 помня точн0...ама стана случайно и б3ш3 готин0 (за т0гава) :P :P![]()
![]()
14....Голямо нещо беше, голяма тръпка.
![]()
на 14 :P мн яко беше!
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
5 клас ...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
14 при мен беше доста стряскащо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()