- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- целувка с език
12 Беше доста възбуждащо![]()
![]()
![]()
11 или 12 не съм сигурна...
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
момиченцатата от малки вече стават курвички а момченцата жигулонакъде отива тоя свят не ми се мисли .. след 20 години сигурно когато бебе се роди първата му работа е да се е*е с медицинската сестра
22.04.10г. Беше преди няколко дни !!!![]()
![]()
Тоест на 13
![]()
12![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
на 16 .. малко късно ама нищо : )
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Аз бях в детската градина още... Луди деца бяхме![]()
13![]()
I believe...whatever doesn't kill you... simply makes you... STRANGER !!!
и за какво питаш.. като не им четеш мненията.. тука всеки само да каже, обаче никой не го интересува за другия.. извод: Безмислена тема.. чао![]()
[b][color=black]Espa
ох хора иде ми да потъна в дън земя..навърших 15 вече а още не съм се целувала..вс около мен са го правили..имала съм мн възможности но все н6 се обърква.. Заради притеснението ми в повечето пъти..нз мисля само за това и ме кара да се чубствам мн комплексирана..вие сгрешихте ли при 1 си кис..напавихте ли я просто защптп трябва..аз мисля да прикляча вече с тфа и да целуна който и да е..[/b]
Ами и аз бях на около 15 и половина, нищо лошо няма, не си сбъркана и не трябва да се чувстваш коплексирана. Колкото до грешките - ами не мисля, че обърках нещо, то всъщност не е толкова трудно, друг въпрос е, че момчето, с което излизах тогава, се целуваше ужасно. Явно не опитът е определящ при целуването.Първоначално написано от freakyY
Със сегашният ми приятел положението беше наобратно - аз му бях де факто първото момиче (а той беше на цели 17 тогава) и се оказа, че се целува много по-добре от предишния.
Спокойно - целувките не са нещо страшно, първия път обаче може и да не ти хареса, не се притеснявай, ако стане така.
На 12 майче
на 7...с момичелюбопитно дете съм аз
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
амм .. беше преди 2 седмици .. беше уникално .. и след първата целувка .. следваха още и още .. и така 2 часа .. после момчето каза ,че съм била най-добрата, с която се е целувал .. а той има доста опит .. таа .. на 14 де ..![]()
На 13 почти беше мн.яко днешните деца на 13 вече не са и девствени
А , не. Аз съм пример . До 14 някъде БЯХ девствена, ама 1 човек ми открадна сърцето
, което ми напомня да си го поискам
![]()
Пфф мисля, че бях на 14!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ми и аз някъде там![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
12 на вс. отгоре беше с момиче абе са кат се замисля сам била ебати съществото![]()
![]()
14 ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
na 10, napravo se scepihme![]()
![]()
![]()
На 13 - Като за 1ва беше много добраЕх какви времена бяха !