- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- целувка с език
Аз май бая рано съм започнал, моята беше в предучилищната ,в едни храсти на двора.Още си я спомням супер ясно.Смешното е че някъкви от групата ни видяха и ни "изказаха" на госпожата - "ама те се целуват като по филмите"![]()
![]()
![]()
Мм.. 5 клас беше с един съученик от тогавашния ми клас.. Сега като се засечем някъде ни е много забавно! о.О![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Беше в 3 клас с един съученик..
бяхме на театър и седяхме двамата сами на задния ред и той ми вика айде да се целуваме като големите и почна да ме лигави![]()
После цял ден бях в банята и си миех устата![]()
![]()
...мрън..
Mартин
малииии и аз съм окъснял
14![]()
14![]()
14 или 15 годишна възраст ае 7-ми или 8-ми клас май беше и нищо особено не се е случило ... Не се целувам много добре обаче не ми пука особено важното е момичето да ме кефи и да се забавляваме пък каквото дойде ! ЕДин съвет > Не се притеснявайте от нищо![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
i az takaПървоначално написано от BlueFace
![]()
Първоначално написано от perfektencom
Не.
xmm na 13 :P :P shte q zapomna za cql jiwot..![]()
7 клас, значи нааа.. 13![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Май беше в 7ми клас, тогава яко ме беше ударил хормона...
fear4o, ssdfake,
пренесете си се на лично и повече да няма такива изцепки...мерси.![]()
Не бях се замисляла...Не си спомням честно казано.
Да обичаш значи да страдаш!
Това беше първо предопреждение нали?Първоначално написано от amk933
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
13 :}
11
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
на 11 .. п0-мойто време бяхме п0 кротки лапета .. пък сега на по 12-13 вече се праскат ..![]()