.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Краста ме боли

Значи проблема е следния.От няколко дни ме били над краста кам гарба в ляво от грабнака.Знам че е от мн седене пред компа , ако заете или ви е боляло кажете как да ми мине че полудявам.И само не ми казваите да ходя на лекар.
    asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo

И според теб как да ти помогнем, като не искаш помощта на лекар? Щом мислиш, че е от постоянното седене на компа.. ..стани, разкарай се малко ,поразтъпчи се, наспи се добре и виш пак ако случайно те боли пробвай да мажеш с някав гел като Волтарен Емулгел например.

Пич Ъ и А знаеш ли кое къде да слагаш?Както и да е...по темата...Кръст от седене пред компа според мене неможе да те хване.Аз си седя по много много часове и не ме боли...ама аз и излизам от време на време :Д
    Та ако не ти е проблем излез малко растъпчи...накарай някой да те масажира с някакво мазило...Ако в краен случай нищо не стане върви на ДОКТОР

П.П винаги съм се чудел дали от седене могат...ммм как да го кажа...да се затулят вените и да изгубиш чуствителност в краката не за период от 3-4 мин. а за доста по дълго време?

Супер фен Аватара на Di
    първи клас на тая и липсва..
    отивай на лекар,ма!

Мега фен
    Град
    <3
    Има голяма разлика от "крАста" до "крЪста".

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Първо, елементарна граматика. Второ, ти майка нямаш ли си да я помолиш да те разтрие? Дори и без мазило?

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Има голяма разлика от "крАста" до "крЪста".

+1
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

Едва ли проблема ти може да се реши в този форум. Отивай на лекар.

Може да е бъбрек, може да си настинал/а, може да си спал/а накриво, може да е възпаление, всичко може да е, НЕ МОЖЕШ да бъдеш сигурен/а от какво е.

ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Може да е бъбрек, може да си настинал/а, може да си спал/а накриво, може да е възпаление, всичко може да е, НЕ МОЖЕШ да бъдеш сигурен/а от какво е.

ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!!
    може и гръбначно изкривяване да е но в начален стадий отивай при личната си !

<=== Бъбрек?

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    как може да напишеш крАст

не го шашкатайте ако е в пубертета нищо чудно да расте и в този случай костите се удалжават много повече от мускулите и сухожилията та най-вероятно е това или много бягане и физическо натоварване при мен това е проблема 2-3 месеца бях на легло...

Мега фен Аватара на ameli
    крастата не сърби ли
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xplay

ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!!
    Напълно съгласна съм..
    Вместо да питаш по форуми от какво те боли крЪста,може да отидеш на лекар..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

о00о0о0о0о0о този кръст

аз бях в цикъл 1 седмица и от тогава като ме заболя 1 кръст .. още 2 седмици ме болеше,мазах се с фастум гел,с кво ли не,но не минаваше .. накрая открих, че може би е от климатика,защото когато съм вкъщи винаги гледам да е хладно ( по скоро студено става ) .. но слава богу мина ми тъпия кръст
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Кратко и ясно :
    Ние не сме специалисти , нито лекари ние сме ФОРУМ ! Не казвам , че ти няма нищо , но не можем и да ти помогнем ;] За това не си губи времето в четене на мнения а отиди на лекар мамка му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си