- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Държанието на родителите
Как бихте постъпили,ако ваще постоянно ви пренебрегвът и се държат към вас студено?А когато разговаряте с тях се едно им досаждате![]()
Не общувам с баща ми от 2месеца и също от толкова време не съм сядала на една маса с него,незнам какво да правя. . .
Ми говори с него.
Явно с действия само няма да стане в твоя случай,затова поговорете.
Може да научиш причината xP
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
предполагам че имаш по-голяма сестра/брат! И при мен е така...аз имам по-голяма сестра. И сега ще ти дам един прост обикновен пример:На нея и купиха телефон за 600лв а на мен за 50лвхИЛЯДИ ПЪТИ КАЗВАМ НА МАЙКА МИ ЧЕ МИ ПРИЛОШАВА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ,А ТЯ КАТО ЧЕЛИ НЕГОВОРЯ НА НЕЯ А НА СТЕНАТА.А сестра ми дори и да иска да и каже някаква простотия от рода на,,Виси ми конче от новата поля,, и маика ми започва,,есега ще го оправя,,Значи нейната поля е по-важна от моето здраве!!!!
![]()
Нямам,аз съм каката.Имам по малак братПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
Първоначално написано от vanesa0pld
Е аз имам по-малка сестра...
На нея естествено обръщат повече внимание,понеже е по-малката.
Това,че обикновено прекаляват в прекалените си грижи е друг въпрос.
В твоето семейство явно вниманието е насочено към по-голямото дете,но доста рядко е така
В доста малко семейства обичта е разделена по равно...
То всъщност не точно обичта ами...пристрастия просто се имат към едно от децата.
Кофти,но е така почти винаги.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не съм много съгласен с теб, също имам по-голяма сестра и родители те ми нямат пристрастия към никой. Та по темата най-добре поговори с баща си разбери причиата и ако ти си виновна опитай се да оправиш случилото се, а и с течение на времето ще се оправите!Първоначално написано от NeverTheSame
Е, имам по-голяма сестра, ама не се чувствам ощетена...
Бих си намерила приятели, например. Родителите не си ги избираш, някои стават, други не. Намираш си приятели, ако ще и на възрастта на родителите (ако ти е тъжно, че възрастните не ти обръщат внимание). Ако си по-интелигентен от онези деца, които за да им обърнат внимание се напиват като кирки и се дрогират, само и само да получат някакво (дори и негативно) внимание, то ще си намериш приятели, ще развиеш самостоятелност, отговорност и т.н.
Не е голяма работа да не получаваш внимание от мама и тати. Важно е вниманието им докато станеш на 7-8 години. Оттам нататък стига да те хранят, ще се оправиш.
ами бих се почуствала доста кофти.. но не ми се случва понеже с баща ми се виждаме рядко на 2-3 дена един път за по час ако не и по малко и си липсваме : )
и аз съм такаПървоначално написано от Sarafina
Don`t worry..be happy! [sun]*