- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става ... Как да постъпя ?
Има едно момиче с което си чатих известно време.С това момиче живеем в един и същ квартал и адски много я харесвам.Понеже не ми казваше дали ме харесва или не аз постоянно я питах и постоянно исках да излезем но тя продължаваше да не ми казва ... След време започнах да си мисля , че не ме харесва и започнах да си пиша с 1 др момиче .. тя разбра и адски много ми се разърди ... казваше,че не е проблем но аз знаех , че не е така ... каза ми да забравя за всичко и , че не иска да излезем ...но тогава аз разбрах ,че тя всъщност ме харесва и е искала да излезем ... На мене ми е адски гузно , че постъпих така и и го казвам но тя не вярваКакво да правя ? Найстина ли иска да я оставя или просто ми ги говори тези неща за да ми е гадно заради това което съм направил :/
![]()
Първо иска, после се сърди нам си кво си... Пич, тя просто иска някой да и тича по гъза : )
Животът е адът описан в Библията!
И аз бях като теб, самоче при мен различното беше, че ходех с момичето и исках да се виждаме по-често, а тя само измисляше оправдания и най-накрая ми писна и ..., беше й кофти (както и на мен де), но по-добре така, отколкото само да ме шантажира... явно и тази твоята незнае какво иска![]()
Скайп съкс![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Е тая не може да очаква ти да и търчиш зад г*за и да й са молиш, а тя да се прави на недостъпна кучка![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Как не те е срам тц тц.(ирония)
При какво условие ти се сърди,след като дори не сте гаджета?
След като дори не ти е казала,че те харесва.
She sucks ,man.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Офф първо ти се е дърпала а после като е видяла, че не може да си само нейн и айдеееее ...![]()
Няма за какво да се чувстваш гузен .. тя си е виновна ...
![]()
![]()
Говори с нея ... питай я иска или не ??Няма смисъл да те разиграва ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма право да ти се сърди, след като толкова много време те е разигравала и си бил нейния резервен вариант. И после като някоя лигла страда тихо, че е изгубила играчката си.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Говори ги за да ти е гадно,ако и се извиниш прилично и я изненадаш примерно с една червена роза няма да ти се разсърди пак![]()
![]()
хах.. тая е голяма шматка.. усещам нещо че иска да ти държи сметка![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Скайп?!![]()
Get a life, man...![]()
В един квартал сте, но си пишете, а не си мръдвате дебелите трътки до съседната пейка на блока. Разбирам...![]()
Кажи й, че не ти е никва и няма право да ти казва с кого да излизаш, баси неориентираната...![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Това е че казва , че компаниите са ни твърде различни и ако се запознаем ще е кофти .. не разбирам обаче какво общо имат компаниите при положение че искам да излеза с нея а не с цялата и компания пък и команиите не са ни различни .. напротив ... поне според мене ..Първоначално написано от shmurkam
Сиг си води хрътките навсякъде, че да не я нападне някойПървоначално написано от hheh
![]()
Абе на колко сте?![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Търси си причини,не е ли очеВАДНО?Първоначално написано от hheh
Last.FM
на 15 .. за 10ти клас а тя е с една год по малка тоест за 9ти не сме малки ако това те интересува .. естествено не сме и големи ...
Я й тегли една майна...първо страни и се прави на недостъпна,сега и претенции...Тръгни с другото момиче да видиш как ще ти се затича подир тебе като види че е на сухо!
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Съветваш автора да използва друго момиче за да види скайп мацката дали ще ревнува?Първоначално написано от NamelessRomantic
В никакъв случай не намесвай други хора!
Добра идея е да си намериш приятелка и да я забравиш,но приятелка с която няма да комуникирате само по скайп и приятелка която ще си харесваш и уважаваш.
Last.FM
Заеби я човече!
Скайпа е гаден, от доста време съм го намразила..
Та явно търси внимание мацката, разиграва те ала-бала..
Остави я за малко, не я търси и ще видиш как тя сама ще вземе да ти тича след задника.
Упех!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Нямам това впредвид.Говоря за това другото момиче с което си пише,защото от поста ми се струва че авторът е пред дилема - дали да просължи да се мъчи със първата,или да продължи със втората.Може и да греша.Не съветвам автора да се захване с първата срещната само и само да насоли първото момиче,ами да спре да и обръща внимание и да продължи напред.Първоначално написано от stup1fy
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Пояснявай се следващия път ,че понякога много обичам да нападам.Първоначално написано от NamelessRomantic
Съжалявам за недоразумението.
Съгласна съм с теб (:
Last.FM
Аз пък не съм съгласна. Разбира се, това е най-добрият вариант, точно за това няма да може, нито ще иска да го направи.
По-добре пробвай да поговориш с нея. Ако не вдява, значи или е доста глупава, или доста глезена. И в двата случая, не става.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И кво ще и тичаш по задника, всеки пт щом се сконфузи?
Бе я се осъзнай момче. В случая тя просто преиграва. А щом преиграва за такова дребно нещо, предсатви си какво още те чака.... Както спомена Ди или е глезена или тъпа. А може и да е от тия с непокритото самочувствие
Я покажи кой е шефа - бъди мъж![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми да ... изгубил е една мърла която не знае какво иска.детски гъз.като е имала патки в устата да каже че и тя го харесва когато е трябвало сега да не се цупи.Първоначално написано от Dimana99
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.