.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Искам да продължа напред, но.... (вижте)

Разделихме се... вече официално от 3-4 дни, но и преди това имахме някои подобни случки. Осъзнавам, че ми липсва, но явно не го обичам, защото не се чувствам чак толкова зле. На моменти ми става много тъжно, но рядко.
    Тук идва дилемата:да продължа ли напред или е прекалено рано?
    Има едно момче, с което искам да изляза. Но нещо ме тегли назад, най-вече това че бившия ме търси. Не ме разбирайте погрешно, разделихме се по негово желание и ако трябва аз да избирам, бих избрала да съм си с него, но насила хубост не става.
    Иска ми се да излезем и да изясним този въпрос, но от друга страна не виждам смисъл, защото нашите разговори стигат до едно и също положение всеки път:абе разделяме се, ама ще се виждаме
    Той има чувства, но явно е загубил тръпката(мое предположение)
    Та как е редно да постъпя според вас? Да оставя хубавото минало в спомените или да опитам за последно да говоря с него?

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Доколкото схванах той не иска да сте заедно. Ти не го обичаш,но си се привързала някак си и предпочиташ да не късате..

И да му говориш и да не му говориш няма да му се заиска пак. Ако ще те успокои излезте,изяснете си нещата и се оставете на мира..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен Аватара на LDto
    zabravigo dokato e vreme
    shot eto i az sum tui i to blizo 8 meseca i vseki put shtom se vidim stigame do edno polojenie ela u nas da se vidim i posle az stradam a toi si pita huq i shto i sega kogato az mu pravq mrusno s negof fr mu e gadno nali em kogat ma imashe samo za nego shto ne me uceni mi si pita huq em ne vs shto pada ot nebeto e za izhvurlqne
    zabravqi go i produljavai na pred tva ne e mom4e za teb i na men mi sa go kazvali
    razdelqme se ama shte se vijdame za kvo za edna nosht ili za nqkolko chasa da mi kaje nqkolko luji i az da se hvana ne mersi predpo4itam da si pravq kefa jalko 4e kusno go usuznah

Дали е рано или не - това ти трябва да го усетиш.Ако мислиш,че си готова - излез с другото момче и виж дали ще се получи. По мое мнение няма смисъл да задълбаваш в миналото - само разваляш хубавите моменти.Давай смело напред и успех!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

По-добре продължи напред Той не е последното момче,и други ще намериш.Щом той не иска да продължавате,няма как да продължите просто..
    Намери си друго момче и ще се разсееш

като си намериш трети?
    втория.
    защо?
    защото първия не струва.
    какво очакваш да стане дори и да се върнеш при него?
    още макс 1 месец и чао.
    щом е изгубил тръпката ...? накъде?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ти сама си написала,че на сила хубост не става,което ще рече,че няма на къде повече да се вреш да бившия.Дали ще излезеш с някого толкава скоро си е често твое решение и ти най-добре можеш да си прецениш дали си готова за тази стъпка.Внимавай само да не оплетеш някое момче без да имаш някакви намерения към него,защото така за него ще е адски гадно.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Голям фен Аватара на RaZzer
    Е, излез с това новото момче... опознайте се по-добре... не е казано, че като излезнеш и трябва да стане нещо - в движение ще решиш дали си готова за него!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това твоето е нявик .. няма смисъл да продължаваш с него .. Пък и сте се разделили по негово желание ..

Трудно ти е, вижда се. Но отговорът не е тук във форума. В теб е.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Съгласна съм с един от коментарите по-горе: просто си свикнала с бившия. Моето мнение е, че трябва да си дадеш малко време, а след това да видиш какво ще стане с второто момче.

Каквото чустваш...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Доколкото схванах той не иска да сте заедно. Ти не го обичаш,но си се привързала някак си и предпочиташ да не късате..

И да му говориш и да не му говориш няма да му се заиска пак. Ако ще те успокои излезте,изяснете си нещата и се оставете на мира..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Варна
    Попринцип разговора му е майката но в този случей май няма да помогне много... Незнам първо ти трябва да се увериш в собствените си чувства след това да решиш какво точно да правиш. Историята ми е позната... и според мен най доброто нещо което можете да направите и двамата е да продължите всеки по своя път. Ако е писано да сте заедно ще бъдете ... някой ден.. Успех

Град
    Благоевград
    В една нормална връзка често се случва двама души да се карат.. и отново да се събират.. това е нещо съвсем нормално! Дори това до някаква степен придава трипка на любовта ви. Но помисли над това.. щом пускаш тук тема с въпроса: "Да оставя хубавото минало в спомените или да опитам за последно да говоря с него?" ..това означава, че ти самата се съмняваш в своите чувства! Ако го обичаше наистина.. място за подобни въпроси нямаше да има!

Били сте заедно - привързали сте се. Търси те, защото му липсваш, но това не бива да те кара да мислиш, че той иска да сте заедно. Липсва му старото и познатото и търси да запълни празнината без да осъзнава как може да усложни нещата
    Отдалечи се и като си готова изпробвай новото

Супер фен Аватара на Amateur
    НИЩО БИВШЕ НЕ ВАЖИ!!!САМА ДИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Дали е рано или не - това ти трябва да го усетиш.Ако мислиш,че си готова - излез с другото момче и виж дали ще се получи. По мое мнение няма смисъл да задълбаваш в миналото - само разваляш хубавите моменти.Давай смело напред и успех!
    Аз съм за

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си