.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен

Какво става ... Как да постъпя ?

Има едно момиче с което си чатих известно време.С това момиче живеем в един и същ квартал и адски много я харесвам.Понеже не ми казваше дали ме харесва или не аз постоянно я питах и постоянно исках да излезем но тя продължаваше да не ми казва ... След време започнах да си мисля , че не ме харесва и започнах да си пиша с 1 др момиче .. тя разбра и адски много ми се разърди ... казваше,че не е проблем но аз знаех , че не е така ... каза ми да забравя за всичко и , че не иска да излезем ...но тогава аз разбрах ,че тя всъщност ме харесва и е искала да излезем ... На мене ми е адски гузно , че постъпих така и и го казвам но тя не вярва Какво да правя ? Найстина ли иска да я оставя или просто ми ги говори тези неща за да ми е гадно заради това което съм направил :/

Най-вероятно си я изгубил вече...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Първо иска, после се сърди нам си кво си... Пич, тя просто иска някой да и тича по гъза : )

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    И аз бях като теб, самоче при мен различното беше, че ходех с момичето и исках да се виждаме по-често, а тя само измисляше оправдания и най-накрая ми писна и ..., беше й кофти (както и на мен де), но по-добре така, отколкото само да ме шантажира... явно и тази твоята незнае какво иска

Скайп съкс
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е тая не може да очаква ти да и търчиш зад г*за и да й са молиш, а тя да се прави на недостъпна кучка
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Как не те е срам тц тц.(ирония)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

При какво условие ти се сърди,след като дори не сте гаджета?
    След като дори не ти е казала,че те харесва.
    She sucks ,man.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен Аватара на Hilary_
    Офф първо ти се е дърпала а после като е видяла, че не може да си само нейн и айдеееее ... Няма за какво да се чувстваш гузен .. тя си е виновна ...

Говори с нея ... питай я иска или не ?? Няма смисъл да те разиграва ...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Няма право да ти се сърди, след като толкова много време те е разигравала и си бил нейния резервен вариант. И после като някоя лигла страда тихо, че е изгубила играчката си.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Говори ги за да ти е гадно,ако и се извиниш прилично и я изненадаш примерно с една червена роза няма да ти се разсърди пак

хах.. тая е голяма шматка.. усещам нещо че иска да ти държи сметка
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    Where streets have no name
    Скайп?!
    Get a life, man...
    В един квартал сте, но си пишете, а не си мръдвате дебелите трътки до съседната пейка на блока. Разбирам...
    Кажи й, че не ти е никва и няма право да ти казва с кого да излизаш, баси неориентираната...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Скайп?!
    Get a life, man...
    В един квартал сте, но си пишете, а не си мръдвате дебелите трътки до съседната пейка на блока. Разбирам...
    Кажи й, че не ти е никва и няма право да ти казва с кого да излизаш, баси неориентираната...
    Това е че казва , че компаниите са ни твърде различни и ако се запознаем ще е кофти .. не разбирам обаче какво общо имат компаниите при положение че искам да излеза с нея а не с цялата и компания пък и команиите не са ни различни .. напротив ... поне според мене ..

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от hheh
    Скайп?!
    Get a life, man...
    Това е че казва , че компаниите са ни твърде различни и ако се запознаем ще е кофти .. не разбирам обаче какво общо имат компаниите при положение че искам да излеза с нея а не с цялата и компания пък и команиите не са ни различни .. напротив ... поне според мене ..
    Сиг си води хрътките навсякъде, че да не я нападне някой
    Абе на колко сте?
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Цитирай Първоначално написано от hheh
    Скайп?!
    Get a life, man...
    Търси си причини,не е ли очеВАДНО?

Last.FM

Град
    Плевен
    на 15 .. за 10ти клас а тя е с една год по малка тоест за 9ти не сме малки ако това те интересува .. естествено не сме и големи ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Я й тегли една майна...първо страни и се прави на недостъпна,сега и претенции...Тръгни с другото момиче да видиш как ще ти се затича подир тебе като види че е на сухо!
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Я й тегли една майна...първо страни и се прави на недостъпна,сега и претенции...Тръгни с другото момиче да видиш как ще ти се затича подир тебе като види че е на сухо!
    Съветваш автора да използва друго момиче за да види скайп мацката дали ще ревнува?
    В никакъв случай не намесвай други хора!
    Добра идея е да си намериш приятелка и да я забравиш,но приятелка с която няма да комуникирате само по скайп и приятелка която ще си харесваш и уважаваш.

Last.FM

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Заеби я човече!
    Скайпа е гаден, от доста време съм го намразила..
    Та явно търси внимание мацката, разиграва те ала-бала..
    Остави я за малко, не я търси и ще видиш как тя сама ще вземе да ти тича след задника.
    Упех!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Съветваш автора да използва друго момиче за да види скайп мацката дали ще ревнува?
    Добра идея е да си намериш приятелка и да я забравиш,но приятелка с която няма да комуникирате само по скайп и приятелка която ще си харесваш и уважаваш.
    Нямам това впредвид.Говоря за това другото момиче с което си пише,защото от поста ми се струва че авторът е пред дилема - дали да просължи да се мъчи със първата,или да продължи със втората.Може и да греша.Не съветвам автора да се захване с първата срещната само и само да насоли първото момиче,ами да спре да и обръща внимание и да продължи напред.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Нямам това впредвид.Говоря за това другото момиче с което си пише,защото от поста ми се струва че авторът е пред дилема - дали да просължи да се мъчи със първата,или да продължи със втората.Може и да греша.Не съветвам автора да се захване с първата срещната само и само да насоли първото момиче,ами да спре да и обръща внимание и да продължи напред.
    Пояснявай се следващия път ,че понякога много обичам да нападам.
    Съжалявам за недоразумението.
    Съгласна съм с теб (:

Last.FM

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък не съм съгласна. Разбира се, това е най-добрият вариант, точно за това няма да може, нито ще иска да го направи.

По-добре пробвай да поговориш с нея. Ако не вдява, значи или е доста глупава, или доста глезена. И в двата случая, не става.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Какво става ... Как да постъпя ?

И кво ще и тичаш по задника, всеки пт щом се сконфузи?

Бе я се осъзнай момче. В случая тя просто преиграва. А щом преиграва за такова дребно нещо, предсатви си какво още те чака.... Както спомена Ди или е глезена или тъпа. А може и да е от тия с непокритото самочувствие

Я покажи кой е шефа - бъди мъж

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Най-вероятно си я изгубил вече...
    еми да ... изгубил е една мърла която не знае какво иска.детски гъз.като е имала патки в устата да каже че и тя го харесва когато е трябвало сега да не се цупи.
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си