.........
Ще си мъкна моя верен приятел Rip Curl-а и тая година пък сигурно ще изврънкам маминка и тати за някоя лачина кифленска чантичка![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ооо ти качествениПървоначално написано от Blo0DMoNey360
AJ ..никфи кифленски части,че ше ме е срам да съм с тебе..![]()
И П.П. Има доста такива теми![]()
Ми и аз ще ходя със торбичка ама на Мечо Пух,нали съм ВИП и съм G лигъл!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Една тетрадка и химикалка в ръка са напълно достатъчни като за 12 клас. ^
В краен случай с чантата от миналата година. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз от понеделник почвам шоминга обаче съм решила тая година раница а не чанта че ми се увеличиха предметите и чантата ми през рамо от осми клас когато имах два учебника на кръст няма да свърши никаква работа .. иначе не съм се спряла на нищо конкретно,когато я видя ще разбера че тя е сродната ми душа ..![]()
in defense of our dreams...
За тази година си купих чанти за рамо. 2 на брой.![]()
8ми клас съм, няма да имам много учебници, затова.![]()
Миналата година бях с раница.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Аз по принцип хода или без нищо или с торбички ама сега нещо ме е прихванало да хода с раница....иии май ще е една черна не мн голяма...![]()
ами няма снимки на чантата ми ама мога да я опиша: тази година си я взех, за рамото е, черна на розови мечета и сърчица![]()
Най-удобно си е с раница.Аз тая година ще съм 8 клас и ще си ходя с тая от миналата година. Тя не е мн голяма и мн си ме кефи
![]()