- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Активна в секса
Приятеля ми иска да съм по активна.Не ми го казва директно, но затова са намеците. Това не означава, че не правим орален секс или че секса ни е скучен.Напротив постояно пробваме нови и нови позички.. Незнам как да съм по активна.Когато съм отгоре немога да се отпусна или само си лежа и той ме чука![]()
По принцип за да си по активна,трябва той да те накара да се отпуснеш,а това стане ли падат и задръжките![]()
Зависи какво разбираш под активност. Ако е в смисъла на, ти да вършиш неговата работа, за мен това е глупост![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
za sujalenie nemoga da help ili ti idva ot vutre ili ne![]()
6te izpolzvam temata za da pitam i az ne6to ....
kak da go nakaram da svur6i ne6to.... ??? nestava dyma za neaktivnost a za totalna takava.......
moq da na 17 eПървоначално написано от uBo
Вие как се отпускате? Как решавате да вземете инициативата.. въобще как действате![]()
аууууу браво на Алекс !!! ПОДКРЕПЯМ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ!!! Разкърши се бе момиче !Първоначално написано от Alexandra93
И да вмъкна още нещо,то не е само да си по активна в секса,може бонусче в любовната игра да му направиш едно стриптийзче,да му сложиш белезници,то не е само в позите....а и в СТИЛА
![]()
П.П: Алекссссссс полудехме лиииииииии дундо![]()
Първоначално написано от Alexandra93
Съгласна съм. Не трябва само момчето да прави всичко, но то донякъде зависи и какъв е сексуалния ви опит.
послушай ги най-опитните саПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Да аз изявявм желание за различни пози, не обичам еднообразието.Правя му еротични изненади, секси роклички, жартиери .. Просто иска когато правим секс и аз да действам.. А когато съм отгоре немога да започна или ако го направя е съвсем за малко..
той да не е педал бе ?Първоначално написано от DieFrau
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Щях да съм разбрала за 6 месеца ..![]()
Как така "не можеш да започнеш"? Какво да започнеш, ти няма да играеш казачок... То или се клатиш или не се клатиш... Не схващамПървоначално написано от DieFrau
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Активни трябва да сте и двамата. Разбира се ако мъжа е много изморен, жената поема инициативата. Пък ако жената е изморена - обратното. Ако и двамата сте изморени.. е...затова има кафе :Р
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Аз ако съм изморена, той колкото и да е инициативен, пак няма да го огрее...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last