.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Активна в секса

Приятеля ми иска да съм по активна.Не ми го казва директно, но затова са намеците. Това не означава, че не правим орален секс или че секса ни е скучен.Напротив постояно пробваме нови и нови позички.. Незнам как да съм по активна.Когато съм отгоре немога да се отпусна или само си лежа и той ме чука

По принцип за да си по активна,трябва той да те накара да се отпуснеш,а това стане ли падат и задръжките

Зависи какво разбираш под активност. Ако е в смисъла на, ти да вършиш неговата работа, за мен това е глупост
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

za sujalenie nemoga da help ili ti idva ot vutre ili ne

6te izpolzvam temata za da pitam i az ne6to ....
    kak da go nakaram da svur6i ne6to.... ??? nestava dyma za neaktivnost a za totalna takava.......

Град
    незнам
    приятеля ти имали 17 ?
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от uBo
    приятеля ти имали 17 ?
    moq da na 17 e

Вие как се отпускате? Как решавате да вземете инициативата.. въобще как действате

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Трябва да не си дърво и да търсиш разнообразието.Започни с позите и изявявай желание за сменянето им...бъди по "жива" в кревата и не чакай след като си вдигнеш краката само той да върши работата...!
    аууууу браво на Алекс !!! ПОДКРЕПЯМ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ!!! Разкърши се бе момиче ! И да вмъкна още нещо,то не е само да си по активна в секса,може бонусче в любовната игра да му направиш едно стриптийзче,да му сложиш белезници,то не е само в позите....а и в СТИЛА
    П.П: Алекссссссс полудехме лиииииииии дундо

Град
    ВаРнАаАа
    Трябва да не си дърво и да търсиш разнообразието.Започни с позите и изявявай желание за сменянето им...бъди по "жива" в кревата и не чакай след като си вдигнеш краката само той да върши работата...!
    Съгласна съм. Не трябва само момчето да прави всичко, но то донякъде зависи и какъв е сексуалния ви опит.

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Съгласна съм. Не трябва само момчето да прави всичко, но то донякъде зависи и какъв е сексуалния ви опит.
    послушай ги най-опитните са
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Да аз изявявм желание за различни пози, не обичам еднообразието.Правя му еротични изненади, секси роклички, жартиери .. Просто иска когато правим секс и аз да действам.. А когато съм отгоре немога да започна или ако го направя е съвсем за малко..

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от DieFrau
    Просто иска когато правим секс и аз да действам..
    той да не е педал бе ?
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Щях да съм разбрала за 6 месеца ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DieFrau
    Да аз изявявм желание за различни пози, не обичам еднообразието.Правя му еротични изненади, секси роклички, жартиери .. Просто иска когато правим секс и аз да действам.. А когато съм отгоре немога да започна или ако го направя е съвсем за малко..
    Как така "не можеш да започнеш"? Какво да започнеш, ти няма да играеш казачок... То или се клатиш или не се клатиш... Не схващам
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Активни трябва да сте и двамата. Разбира се ако мъжа е много изморен, жената поема инициативата. Пък ако жената е изморена - обратното. Ако и двамата сте изморени.. е...затова има кафе :Р
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз ако съм изморена, той колкото и да е инициативен, пак няма да го огрее...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си