.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Отдалечи се извесно време от него.. Дано стане..Ако ли не събери пари и вари на психолог или там каквит им казват кажи ми какво мислиш и да видим какво ще стане.. Имам такива познати.. Някои се осъзнаха,а други откриха че си "падат" по мъже.. Успех
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

Ох, мерси. Нз как ще се отдалеча от него, той ми е най-добрия приятел. Но защо пък не, може и да стане... :въздъх:

~Kyo~

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Само като гледам к'ви снимки си сложи на профила, ми е ясно, че темата не е ебавка... Викнете Насето да се оправят един друг, ама не знам кой кого...

Ае аз съм отгоре, а другия да се оправя. =D

ПП: Ей, какво му е на профила ми?

~Kyo~

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kizametsu
    Ае аз съм отгоре, а другия да се оправя. =D

ПП: Ей, какво му е на профила ми?
    Нееее, нищо.

Хехе, ок. ^_^

~Kyo~

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Викнете Насето да се оправят един друг, ама не знам кой кого...

Лол от другият ми ник имах честта да се запозная с този "Индивид" там работата не е много добре Ноо както и да е..

По темата: дето ти казах за отдалечаването нищо че ти е най-добрият приятел има ли мерак има и начин пробвай..нямаш какво да губиш
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хаха, само за "Насето" слушам? Обяснение?

Иначе дам, ще опитам това, от утре няма да го виждам. Ще са правя на болен или нещо. :въздъх: Дано помогне.

ПП: Кое не е добре? Бтв сега вече и "индивид" ме наричат, хах.

~Kyo~

ПП: Кое не е добре? Бтв сега вече и "индивид" ме наричат, хах.
    Ако става въпрос за моят пост.. Нямах тебе в предвид :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хаха. Ок. И мерси за помощта. ^^

~Kyo~

Извинявай за въпроса и отклонението от темата, но емо ли си ?

Аз? Емо? По-скоро бих станал чалгар. Метъл съм. Ако те бърка нещо профила това е вокалист на една японска метъл група. Ама мен ме ми прилича на емо. (Kyo от Dir En Grey) А може и да се чудиш защото има момчето емо дето се целуват май, не съм мн сигурен по това отношение.

~Kyo~

Ok. Дано наистина не приличаш на "такива" хора. Меко казано са противни. А за това с проблема ти може утре да ти пиша, че сега лягам. Лека нощ и на другите.

Ах никак не приличам на тях даже. Тия хора са супер слаби същества, имат мн комплекси явно. Щом чак се режат и се разстройват така лесно, не им трябват ножове или психиатри, трябват им антидепресанти... както и да е, ще се радвам да чуя какво мислиш за проблема ми, лека и мека. То и аз ще лягам май. Бтв никой не ми обясни за тоя Насето, ццц. Е, нищо, лека.^^

~Kyo~

Стига сте обиждали човека
    Пич,би си и това е.
    Твърде малка е вероятността той да се окаже би затова не рискувай..
    Според мен трябва да се отдръпнеш ВРЕМЕННО ,докато поотминат нещата..
    Да се надяваме ,че ще поотминат де.
    Не си заслужава да погубиш толкова дълго приятелство за ..това (:
    Успех .. просто не знам какво повече да кажа (:
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Пичаго, я се стегни , ходи е*** едно п*** , щом имаш варянт некъв , после удари 2-3 водки и легни да спиш и ше ти мине странната мисъл от главата. А й металяга си , тряя си HARD. След акта с момичето и водките мое си пуснеш нещо диво , да кажеме Judas , Slipknot или нещо, което те кефи. Мани не се излагай с тия педа*ски работи.

Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Пич,би си и това е.
    Хм, мерси. Днес му писах по скайпа да му кажа, че не ми се излиза, защото уж щяхме да ходим да търсим някакви книги. Оф, ама не знам какви извинения да измислям. Днес може да ми е лошо, ама утре какво да е. Все пак ако ще останем приятели трябва да му призная, че съм би. И това не знам как да направя.
    Иначе това привличане го чувствам от няколко месеца и съм се сдържал да не му скоча досега. Така де, страха да не ме намрази ме е спирал по-точно. Май прекалявам с мангата... тия японци мн перверзни и ме опорочиха.
    ПП: Жесток ав бтв, тоя прилича на един Мику от една група, даже мн прилича на него.

~Kyo~

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Не съм сигурна дали темата е ебавка..

В случай, че не е:
    Ако му кажеш, че искаш да спиш с него-край с приятелството ви. Мъжките индивиди най-много ги е страх от гейове. По-добре изчакай да премине, за да се разбере истинската ти сексуалност. Пробвай с момиче!
    признавам си страх ме е затва ги бия

Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Пичаго, я се стегни , ходи е*** едно п*** , щом имаш варянт некъв , после удари 2-3 водки и легни да спиш и ше ти мине странната мисъл от главата. А й металяга си , тряя си HARD. След акта с момичето и водките мое си пуснеш нещо диво , да кажеме Judas , Slipknot или нещо, което те кефи. Мани не се излагай с тия педа*ски работи.
    Мразя водка, предпочитам мастика, но това няма зн, защото идеята ти да се напия я пробвах. Не доведе до много. Не съм бил с момиче откакто за него започнах да мисля. Опитах се да излизам с едно доста приятно момиче, не беше чалгарка и не беше повърхностна. Но не се получи. Също така не мисля че безразборен секс с чалгарки дето приличат на к*р*и ще ми помогне тук. Аз все още свиквам с мисълта, че съм би... всъщност като се замисля няма нищо лошо в това. ^^
    ПП: Охх, ти да знаеш колко "хард" ставам като го видя. =D

~Kyo~

Цитирай Първоначално написано от thespark
    признавам си страх ме е затва ги бия
    Хаха, мн умно. <_< Тя имаше предвид друго, че ви е страх да не обърнете резбата, ако някое момче е по-добро в свирките от момиче, защото ще ви хареса, чувал съм че наистина са по-добри. Пък и спагетите са прави докато не ги нагрееш. Тъй че като не е опитвал човек и не може да е сигурен. Аз харесвам и момичета и момчета, нз още към кое клоня обаче. /в момента клоня към секс с най-добрия си приятел, оф, като по филмите направо, ама че драма...<_</

~Kyo~

Дееба , няма ли как да се изкорени т'ва в мозъка , където кара хората да обръщат резбата

Пич,би си и това е.
    Хм, мерси. Днес му писах по скайпа да му кажа, че не ми се излиза, защото уж щяхме да ходим да търсим някакви книги. Оф, ама не знам какви извинения да измислям. Днес може да ми е лошо, ама утре какво да е. Все пак ако ще останем приятели трябва да му призная, че съм би. И това не знам как да направя.
    Иначе това привличане го чувствам от няколко месеца и съм се сдържал да не му скоча досега. Така де, страха да не ме намрази ме е спирал по-точно. Май прекалявам с мангата... тия японци мн перверзни и ме опорочиха.
    ПП: Жесток ав бтв, тоя прилича на един Мику от една група, даже мн прилича на него.
    Признавам,нещата при теб наистина са много усложнени.Наистина трябва да му признаеш ,че си Би,но пък има голяма вероятност да се отдръпне .. Но пък от друга страна,няма как да продължиш да го лъжиш и да го отбягваш,както сам каза - днес ще ти е лошо,а утре какво?
    Поеми риска , обясни му всичко и да се надяваме ,че ще те разбере и ,че няма да се отдръпне .. А и не мисля ,че ти си виновен,човек не може да контролира чувствата си.
    П.П. Мику от An Cafe ,може би не си видял,но те подкрепих в музикалната тема отностно J-Rock-a (:

Last.FM

Цитирай Първоначално написано от amk933
    1. Ти си ГЕЙ, в най-добрия случай Би, за което честито...(май не знаеше)
    +1

Пич,би си и това е.
    Признавам,нещата при теб наистина са много усложнени.Наистина трябва да му признаеш ,че си Би,но пък има голяма вероятност да се отдръпне .. Но пък от друга страна,няма как да продължиш да го лъжиш и да го отбягваш,както сам каза - днес ще ти е лошо,а утре какво?
    Поеми риска , обясни му всичко и да се надяваме ,че ще те разбере и ,че няма да се отдръпне .. А и не мисля ,че ти си виновен,човек не може да контролира чувствата си.
    П.П. Мику от An Cafe ,може би не си видял,но те подкрепих в музикалната тема отностно J-Rock-a (:
    Хм, да, като събера кураж след ден-два и май ще му кажа. Пък да се надявам, че няма да ме намрази. Защото самият аз не знам дали това е само физическо, ако беше само физическо дали щях само него да забелязвам, защото други момчето или мъже не ме привличат. Или просто не им обръщам внимание де... И е напълно вярно, че човек не може да контролира това което изпитва... не мога да кажа "няма да съм би" и това да стане.

ПП: Аа, Мику и Канон от групата са жестоки бтв. /все още ми е мъчно за Бо обаче, ама другите двама също са сладури/ Честно заради някои от японските рокери нямам нищо против да съм би. =D /като тия от An Cafe... или The GazettE, чуй ги ако не си досега/^^

~Kyo~

Пожелавам ти успех и се надявам приятелят ти дори да не е Би да прояви разбиране и да запазите приятелството си.После да кажеш какво е станало (:
    П.П. Слушам от 1-2 год. J-Rock и доста групи съм прослушала,но първата ми групичка си беше the gazette.Обожавам си ги! <3

Last.FM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си