- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам най-добрия си приятел. Хелп?
Ех, да. Ще кажа какво е станало после. И аз се надявам да прояви разбиране.
ПП: На мен първата ми група беше Dir En Grey, преди около 2 години. Ама мога спокойно да кажа, че Уруха е секси.![]()
![]()
~Kyo~
Хм, вчера към 6 и нещо вечерта отидох до тях и му казах, че ме привлича. Първо казах, че съм би ест. Не мога да го избягвам вечно, а ако ми каже, че това не му харесва поне мога да го забравя по-лесно и да спра да фантазирам за развратен секс, грр. stup1fy, мерси за подкрепата. Реакцията му беше странна. Всъщност не беше почти никаква. Гледа ме странно известно време после предложи да гледаме някой екшън/![]()
![]()
!!/, не сме отваряли тема за това което казах, той сигурно се опитва да не мисли за думите ми, а днес не мисля че ще се видим и нз какво да правя...
~Kyo~
Ако наистина не си гей и не се чувстваш като такъв или бисексуален, забравяй за това много бързо и намери някое момиче за да те 'задоволи'. Все има някоя симпатичничка покрай теб.
Ако обаче мислиш че можеш да си го позволиш и то съзнателно, трябва да говориш много деликатно с приятеля си по този въпрос. В случай че не ти стиска, провокирай го (отново много деликатно) и разбери дали има някакъв шанс и ти да го привличаш.
да, и извинявай не го прочетох този постПървоначално написано от kizametsu
Пич ти си БИ .. честитка ;]
Склонна съм да се съглася.Но е доста тъпо да се стига до 'изнасилвания' само защото ти не можеш да се проумееш действителността.Времето ще каже най-добре, не прибързвай с глупостите!Първоначално написано от BePoHuKa
Според мен щом вече си му казал, трябва да докараш работата до край. Следващият път, когато говорите му казваш, какво мисли да правите след като си му казал и как ще продължавате. Ако избягва въпросите караш направо докато каже нещо, било то и "не" Просто защото трябва да разбереш какво мисли, защото ще ти е много трудно така да продължаваш...
многоПървоначално написано от kizametsu
възбудих се докато четях
омг форума се препълни с педали
GTA Stunting
BePoHuKe аз като казах на най-добрия ми приятел, че го харесвам си мислише, че се шегувам. После говорихме сериозно по скайп (не си писахме) и му казах всичко. Той е хетеро, но сме си приятели. Това става преди 1 година, сега нямам човек до себе си и не искам.Първоначално написано от BePoHuKa
Признай му, ако си смел. Ако ти е истински приятел ще те разбере!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Той тази тема няма да я и отвори! Недей му напомня. Недей бъди като мен да кажеш: ,,Обичам те!'' и после да ти чете 1 час конско, защо му го казваш, той е хетеро и т.н.Първоначално написано от kizametsu
Първоначално написано от ScionOfStorm
Е аз какво да направя? Браво на приятеля ти.. Един от малкото е. Ако прочетеш някои мнения в тази тема сам ще се убедиш. Не ми говори врели некипели, ставала съм свидетел на такива неща.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Абе не знам, ама ако му е истински приятел и кво ? Ще му каже не те познавам, ще го пребие така ли? Е браво... истински приятел...
Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му.![]()
![]()
Идеи? Плс помогнете.
[/quote]
един съвет: самоубий се шибано емо такова.
Първоначално написано от natedog
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Изчукаiте се за пробата може да не ти хареса и пак да се върнеш към мацките![]()
Ае простак такъв, я вземи ти се застреляй, да спестиш на света един тъп хейтър. Тука това на какво прилича да обиждаш потребители наред, пфф, ама че идиотщина, малко разум да имаше в главата щеше да си замълчиш, вместо да се правиш на... .Първоначално написано от dontgiveafuck
Първоначално написано от Subject
Ах, мерси, вече го осъзнах. ^^
Прав си. Благодаря ти. Истински приятел ми е, от мн години го познавам и не мисля, че захвърли приятелството ни просто така. Той не ме отблъсна или нещо такова като му казах. Вярно че няма да отвори темата. Днес цял ден съм се чудил дали ще ми се обади. Както предположих не го направи. Ем, дано утре събера кураж да го конфронтирам...Първоначално написано от Flander
~Kyo~
Мъжки ти си си пълен педераст... Земи оправи малко че ще праят на луд другите...
Eдин съвет от мен:
Не му се натрапвай повече,за да не си развалиш приятелството.
Влез в някой сайт за запознанства,намери си някой гей и се изчукайте,за да разбереш първо дали ще ти хареса,а после реши какво да правиш.
Иначе и аз съм бисексуален и в това няма нищо лошо.Само се пази!
Успех!![]()
Благодаря за съвета. ^^ И аз не смятам, че в да си би има нещо лошо. Но проблем ми е, че само за него ме е грижа, нз, безразборен секс не ми звучи добре.Първоначално написано от AlMiNaToRa
Нз дали ще помогне... ама като искам само него пък какво да направя... днес дано се обади поне, трябва да говорим сериозно.
![]()
~Kyo~
гей бил...жив ташак си прави с хората във форума ей тва е истината![]()