.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Ех, да. Ще кажа какво е станало после. И аз се надявам да прояви разбиране.
    ПП: На мен първата ми група беше Dir En Grey, преди около 2 години. Ама мога спокойно да кажа, че Уруха е секси.

~Kyo~

Хм, вчера към 6 и нещо вечерта отидох до тях и му казах, че ме привлича. Първо казах, че съм би ест. Не мога да го избягвам вечно, а ако ми каже, че това не му харесва поне мога да го забравя по-лесно и да спра да фантазирам за развратен секс, грр. stup1fy, мерси за подкрепата. Реакцията му беше странна. Всъщност не беше почти никаква. Гледа ме странно известно време после предложи да гледаме някой екшън/ !!/, не сме отваряли тема за това което казах, той сигурно се опитва да не мисли за думите ми, а днес не мисля че ще се видим и нз какво да правя...

~Kyo~

Ако наистина не си гей и не се чувстваш като такъв или бисексуален, забравяй за това много бързо и намери някое момиче за да те 'задоволи'. Все има някоя симпатичничка покрай теб.
    Ако обаче мислиш че можеш да си го позволиш и то съзнателно, трябва да говориш много деликатно с приятеля си по този въпрос. В случай че не ти стиска, провокирай го (отново много деликатно) и разбери дали има някакъв шанс и ти да го привличаш.

Цитирай Първоначално написано от kizametsu
    Хм, вчера към 6 и нещо вечерта отидох до тях и му казах, че ме привлича. Първо казах, че съм би ест. Не мога да го избягвам вечно, а ако ми каже, че това не му харесва поне мога да го забравя по-лесно и да спра да фантазирам за развратен секс, грр. stup1fy, мерси за подкрепата. Реакцията му беше странна. Всъщност не беше почти никаква. Гледа ме странно известно време после предложи да гледаме някой екшън/ !!/, не сме отваряли тема за това което казах, той сигурно се опитва да не мисли за думите ми, а днес не мисля че ще се видим и нз какво да правя...
    да, и извинявай не го прочетох този пост

мм

Пич ти си БИ .. честитка ;]

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Не съм сигурна дали темата е ебавка..

В случай, че не е:
    Ако му кажеш, че искаш да спиш с него-край с приятелството ви. Мъжките индивиди най-много ги е страх от гейове. По-добре изчакай да премине, за да се разбере истинската ти сексуалност. Пробвай с момиче!
    Склонна съм да се съглася.Но е доста тъпо да се стига до 'изнасилвания' само защото ти не можеш да се проумееш действителността.Времето ще каже най-добре, не прибързвай с глупостите!

Според мен щом вече си му казал, трябва да докараш работата до край. Следващият път, когато говорите му казваш, какво мисли да правите след като си му казал и как ще продължавате. Ако избягва въпросите караш направо докато каже нещо, било то и "не" Просто защото трябва да разбереш какво мисли, защото ще ти е много трудно така да продължаваш...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    според мен темата е ебавка ..

Re: Искам най-добрия си приятел. Хелп?

Лошо ли е това?
    много

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    възбудих се докато четях

омг форума се препълни с педали
    GTA Stunting

Супер фен
    Град
    България

В случай, че не е:
    Ако му кажеш, че искаш да спиш с него-край с приятелството ви. Мъжките индивиди най-много ги е страх от гейове. По-добре изчакай да премине, за да се разбере истинската ти сексуалност. Пробвай с момиче!
    BePoHuKe аз като казах на най-добрия ми приятел, че го харесвам си мислише, че се шегувам. После говорихме сериозно по скайп (не си писахме) и му казах всичко. Той е хетеро, но сме си приятели. Това става преди 1 година, сега нямам човек до себе си и не искам.

Признай му, ако си смел. Ако ти е истински приятел ще те разбере!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    България
    Той тази тема няма да я и отвори! Недей му напомня. Недей бъди като мен да кажеш: ,,Обичам те!'' и после да ти чете 1 час конско, защо му го казваш, той е хетеро и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

В случай, че не е:
    BePoHuKe аз като казах на най-добрия ми приятел, че го харесвам си мислише, че се шегувам. После говорихме сериозно по скайп (не си писахме) и му казах всичко. Той е хетеро, но сме си приятели. Това става преди 1 година, сега нямам човек до себе си и не искам.

Признай му, ако си смел. Ако ти е истински приятел ще те разбере!
    Е аз какво да направя? Браво на приятеля ти.. Един от малкото е. Ако прочетеш някои мнения в тази тема сам ще се убедиш. Не ми говори врели некипели, ставала съм свидетел на такива неща.

Абе не знам, ама ако му е истински приятел и кво ? Ще му каже не те познавам, ще го пребие така ли? Е браво... истински приятел...

Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му. Идеи? Плс помогнете. [/quote]

един съвет: самоубий се шибано емо такова.

Чист наторален Федербал

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от natedog
    Еммммм педал си
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Човече ти си си чиста проба бисексуален

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Изчукаiте се за пробата може да не ти хареса и пак да се върнеш към мацките

Цитирай Първоначално написано от dontgiveafuck
    Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му. Идеи? Плс помогнете.

един съвет: самоубий се шибано емо такова.
    Ае простак такъв, я вземи ти се застреляй, да спестиш на света един тъп хейтър. Тука това на какво прилича да обиждаш потребители наред, пфф, ама че идиотщина, малко разум да имаше в главата щеше да си замълчиш, вместо да се правиш на... .

Цитирай Първоначално написано от Subject
    Човече ти си си чиста проба бисексуален
    Ах, мерси, вече го осъзнах. ^^

Цитирай Първоначално написано от Flander
    Абе не знам, ама ако му е истински приятел и кво ? Ще му каже не те познавам, ще го пребие така ли? Е браво... истински приятел...
    Прав си. Благодаря ти. Истински приятел ми е, от мн години го познавам и не мисля, че захвърли приятелството ни просто така. Той не ме отблъсна или нещо такова като му казах. Вярно че няма да отвори темата. Днес цял ден съм се чудил дали ще ми се обади. Както предположих не го направи. Ем, дано утре събера кураж да го конфронтирам...

~Kyo~

Мъжки ти си си пълен педераст... Земи оправи малко че ще праят на луд другите...

Eдин съвет от мен:
    Не му се натрапвай повече,за да не си развалиш приятелството.
    Влез в някой сайт за запознанства,намери си някой гей и се изчукайте,за да разбереш първо дали ще ти хареса,а после реши какво да правиш.
    Иначе и аз съм бисексуален и в това няма нищо лошо.Само се пази!
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от AlMiNaToRa
    Eдин съвет от мен:
    Не му се натрапвай повече,за да не си развалиш приятелството.
    Влез в някой сайт за запознанства,намери си някой гей и се изчукайте,за да разбереш първо дали ще ти хареса,а после реши какво да правиш.
    Иначе и аз съм бисексуален и в това няма нищо лошо.Само се пази!
    Успех!
    Благодаря за съвета. ^^ И аз не смятам, че в да си би има нещо лошо. Но проблем ми е, че само за него ме е грижа, нз, безразборен секс не ми звучи добре. Нз дали ще помогне... ама като искам само него пък какво да направя... днес дано се обади поне, трябва да говорим сериозно.

~Kyo~

Знам,че това може би е нормално,но ми е гнусно

гей бил...жив ташак си прави с хората във форума ей тва е истината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си