.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Знам,че това може би е нормално,но ми е гнусно
    Гнусно? Ъъ. Момчетата имат еднакви неща, защо ще е гнусно? Ако са две момичета мъжете ще умрат да им се кефят, нали?
    И да не бях би, да бях гей, какво от това, бих бил горд... човек е такъв какъвто е, не можеш да контролираш сексуалната си ориентация.

~Kyo~

Цитирай Първоначално написано от kizametsu
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Знам,че това може би е нормално,но ми е гнусно
    Гнусно? Ъъ. Момчетата имат еднакви неща, защо ще е гнусно? Ако са две момичета мъжете ще умрат да им се кефят, нали?
    И да не бях би, да бях гей, какво от това, бих бил горд... човек е такъв какъвто е, не можеш да контролираш сексуалната си ориентация.
    Казах,че го приемам,но ми е гнусно.Точно за това,че имат еднакви неща е гнусно.Мнението ми за лезбийките е същото независимо,че на момчетата това им харесва.

Напротив, когато имаш същите атрибути знаеш на човека какво ще му хареса и знаеш какво да очакваш.

~Kyo~

Напротив, когато имаш същите атрибути знаеш на човека какво ще му хареса и знаеш какво да очакваш.

Aз нямам атрибутите на приятелят ми,но знам какво му харесва и какво да очаквам

Ъъъ.. тука малко не съм съгласна
    При момичетата - добре,по-може,защото момичетата ги "ръгат" и могат да си помагат с всякакви предмети (почти всякакви)
    Но при момчетата,не мисля ,че е така.Надали до сега са те "ръгали" ,нито пък твоя приятел ,така че нито ти нито той може да знаете кое би било приятно за другия.
    Някак си като прочетох предишните постове и блокирах малко,но се надявам ми схвана мисълта
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Цитирай Първоначално написано от amk933
    1. Ти си ГЕЙ, в най-добрия случай Би, за което честито...(май не знаеше)
    2. Нагъзи се и му кажи "Чукай ме" , за да не пишеш повече глупости по форумите, че някой докато не ти ремонтира аналното отверстие май ще си си все същата разгонена лелка...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ако темата не е ебавка....
    Момичетата те отхвърлят ...само най-добрия ти приятел е до теб,и си се привързал към него(доста си се привързал)

Град
    Los Angeles baby ;]
    kizametsu имам въпрос към теб ... ти на 12 ли си ? Аман от малки педерастчета
    A single chance is a galaxy of hope !

Цитирай Първоначално написано от justviko
    kizametsu имам въпрос към теб ... ти на 12 ли си ? Аман от малки педерастчета
    ...Ако беше прочел по-предните ми мнения щеше да знаеш, че съм почти на 18...

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Момичетата те отхвърлят ...само най-добрия ти приятел е до теб,и си се привързал към него(доста си се привързал)
    Така е, винаги е бил до мен и се привързах. Не че момичетата не ме харесват, но той ми е бил един вид опора, както никой друг.

Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Ъъъ.. тука малко не съм съгласна
    При момичетата - добре,по-може,защото момичетата ги "ръгат" и могат да си помагат с всякакви предмети (почти всякакви)
    Но при момчетата,не мисля ,че е така.Надали до сега са те "ръгали" ,нито пък твоя приятел ,така че нито ти нито той може да знаете кое би било приятно за другия.
    Някак си като прочетох предишните постове и блокирах малко,но се надявам ми схвана мисълта
    Е, тука е различно малко, но ако си чела достатъчно yaoi ще знаеш, че единия е събмисив, а другия е доминантен. Усеща се кой иска да е отдолу и кой отгоре, лошото е когато двама се съберат и да искат да са отгоре и двамата, хех. Ноо, говоря че знам какво да правя с него, знам примерно на мен какво ми харесва, тъй че и на него ще му хареса. Не става дума за ръгане, не винаги е нужно това.

~Kyo~

А,ти си импулсивния пич
    Ами не може да кажеш ,че не го харесват момичетата,аз съм дори член на фен клуба.
    Владимире,ти още ли не си говорил с него?
    п.п. Не винаги става като при yaoi-To
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    заключете темата докато не е написал че е изнасилил приятеля си
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    заключете темата докато не е написал че е изнасилил приятеля си
    Иип, ама аз не бих го направил! Верно, че се пошегувах, ама бях изнервен...

Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    А,ти си импулсивния пич
    Ами не може да кажеш ,че не го харесват момичетата,аз съм дори член на фен клуба.
    Владимире,ти още ли не си говорил с него?
    п.п. Не винаги става като при yaoi-To
    Знам, че не винаги става така. О, ще има мой фен клуб? А, тогава да не ти давам скайпа на моята пр, че и тя това иска.

Иначе не съм говорил с него още. Ще му дам... време? ...до утре... че май по-дълго не бих издържал, хах.

~Kyo~

Град
    Los Angeles baby ;]
    kizametsu аман от такива като тебе ... толерантост толерантност ... ама и по форумите вече да разправяте как искате да шибате най - добрите си приятели ... бахти педерастията ... някой администратор да вземе да я заключи тая тема че нещатата не са добре ...

Значи аз не съм човек и не заслушавам мнение или помощ?

~Kyo~

Супер фен

Сори, "пич", ама харесвам и момичето. Хм, не съм мислил по този начин, но това вероятно значи, че съм би. А и човек като не е опитал как ще знае, че е напълно хетеро. Аз намирам бисексуалността за нещо нормално, даже има двойно повече избор пък и шанс да те огрее, хех.

Ми аз не съм пробвал с момче ама съм си 200%, че съм хетеро и нямам нужда да го тествам.. Щото просто не ме привличат. А щом теб те привличат И момчета, И момичета чисто и просто ти си БИ сексуален. За съвет освен да ти кажа да не слушаш всички тези "съвети", а да направиш това което смяташ за правилно и това което искаш наистина. Какво ще стане е друг въпрос. Избора е твой успех

Само за инфо ти ли искаш да го е*еш или тои да те е*е Не за друго просто ми е любопитно Айде със здраве и умната.. пък ако не русата

поредната тема за бъзик според мен

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Колкото повече гейчета,толкова по-малко конкуренция за момичетата

Добра логика

П.П. Ей за тва на жените не им стигат мъжете и има толкова много самотни дами

Град
    Los Angeles baby ;]
    Като се замисли човек ... по прав от това не може и да бъдеш

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    ааааааааааа? олеле ...

Ай честито вече си ГЕЙ

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

Сори, "пич", ама харесвам и момичето. Хм, не съм мислил по този начин, но това вероятно значи, че съм би. А и човек като не е опитал как ще знае, че е напълно хетеро. Аз намирам бисексуалността за нещо нормално, даже има двойно повече избор пък и шанс да те огрее, хех.

Ми аз не съм пробвал с момче ама съм си 200%, че съм хетеро и нямам нужда да го тествам.. Щото просто не ме привличат. А щом теб те привличат И момчета, И момичета чисто и просто ти си БИ сексуален. За съвет освен да ти кажа да не слушаш всички тези "съвети", а да направиш това което смяташ за правилно и това което искаш наистина. Какво ще стане е друг въпрос. Избора е твой успех

Само за инфо ти ли искаш да го е*еш или тои да те е*е Не за друго просто ми е любопитно Айде със здраве и умната.. пък ако не русата
    Хаха, мерси.

Цитирай Първоначално написано от justviko
    Като се замисли човек ... по прав от това не може и да бъдеш
    Брей. Това, че съм би ще рече, че и момичета харесвам... baka.

~Kyo~

пич само едно може да ти кажа и това е че си истински геиииииииииииииииииииииии ииииии я се еби сас момиче ве тапак тва е иситната че аз геиовете както ги мраза ше зема те отрепам аз кат си представа некое момче ми праи свирки и ако преди тва ми се е надървил щте овисне и няма повече нема да стане за тва няма да си представиям аиде лека нощт приятни сънища мерси
    afasfasfasfas

Цитирай Първоначално написано от LeVsKaR4eTy
    пич само едно може да ти кажа и това е че си истински геиииииииииииииииииииииии ииииии я се е** сас момиче ве тапак тва е иситната че аз геиовете както ги мраза ше зема те отрепам аз кат си представа некое момче ми праи свирки и ако преди тва ми се е надървил щте овисне и няма повече нема да стане за тва няма да си представиям аиде лека нощт приятни сънища мерси
    Абе тебе от каменната епоха ли те пуснаха ??? Земи влезни в някой час по български и се образовай малко.

Пич, ти определено си гей, не можеш да ме убедиш в противното. Това, че харесваш момичета е временно, след време няма да ги харесваш. Но ако искаш да си с него разбери дали и той е гей.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си