Помогнете ми? Аз съм момче. А напоследък не мога да спра да мисля за друго момче. Не знам какво да правя. На всичкото отгоре той пък е най-добрият ми приятел. Познавам го откакто бях в детската градина. Повече от десет години.

Мисля че започнах да мисля за него по по-...различен начин когато преди няколко месеца го заварих само по хавлия, тъкмо си бе взел душ. Едва се сдържах да не му скоча, но го отдадох на хормони. И а естествено това най-много да ми беше изкарало синьо око. Не мисля че той е гей, аз дори не съм. Харесвам момичета. Но от толкова малък е бил до мен и изведнъж да започна да го искам по този начин.

Преди няколко дена той дойде у нас, да слушаме музика и разни такива. Всяко движение което правеше ме възбуждаше, как пиеше от зеления чай или начина, по който гледаше пианото ми. /той обича да свири на него, аз го държа там единствено заради него/ Гррр, доста е срамно, но усетих че... ъъъ... ами сещате се, възбудих се. Отново щях да му скоча. Искам да го завържа за леглото, да го съблека и да не го оставя да си тръгне докато не съм задоволен. Лошо ли е това? Знам че не трябва да мисля така, той е много важен за мен като приятел, но как да контролирам тази жажда? Опитах да излизам с момиче, но само за него мислех, начина по който кожата му бе по-нежна и по-бледа от нейната. Колкото повече емоция има в очите му, въпреки че цвета на очите й беше същия като неговия.

Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му. Идеи? Плс помогнете.