.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Пич, ти определено си гей, не можеш да ме убедиш в противното. Това, че харесваш момичета е временно, след време няма да ги харесваш. Но ако искаш да си с него разбери дали и той е гей.
    ХАХХА и я кажи, по кое разбра, че той определено е гей и след време дори няма да харесва момичета... Нещо екстрасенс ли си к'во ? хаха ... Много тъпо изказване от твоя страна. Да не би да си в главата му, че да знаеш какво става в момента с него или след време какво ще стане... Айде бягай моля те. Смешно е това, което каза...

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Пич, ти определено си гей, не можеш да ме убедиш в противното. Това, че харесваш момичета е временно, след време няма да ги харесваш. Но ако искаш да си с него разбери дали и той е гей.
    ХАХХА и я кажи, по кое разбра, че той определено е гей и след време дори няма да харесва момичета... Нещо екстрасенс ли си к'во ? хаха ... Много тъпо изказване от твоя страна. Да не би да си в главата му, че да знаеш какво става в момента с него или след време какво ще стане... Айде бягай моля те. Смешно е това, което каза...
    Познавам такива със същия проблем. Отначало ги кефят момичета, после нещо им става, започват да харесват момчета и стават гейчета.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Познавам такива със същия проблем. Отначало ги кефят момичета, после нещо им става, започват да харесват момчета и стават гейчета.
    Ъъ, да е, то по твоята логика бисексуалните не трябва да съществуват... Но нем, той не е гей.

~Kyo~

Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Цитирай Първоначално написано от LeVsKaR4eTy
    пич само едно може да ти кажа и това е че си истински геиииииииииииииииииииииии ииииии я се е** сас момиче ве тапак тва е иситната че аз геиовете както ги мраза ше зема те отрепам аз кат си представа некое момче ми праи свирки и ако преди тва ми се е надървил щте овисне и няма повече нема да стане за тва няма да си представиям аиде лека нощт приятни сънища мерси
    Абе тебе от каменната епоха ли те пуснаха ??? Земи влезни в някой час по български и се образовай малко.
    Някой да ми преведе какво каза този човек, че явно е наистина от каменната епоха.

~Kyo~

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Е тва е да забиеш нож в гъза на най добрия си приятел

Support your local club!!!

А оня ден гледах еидн филм къде едно момче се праеше на педал само ,за да вкара една мацка в леглото и се исчука с най-добрия си приятел щот тя се възбуждала от гейове.Ама спечели мацката де Абе тва май не е по темата ама реших да споделя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си