- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой пробвал ли е?
Секс кукли да каже мнение струват ли си изобщо или по добре да я караш на ножки въпроса е предимно към мъжката част
I believe only in death itself
Абе човек намери си гадже, какво се занимаваш с играчки ?
![]()
Ами ако не искам ?
п.с. знам че тук не е най-удачното място да питам поради ред причини но все пак...
Че защо да не искаш? И бтв мисля, че има много различни кукли и ще останеш доволен от по-скъпите, но има някои, които са просто пари на боклука.Първоначално написано от YzyrpatoR
![]()
Питаш някой дали е ползвал секс кукли в тийнеджърски форум![]()
![]()
Помисли малко над това
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Писането на кирилица е задължително!Първоначално написано от Ilikeliljon
Punisherrr
Голям процент от мъжете чустват срам от това да пробват кукла. Мислят си, че ако някой техен близък приятел или познат разберат ще го базикат за това. В което няма нищо лошо, както жените използват вибратори, така и за мъжете няма нищо лошо да изпробват някоя секс кукла. Естествено това не прави истинския секс по-малко хубав от това да го правиш сам с кукла.
Не съм пробвал, не мисля и да пробвам.![]()
Най-вероятно е гадноо![]()
Наложи се да измета цялата тема заради неспазване на точките : 1, 6 , 9, 11.
Ако искате да си направите тема ''Секс кукли Вероника'' - направете си - ''жалко'' само,че ще изтрия и нея.
Ако обичате давайте само мнения по зададения,от автора, въпрос.
Не съм, но и не мисля, че са ЧАК толкова лош вариант.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Предпочитам си живата женска плът не някоя гуменячка![]()
![]()
![]()
oo ami da az izpolzvam kazva se kislorodka naduvkova ostava bez duh ot 4ukane
Авторе намери си гадже или се обеси ,или хвърли от някоя сграда /блок /небостъргач/пред влак /стадо разярени слонове.....
П.П.Още една хубава идея безскруполно изтрита от наказателката.
Но един ден секс куклите "ВеРоНиКа" Ще надделеят!!!!
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Ако си направим темата в кофата няма да ни я изтрие пък!
![]()
Батко не съм пробвал,но относно играчките така са ги усъвършенствали ,че някой хора твардят че да правиш с играчка е много по-приатно и доставя по-голямо одоволствие и тн.Но не говора за тия надуваемите говоря за големите масивните с релни размери и с покритие тип "Cyber Skin" ако не се лъжа,което е специално разработено и на допир е досущ като истинска кожа на човек и не само това правят ги уникално изваяни с сякакви съвременни стимулатори.. някой вибрират други нз си кво прат 3ти говорят мрасотии ама съм чувал че било уникално преживяване с такава кукла ама цената им беше нешо от сорта на 1900 евро..Когато го четох.
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
купихме на един приятел, една кутиика приличаща на енергиина напитка, с разликата, че имаше изкуствена вагина вътре. Голям смях падна, пича не се обиди иии.. де да знам, не е лошо, доколкото чух![]()