- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам най-добрия си приятел. Хелп?
Помогнете ми?Аз съм момче. А напоследък не мога да спра да мисля за друго момче. Не знам какво да правя. На всичкото отгоре той пък е най-добрият ми приятел. Познавам го откакто бях в детската градина. Повече от десет години.
Мисля че започнах да мисля за него по по-...различен начин когато преди няколко месеца го заварих само по хавлия, тъкмо си бе взел душ. Едва се сдържах да не му скоча, но го отдадох на хормони. И а естествено това най-много да ми беше изкарало синьо око. Не мисля че той е гей, аз дори не съм. Харесвам момичета. Но от толкова малък е бил до мен и изведнъж да започна да го искам по този начин.
Преди няколко дена той дойде у нас, да слушаме музика и разни такива. Всяко движение което правеше ме възбуждаше, как пиеше от зеления чай или начина, по който гледаше пианото ми. /той обича да свири на него, аз го държа там единствено заради него/ Гррр, доста е срамно, но усетих че... ъъъ... ами сещате се, възбудих се. Отново щях да му скоча. Искам да го завържа за леглото, да го съблека и да не го оставя да си тръгне докато не съм задоволен. Лошо ли е това? Знам че не трябва да мисля така, той е много важен за мен като приятел, но как да контролирам тази жажда? Опитах да излизам с момиче, но само за него мислех, начина по който кожата му бе по-нежна и по-бледа от нейната. Колкото повече емоция има в очите му, въпреки че цвета на очите й беше същия като неговия.
Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му.![]()
![]()
Идеи? Плс помогнете.
![]()
1 ти наистина ли не си гей ?!
най - добрия ти приятел .. ти искаш да го изнасилиш а той си мисли че си му приятел .. малкоо е странно ... казваш че "харесваш" момичета а зашо искаш него .. оф оф убарках се ... мн странно наистина ... или си гей или не си !![]()
1. Ти си ГЕЙ, в най-добрия случай Би, за което честито...(май не знаеше)
2. Нагъзи се и му кажи "Чукай ме" , за да не пишеш повече глупости по форумите, че някой докато не ти ремонтира аналното отверстие май ще си си все същата разгонена лелка...![]()
Мисля, че е най - добре да му кажеш. Ако наистина ти е добър приятел ще те разбере (това не означава, че ще ти каже "ОК, давай сега със свирката") но ако той няма и малко от това, което чувстваш ти, по - добре да си останете приятели и мисли за момичета
![]()
Пич ти си чист педерас само т'ва щи каза ае успех за нататак давай си дупето наляво надяснообарнал си резбара сри
![]()
![]()
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Добре, защо така скочихте на момчето, че е гей? Давам му максимум 15 години, а през това време още не са определили хората сексуалната си ориентация (въпреки че ще тръгнете да ме оборвате) Според мен ако му каже ще му спадне... (желанието) Но наистина, мисли си за момичетата...
оффф бе къф геййй т'ва си е чиста тема ебафка,ама явно вие не схващатеПървоначално написано от kizametsu
![]()
![]()
Еммммм педал си![]()
![]()
![]()
Flander виж ся момчето си е обърнало резбата ако не е гей тогава е Би АМА ЩОМ ГО ВЪЗБУЖДА СЪЩИЯ ПОЛ И ИСКА ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ С НЕГО КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но спокойно приятелю аз попринцим мн мразя педалите ( тия нежните) а има мъжкари здрави пичове мн точно даже едно момче от бижшата ми компания беше Би ама си беше супер точен не беше някаф женчо имаше си тяло абе мн точен пич и никой незнаеше че е би освен мен една вечер бяхме на маса и той ми сподели така че не се плаши и да си гей спокс само не бади путка гледай ти повече да ръгаш не та ти цепат дупката![]()
Е за тва съм съгласен с теб. Ако темата не е ебавка обаче да не казвам 90 % (айде 70) съм сигурен, че ония като го напсува, нашият човек ще си е съвсем нормален. Ако обаче и ония е такъв отишла работата...Първоначално написано от Addiced
Не съм сигурна дали темата е ебавка..![]()
В случай, че не е:
Ако му кажеш, че искаш да спиш с него-край с приятелството ви. Мъжките индивиди най-много ги е страх от гейове. По-добре изчакай да премине, за да се разбере истинската ти сексуалност. Пробвай с момиче!![]()
Абе щом се обичат малдите да се взимат ...... дано темата е ебафка пич
Фландер тоя нашия човек е изгорял ако и ония е такъв![]()
точно...Първоначално написано от Addiced
Единствео за това да пробва с момиче съм съгласен. Не може да чака да премине - така става по - лошо. Щом го иска значи няма да се откаже ей така от тази фикс идея (казвам го от опит) Трябва да му каже с риск за приятелството му. По - добре да няма такъв приятел, отколкото целия живот да е гей!Първоначално написано от BePoHuKa
Темата си е чиста ебавка, вижте как е написал текста си, все едно е някой автор на книги и няма нито един отговор след това.![]()
![]()
![]()
![]()
Pagani Zonda
Само да уточниш момичето него ли ше такова или той нея? Май първото...Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Ако не е ебавка темата.
Аз на мястото на приятеля ти ако ме доближиш ще ти бия един ъперкът и ще те заровя в градината после
Иу![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Ейй добре че бях аз да ви кажа,че е ебавка,няма нужда да го повтаряте сто пъти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може би си прекалено дълго си на сухо. Намери си момиче или ако виждаш, че никоя не ти пуска.. е.. тогава може би наистина си гей![]()
ПС. тва важи в случай че не е ебавка.. но де да знаеш.. всякви ги има.![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
O_O Аз съм правил секс с момиче. Беше си супер. Няма повече да коментирам за това, просто ще кажа че не се отвратих или нещо подобно, а точно обратното. Да не говорим, че нямаше начин да се отвратя, момичето беше ужасно красиво, а и умно и забавно. /още не знам как на мен ми излезе късмета с нея/Първоначално написано от Sa6eks
Иначе BePoHuKa, напълно съм съгласен. Ако му кажа той едва ли ще иска да остане мой приятел, но приятелството му ми е прекалено скъпо. А как да му остана приятел, трябва все едно да го заблуждавам един вид. Той да ме мисли за приятел, а аз да гледам как да го съблазня.. нз, ама се чувствам като перверзник. Хм, той до скоро си имаше приятелка де, но сега не и това ми дава надежда. Едва ли има шанс да ъъ ме харесва. Пък и не знам нищо детайлно за гей секса.Дали някой би помогнал с това? Или просто ще й потърся из нета.
Първоначално написано от Addiced
Сори, "пич", ама харесвам и момичето. Хм, не съм мислил по този начин, но това вероятно значи, че съм би. А и човек като не е опитал как ще знае, че е напълно хетеро. Аз намирам бисексуалността за нещо нормално, даже има двойно повече избор пък и шанс да те огрее, хех.
Хм... почти на 18 съм. Иначе мерси. Какво да ми кажеш точно? Плс, айде кажи!Първоначално написано от Flander
Хаха, ама абсолютно съм съгласен да знаеш. Хич не ми се нрави на мен да ми го ръгат. =DПървоначално написано от Addiced
Ок, сега само трябва да пропъдя мисълта, която ми нашепва до го завържа за леглото и да го кхъм-кхъм... или може би да го напия първо, иначе няма да ме огрее, цц.
ПП: Ъъ, браво на тия хора дето помислиха, че се ебавам, ама колко приятно ми стана да ме смятат за лъжец... както и да е, благодаря за помощта на другите. ^^ Ако се реша... ще направя нещо утре, а ако не... е и приятелството му ще ми е достатъчно за сега.![]()
Не искам да звучи самодоволно, но мога да си намеря момиче. Имам едни познати които обичат да сменят гаджета бързо, по седмица-две са с тях и после чао-чао, една Деса ми е хвърлила око даже/секси е, ама е супер глупава/... обаче това нещо не го разбирам. Не че съм старомоден и не съм бил с момиче за по веднъж, е само веднъж се случи така, но нз, не е в мой стил. Пък и тия момичета не са моя тип, обичам ги по-... умни? Не тъпи като галоши, с боядисани руси коси и да харесват чалга. Иу. Не ми е това проблема да не мога да намеря... проблема ми е, че дори да съм с момиче често мисля за него. Гррр, тоя човек направо ме побърква.Първоначално написано от V14D0
Моя приятел не е никак грозен, всъщност е доста секси. Има много нежно лице, малко като на момиче, хехе и с прекрасни очи, но в същото време е и висок и силен. Да не говорим, че е ужасно умен и схватлив. И добър. И щедър. Оф, звуча като момиче! Отврат.Но винаги е бил ужасно добър към мен, веднъж като бяхме с един друг приятел се сбихме с едни идиоти и той/не другия приятел, а този с който искам да правя секс/ така се ядоса, че за малко щеше да ги пребие от бой, пффф, а аз имах само синьо под окото, другите бяха доста по-зле/ама такива хлапетии сме били, хах/.
Винаги ми е бил като брат. Затова е доста объркващо да мисля за него така... пък и никога не съм мислил за никой мъж или момче по различен начин, само той е единствения който може да докара такива мисли в главата ми...